Forumowicz od A do Z - vol.2
- Bobeknaklo
- Juventino
Fakt, główny dostawca spamu wygrał i się nie udziela.
- pan Zambrotta
- Juventino
nawet nie mam na Ciebie siły. Obejrzałeś kiedyś Samych Swoich na jedynce i nagle zachciało Ci się porozmawiać w moim temacie o filmach. Niestety, ale pobieżne przeglądnięcie wikipedii nie zapewni Ci mojego szacunku. A w pośpiechu jeszcze walisz babole, rezerwowy psie :CLypsky pisze:Ankieta słaba niczym typy oscarowe Pana Zambrotty.
ja też uważam sie za lepszego.
- Lypsky
- Juventino
ajajaj, się porobiłosisman pisze: wyżej srasz, niż dupę masz. dobranoc.
Te, kolega, nie powinieneś przypadkiem zająć się problemem rasizmu(?) i prostactwa wśród kibiców na łamach JP? :>Azrael pisze:Zauważyłem, że odkąd Lypski dostał czerwoną kartkę, wyleciał na dłużej z forum, to został dysydentem, opozycjonistą, nabrał pewności siebie, uwierzył w siebie i zaczął lansować się jako forumowy autorytet... :shock:
I Ty przeciwko mnie Stasieńku?stahoo pisze: Ano. Chyba zrozumiał, że Q tak czy siak nie jest dla niego ^^
Ostatnio zmieniony 10 marca 2010, 22:49 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Łukasz
- Juventino
Po raz drugi na ewerthona. Oby tym razem Ci się udało!
- Azrael
- Juventino
Jako niekwestionowany (w przeciwieństwie do tych kwestionowanych) autorytet na tym forum, jednocześnie zdolny do przyznania się do popełnionych błędów (niewielu wielkich tego świata zdobywało się na takie gesty), posypuję głowę popiołem i przyznaję Ci rację - tak powinienem kontynuować moją krucjatę przeciw ww. zjawiskom. 8)Lypsky pisze:Te, kolega, nie powinieneś przypadkiem zająć się problemem rasizmu(?) i prostactwa wśród kibiców na łamach JP? :>Azrael pisze:Zauważyłem, że odkąd Lypski dostał czerwoną kartkę, wyleciał na dłużej z forum, to został dysydentem, opozycjonistą, nabrał pewności siebie, uwierzył w siebie i zaczął lansować się jako forumowy autorytet... :shock:
Pozdrawiam!
- Motor
- Juventino
Cóż cieszą mnie aż trzy głosy przy "Motor" i liczę że w czasie kłótni o nic, a raczej o wszystko, użytkownicy przetrą swe oczęta i zobaczą że kilku użytkowników narzuca się nam jakie wszech wiedzące Guru, któremu liże się narządy płciowe.
Głos powędrował do mnie
.
Głos powędrował do mnie

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- oliver
- Juventino
Ciekawe podejścieewerthon pisze:Dzięki chłopaki za wszystkie głosy, wszystko wskazuje na to, że będę miał duże szanse w kolejnej ankiecie,

Wcześniej oddałem głoś na ewerthona, teraz oddałbym na
Tabo, ale już wygrał i nie ma sensu, więc urzekł mnie avart (ten obrazek jak to się tam nazywa) Motora plus to że w końcu ujrzałem skąd jest i nie pozostawił mi większego wyboru. Masz mój głos nic nie zdziałasz, ale głos może pomoże Ci przebrnąć do kolejnej ankiety.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- tabo89
- Juventino
Mój osobisty głos na Motora, który twierdzi że już pies pogrzebany.
Poza tym już ostatnio na niego głosowałem, rzucił mi się w oczy wtedy w jednym z tematów jego podpis "Głosuj na Motora, daj mu szansę" - coś w tym stylu
Patrząc na aktualne wyniki ankiety, jestem dosyć zaskoczony, nie myślałem, że za pierwszym zgłoszeniem będę miał aż tyle głosów.
Poza tym już ostatnio na niego głosowałem, rzucił mi się w oczy wtedy w jednym z tematów jego podpis "Głosuj na Motora, daj mu szansę" - coś w tym stylu
Patrząc na aktualne wyniki ankiety, jestem dosyć zaskoczony, nie myślałem, że za pierwszym zgłoszeniem będę miał aż tyle głosów.
- Bobeknaklo
- Juventino
To było kluczem do zwycięstwa przedostatniego zawodnika, i dlatego ja pewnie nie wygram, gdyż nie będę używał słów których nie używam na co dzień i nie będę lizał tylko dlatego, żeby ktoś na mnie głosował, dlatego w ogólnym rozrachunku pozostanę sobą, więc lata mi to czy ludzie na mnie nie zagłosują bo mnie nie lubią czy dlatego, że mam od nich inne zdanie na jakiś tematMotor pisze:użytkownicy przetrą swe oczęta i zobaczą że kilku użytkowników narzuca się nam jakie wszech wiedzące Guru, któremu liże się narządy płciowe.

- ewerthon
- Juventino
Bo wtedy nie spodziewałem się, że dołączy jakiś znany użytkownik. A tu zonk.oliver pisze:Ciekawe podejścieewerthon pisze:Dzięki chłopaki za wszystkie głosy, wszystko wskazuje na to, że będę miał duże szanse w kolejnej ankiecie,![]()
- lisciozerca
- Juventino
Do ciekawych wymian zdań dochodzi w tym temacie. Zastanawiam się czy na zlotach nie dochodzi do rękoczynów pomiędzy stronami ;p Chyba, że te wszystkie obraźliwie hasła to tylko ironia?
Co do tematu, słabo Was jeszcze znam, ale tabo już zapadł mi w pamięci. Zazdroszczę mu zdjęcia na tle witryny, sklepu z herbem Juventusu (o ile to był sklep :>) dlatego głos na niego
Co do tematu, słabo Was jeszcze znam, ale tabo już zapadł mi w pamięci. Zazdroszczę mu zdjęcia na tle witryny, sklepu z herbem Juventusu (o ile to był sklep :>) dlatego głos na niego

- mb_1897
- Juventino
Tabo jedziesz.
chyba Ty jesteś postacią, która ostatnimi czasy, najbardziej udziela się na forum. Chętnie poczytam, co masz do powiedzenia.
chyba Ty jesteś postacią, która ostatnimi czasy, najbardziej udziela się na forum. Chętnie poczytam, co masz do powiedzenia.
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet