Reprezentacja Francji na mecz z Izraelem
- swiergot
- Juventino
Trener reprezentacji Francji, Jacques Santini, ogłosił skład na mecz eliminacji do Euro 2004 z Izraelem.
W drużynie zabraknie Patricka Vieiry i Claude'a Makelele, zapewne ze względu na małe znaczenie tego meczu, bowiem Les Bleus zagwarantowali sobie miejsce w finałach już w zeszłym miesiącu.
Bramkarze: Fabien Barthez (Manchester United), Gregory Coupet (Olympique Lyon)
Obrońcy: Jean-Alain Boumsong (AJ Auxerre), Marcel Desailly (Chelsea), William Gallas (Chelsea), Bixente Lizarazu (Bayern Munich), Anthony Reveillere (Olympique Lyon), Lilian Thuram (Juventus)
Pomocnicy: Ousmane Dabo (Lazio), Olivier Dacourt (AS Roma), Ludovic Giuly (Monaco), Benoit Pedretti (Sochaux), Robert Pires (Arsenal), Sylvain Wiltord (Arsenal), Zinedine Zidane (Real Madrid)
Napastnicy: Djibril Cisse (AJ Auxerre), Thierry Henry (Arsenal), Steve Marlet (Olympique Marseille), David Trezeguet (Juventus).
Źródło: www.soccerage.com
Co do Vieiry i Makelele to teoria trochę naciągana, jakby to oni stanowili najwięcej o sile Francji.
W drużynie zabraknie Patricka Vieiry i Claude'a Makelele, zapewne ze względu na małe znaczenie tego meczu, bowiem Les Bleus zagwarantowali sobie miejsce w finałach już w zeszłym miesiącu.
Bramkarze: Fabien Barthez (Manchester United), Gregory Coupet (Olympique Lyon)
Obrońcy: Jean-Alain Boumsong (AJ Auxerre), Marcel Desailly (Chelsea), William Gallas (Chelsea), Bixente Lizarazu (Bayern Munich), Anthony Reveillere (Olympique Lyon), Lilian Thuram (Juventus)
Pomocnicy: Ousmane Dabo (Lazio), Olivier Dacourt (AS Roma), Ludovic Giuly (Monaco), Benoit Pedretti (Sochaux), Robert Pires (Arsenal), Sylvain Wiltord (Arsenal), Zinedine Zidane (Real Madrid)
Napastnicy: Djibril Cisse (AJ Auxerre), Thierry Henry (Arsenal), Steve Marlet (Olympique Marseille), David Trezeguet (Juventus).
Źródło: www.soccerage.com
Co do Vieiry i Makelele to teoria trochę naciągana, jakby to oni stanowili najwięcej o sile Francji.

- swiergot
- Juventino
Nie miałem na myśli tego, że oni nic nie znaczą, tylko to, że jakby faktycznie chcieli odpuścić ten mecz, to tam widzę jeszcze kilku do odpoczynkuRadeKas pisze:No akurat Viera to olbrzymie oslabienie. A Makelele jest jego zmiennikiem takze razem zrobili niezla dziure w reprezie Francji. Ale i tak wygraja ten mecz.

- juve21
- Juventino
Ale bez Vieiry czy Makalele Francja i tak jest bardzo silna i może pokonac każdego. Ale gdyby zabrakło np.Zidana o to wtedy można powiedziec że rzeczywiście jest osłabiona.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Hybryd
- Juventino
cos nie za bardzo jednym zawodnikiem nie da sie wygrac meczu a poza tym we Francji jest wielu dobrych zawodnikow wiec z Zidanem czy bez moga wygrac lub przegracjuve20 pisze:Ale bez Vieiry czy Makalele Francja i tak jest bardzo silna i może pokonac każdego. Ale gdyby zabrakło np.Zidana o to wtedy można powiedziec że rzeczywiście jest osłabiona.
- fanka-juve
- Juventino
dla mnie to nic nowego że Treze i Thuram sa w katrze. Moim zdanie spokojnie ten mecz wygraja i beda jedyna druzyna w Europie ktora w EME nie przegrala meczu ba wygrala wszysctkie
ja sie z tego cieszem bo oprocz Polskiej reprezentacji (ale tylko dlatego ze jestem Polką) kibicuje jeszcze Francji no i troche Włochom...

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Jasne że najważniejszymi zawodnikami w reprezentacji Francji są Trze i Thuram
PS a najgłupszym Bartez

PS a najgłupszym Bartez

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Mam nadzieję że Henry nie strzeli gola a Trezeguet strzeli 3(oczywiście wszystkie aststy Thurama), nie wiem czy wiecie ale Trezeguet i Henry walczą o to kto strzeli w reprezentacji więcej goli, a pozatym obają są z 1977 roku czyli walka jest wyrównana, nie licząc tego że Trezeguet jest leprzy.
Gole Trzegueta:26
Gole Henry'ego:24
Jak narazie wygrywa Treze, tak trzymać.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Hybryd
- Juventino
oby walka byla rowna bo Treze trapily kontuzje wiec Henry moglby odskoczyc wiec lepiej zeby tak sie nie staloADAMJUVENTUSPL pisze:pozatym obają są z 1977 roku czyli walka jest wyrównana, nie licząc tego że Trezeguet jest leprzy.
- Alexxxxx
- Juventino
Bardzo dobrze dwoch najlepszyszch zawodników reprezentacji Francji powolanych. Mam nadzieje, ze poradza sobie bez tych dwóch arogantów. Wynik stawiam 3:0 Kto ma strzelac barmki
Prostą odpowiedz : 2 razy Trezeguet 1 Thuram, a w asystach 2 asysty Thurama, 1 Trezeguet 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Łukasz
- Juventino
- juveluck
- Juventino
Obaj nasi Francuzi sa w dobrej formie i nie ma sie co dziwic powolaniu. Ale jako ze trijkolorowi maja juz awans zapewniony to wolal bym zeby nie grali za duzo. Po co maja sie meczy najwazniejszy jest klub

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!