Koszulki na sezon 2010/2011
- Mateuszello
- Juventino

http://www.fcbayern.pl/index.php?s=baye ... ly&nazwa=5
Tam są wszystkie stroje Bayernu i nie mogę znaleźć tej, która miałes na myśli. Z którego dokładnie rocznika?
Tam są wszystkie stroje Bayernu i nie mogę znaleźć tej, która miałes na myśli. Z którego dokładnie rocznika?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Ya-Qb 25
- Juventino

kurcze czyli nie Bayern :doh:Mateuszello pisze:http://www.fcbayern.pl/index.php?s=baye ... ly&nazwa=5
ale dałbym sobie ręke uciąć że ten strój gdzieś widziałem
no i jak szybko czegoś nie wymyśle to ta myśl mi spać nie da
Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
- Mateuszello
- Juventino

- Wojt
- Juventino

Peroni to browar, a ta koszulka to jakieś zapożyczenie od Newcastle, z tego co widzę...
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- tabo89
- Juventino

Dokładnie tak, to wygląda na Newcastle przerobione delikatnie na Juve. Ale to też tylko wymysł bo o ile się nie mylę umowę z Nike mamy podpisaną do 2015 roku i zmiana się nie szykuje. Z resztą adidas mi zupełnie nie pasuje do Juventusu. Nike jest wporządku.
Skąd się wzięło Peroni nie mam pojęcia, może są jakieś plotki, o których jeszcze nie wiemy co do tego sponsora na wyjazdówkę. Ale dla Peroni jestem zdecydowanie na tak - dobrze się kojarzy
Skąd się wzięło Peroni nie mam pojęcia, może są jakieś plotki, o których jeszcze nie wiemy co do tego sponsora na wyjazdówkę. Ale dla Peroni jestem zdecydowanie na tak - dobrze się kojarzy
- Wojt
- Juventino

Ja wiem, czy dobrze? Niedobre to piwo, siki zupełne.tabo89 pisze:Dokładnie tak, to wygląda na Newcastle przerobione delikatnie na Juve. Ale to też tylko wymysł bo o ile się nie mylę umowę z Nike mamy podpisaną do 2015 roku i zmiana się nie szykuje. Z resztą adidas mi zupełnie nie pasuje do Juventusu. Nike jest wporządku.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
- pan Zambrotta
- Juventino

- tabo89
- Juventino

http://www.rediff.com/sports/2006/aug/03nike.htmpan Zambrotta pisze:ktoś pamięta, do kiedy mamy kontrakt z Nike? czy to przypadkiem nie do 2011/2012?
Czyli wychodzi na to, że do sezonu 2015/16 bo Nike mamy od 2003/04.Nike has a 12-year sponsorship contract, for 12 million euros ($15.36 million) a year, which started in 2003.
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2010, 14:08 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino

- tabo89
- Juventino

Szczególnie Niemcy.pan Zambrotta pisze:Potrafią zrobić piękne pasiaste trykoty.
Jak dla mnie Nike jest liderem jeśli chodzi o koszulki klubowe. W reprezentacjach stylistyką rządzi Puma ale w klubowych nie potrafią zrobić nic ciekawego. Osobiście mam nadzieję na dalszą współpracę z Nike. Ale wiadomo, że ile osób tyle opinii na ten temat
- tylko juve
- Juventino