Reprezentacja Francji na mecz z Izraelem

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2003, 15:29

Trener reprezentacji Francji, Jacques Santini, ogłosił skład na mecz eliminacji do Euro 2004 z Izraelem.

W drużynie zabraknie Patricka Vieiry i Claude'a Makelele, zapewne ze względu na małe znaczenie tego meczu, bowiem Les Bleus zagwarantowali sobie miejsce w finałach już w zeszłym miesiącu.

Bramkarze: Fabien Barthez (Manchester United), Gregory Coupet (Olympique Lyon)

Obrońcy: Jean-Alain Boumsong (AJ Auxerre), Marcel Desailly (Chelsea), William Gallas (Chelsea), Bixente Lizarazu (Bayern Munich), Anthony Reveillere (Olympique Lyon), Lilian Thuram (Juventus)

Pomocnicy: Ousmane Dabo (Lazio), Olivier Dacourt (AS Roma), Ludovic Giuly (Monaco), Benoit Pedretti (Sochaux), Robert Pires (Arsenal), Sylvain Wiltord (Arsenal), Zinedine Zidane (Real Madrid)

Napastnicy: Djibril Cisse (AJ Auxerre), Thierry Henry (Arsenal), Steve Marlet (Olympique Marseille), David Trezeguet (Juventus).

Źródło: www.soccerage.com

Co do Vieiry i Makelele to teoria trochę naciągana, jakby to oni stanowili najwięcej o sile Francji.

Obrazek
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2003, 15:48

No akurat Viera to olbrzymie oslabienie. A Makelele jest jego zmiennikiem takze razem zrobili niezla dziure w reprezie Francji. Ale i tak wygraja ten mecz.

srali muszki będzie wiosna
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2003, 15:52

RadeKas pisze:No akurat Viera to olbrzymie oslabienie. A Makelele jest jego zmiennikiem takze razem zrobili niezla dziure w reprezie Francji. Ale i tak wygraja ten mecz.
Nie miałem na myśli tego, że oni nic nie znaczą, tylko to, że jakby faktycznie chcieli odpuścić ten mecz, to tam widzę jeszcze kilku do odpoczynku

Obrazek
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2003, 17:39

Żadna nowość. Thuram i Treze są przecież podstawowymi zawodnikami. Myśle, że brak Vieiry to dla Francji duże osłabienie.

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2003, 17:43

Ale bez Vieiry czy Makalele Francja i tak jest bardzo silna i może pokonac każdego. Ale gdyby zabrakło np.Zidana o to wtedy można powiedziec że rzeczywiście jest osłabiona.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2003, 19:58

juve20 pisze:Ale bez Vieiry czy Makalele Francja i tak jest bardzo silna i może pokonac każdego. Ale gdyby zabrakło np.Zidana o to wtedy można powiedziec że rzeczywiście jest osłabiona.
cos nie za bardzo jednym zawodnikiem nie da sie wygrac meczu a poza tym we Francji jest wielu dobrych zawodnikow wiec z Zidanem czy bez moga wygrac lub przegrac

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2003, 20:43

Mnie nie onteresują inni... Treze i Thuram rulezz

fanka-juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 11:06

dla mnie to nic nowego że Treze i Thuram sa w katrze. Moim zdanie spokojnie ten mecz wygraja i beda jedyna druzyna w Europie ktora w EME nie przegrala meczu ba wygrala wszysctkie :) ja sie z tego cieszem bo oprocz Polskiej reprezentacji (ale tylko dlatego ze jestem Polką) kibicuje jeszcze Francji no i troche Włochom...

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 13:27

Jasne że najważniejszymi zawodnikami w reprezentacji Francji są Trze i Thuram :D :D :D :D :D :D
PS a najgłupszym Bartez :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 13:36

Mam nadzieję że Henry nie strzeli gola a Trezeguet strzeli 3(oczywiście wszystkie aststy Thurama), nie wiem czy wiecie ale Trezeguet i Henry walczą o to kto strzeli w reprezentacji więcej goli, a pozatym obają są z 1977 roku czyli walka jest wyrównana, nie licząc tego że Trezeguet jest leprzy.
Gole Trzegueta:26
Gole Henry'ego:24
Jak narazie wygrywa Treze, tak trzymać.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 15:01

ADAMJUVENTUSPL pisze:pozatym obają są z 1977 roku czyli walka jest wyrównana, nie licząc tego że Trezeguet jest leprzy.
Gole Trzegueta:26
Gole Henry'ego:24
Jak narazie wygrywa Treze, tak trzymać.
oby walka byla rowna bo Treze trapily kontuzje wiec Henry moglby odskoczyc wiec lepiej zeby tak sie nie stalo

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 18:26

Bardzo dobrze dwoch najlepszyszch zawodników reprezentacji Francji powolanych. Mam nadzieje, ze poradza sobie bez tych dwóch arogantów. Wynik stawiam 3:0 Kto ma strzelac barmki :?: Prostą odpowiedz : 2 razy Trezeguet 1 Thuram, a w asystach 2 asysty Thurama, 1 Trezeguet :)

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 13:01

awans jest pewny to mogą sobie pozwolić na wystawienie choćby nawet 3 składu :D

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 20:28

Nie ma Rothena :?: :!:

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 14:14

Obaj nasi Francuzi sa w dobrej formie i nie ma sie co dziwic powolaniu. Ale jako ze trijkolorowi maja juz awans zapewniony to wolal bym zeby nie grali za duzo. Po co maja sie meczy najwazniejszy jest klub

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ODPOWIEDZ