Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2010, 22:32

Fakt, główny dostawca spamu wygrał i się nie udziela.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2010, 22:33

Lypsky pisze:Ankieta słaba niczym typy oscarowe Pana Zambrotty.
nawet nie mam na Ciebie siły. Obejrzałeś kiedyś Samych Swoich na jedynce i nagle zachciało Ci się porozmawiać w moim temacie o filmach. Niestety, ale pobieżne przeglądnięcie wikipedii nie zapewni Ci mojego szacunku. A w pośpiechu jeszcze walisz babole, rezerwowy psie :C

ja też uważam sie za lepszego.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2010, 22:44

sisman pisze: wyżej srasz, niż dupę masz. dobranoc.
ajajaj, się porobiło
Azrael pisze:Zauważyłem, że odkąd Lypski dostał czerwoną kartkę, wyleciał na dłużej z forum, to został dysydentem, opozycjonistą, nabrał pewności siebie, uwierzył w siebie i zaczął lansować się jako forumowy autorytet... :shock: :smile:
Te, kolega, nie powinieneś przypadkiem zająć się problemem rasizmu(?) i prostactwa wśród kibiców na łamach JP? :>
stahoo pisze: Ano. Chyba zrozumiał, że Q tak czy siak nie jest dla niego ^^
I Ty przeciwko mnie Stasieńku?
Ostatnio zmieniony 10 marca 2010, 22:49 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2010, 22:48

Po raz drugi na ewerthona. Oby tym razem Ci się udało!

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2010, 23:01

Lypsky pisze:
Azrael pisze:Zauważyłem, że odkąd Lypski dostał czerwoną kartkę, wyleciał na dłużej z forum, to został dysydentem, opozycjonistą, nabrał pewności siebie, uwierzył w siebie i zaczął lansować się jako forumowy autorytet... :shock: :smile:
Te, kolega, nie powinieneś przypadkiem zająć się problemem rasizmu(?) i prostactwa wśród kibiców na łamach JP? :>
Jako niekwestionowany (w przeciwieństwie do tych kwestionowanych) autorytet na tym forum, jednocześnie zdolny do przyznania się do popełnionych błędów (niewielu wielkich tego świata zdobywało się na takie gesty), posypuję głowę popiołem i przyznaję Ci rację - tak powinienem kontynuować moją krucjatę przeciw ww. zjawiskom. 8)

Pozdrawiam!
Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2010, 23:03

Cóż cieszą mnie trzy głosy przy "Motor" i liczę że w czasie kłótni o nic, a raczej o wszystko, użytkownicy przetrą swe oczęta i zobaczą że kilku użytkowników narzuca się nam jakie wszech wiedzące Guru, któremu liże się narządy płciowe.

Głos powędrował do mnie :) .

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.

27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2010, 23:05

Lewacka zaraza...fałszywi sekretarze. Gdzie wasz Koba?!

Głos na Tabo89...dlaczego? Bo chciałbym się dowiedzieć nieco więcej o człowieku, któremu z takim zaufaniem powierzałem swoje, jakże drogie, $... :lol:

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2010, 23:12

Walka o drugie miejsce zapowiada się pasjonująco.
Z góry dzięki wszystkim za głosy i mam nadzieję na "podium" :lol:

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2010, 00:11

ewerthon pisze:Dzięki chłopaki za wszystkie głosy, wszystko wskazuje na to, że będę miał duże szanse w kolejnej ankiecie,
Ciekawe podejście :think:

Wcześniej oddałem głoś na ewerthona, teraz oddałbym na
Tabo, ale już wygrał i nie ma sensu, więc urzekł mnie avart (ten obrazek jak to się tam nazywa) Motora plus to że w końcu ujrzałem skąd jest i nie pozostawił mi większego wyboru. Masz mój głos nic nie zdziałasz, ale głos może pomoże Ci przebrnąć do kolejnej ankiety.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2010, 07:34

Mój osobisty głos na Motora, który twierdzi że już pies pogrzebany.
Poza tym już ostatnio na niego głosowałem, rzucił mi się w oczy wtedy w jednym z tematów jego podpis "Głosuj na Motora, daj mu szansę" - coś w tym stylu :wink:

Patrząc na aktualne wyniki ankiety, jestem dosyć zaskoczony, nie myślałem, że za pierwszym zgłoszeniem będę miał aż tyle głosów.

Obrazek
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2010, 08:27

Motor pisze:użytkownicy przetrą swe oczęta i zobaczą że kilku użytkowników narzuca się nam jakie wszech wiedzące Guru, któremu liże się narządy płciowe.
To było kluczem do zwycięstwa przedostatniego zawodnika, i dlatego ja pewnie nie wygram, gdyż nie będę używał słów których nie używam na co dzień i nie będę lizał tylko dlatego, żeby ktoś na mnie głosował, dlatego w ogólnym rozrachunku pozostanę sobą, więc lata mi to czy ludzie na mnie nie zagłosują bo mnie nie lubią czy dlatego, że mam od nich inne zdanie na jakiś temat :P Żeby wygrać bym musiał teraz stać się kontrowersyjny i wszystkich obrażać, co jest.. pozostawię to zdanie każdemu wyborcy, niech sobie dokończy.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2010, 09:42

oliver pisze:
ewerthon pisze:Dzięki chłopaki za wszystkie głosy, wszystko wskazuje na to, że będę miał duże szanse w kolejnej ankiecie,
Ciekawe podejście :think:
Bo wtedy nie spodziewałem się, że dołączy jakiś znany użytkownik. A tu zonk.

lisciozerca

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2010, 12:02

Do ciekawych wymian zdań dochodzi w tym temacie. Zastanawiam się czy na zlotach nie dochodzi do rękoczynów pomiędzy stronami ;p Chyba, że te wszystkie obraźliwie hasła to tylko ironia?

Co do tematu, słabo Was jeszcze znam, ale tabo już zapadł mi w pamięci. Zazdroszczę mu zdjęcia na tle witryny, sklepu z herbem Juventusu (o ile to był sklep :>) dlatego głos na niego ;)

mb_1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2010, 14:29

Tabo jedziesz.

chyba Ty jesteś postacią, która ostatnimi czasy, najbardziej udziela się na forum. Chętnie poczytam, co masz do powiedzenia.

"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2010, 14:55

widzę, że w tej ankiecie może tylko jedna osoba wygrać, i na nią głosuję. tabo89

ODPOWIEDZ