SKąD HYMN

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 22:56

BIGGI pisze:
juveluck pisze:
BIGGI pisze:
No tak...zapomniałem ze mówiłem :D

Hehe dwie z nich są zajęte....a reszte mozesz brać...tylko przyprowadz jakieś swoje dla mnie :D
Czyli czuje sie zaproszony :D Kolezanki przyprowadze. Ale wiesz sa tak 2-3 lata mlodsze od ciebie. Jezeli ci to nie przeszkadza. Ja osobiscie mlodszych nie lubie
Ja tez nie lubie młodszych ale one lubią starszych :D . Jak na jedną impre mogą być.....zawsze to młode mięsko.... :wink: :D
Hehe nie to chcialbym Was pouczac czy co, ale czesto widzialem posty moderatorów o tym, ze Forum to nie Czat i nie ma tu miesjsca na pogaduszki :wink:

Ale ze nie powinno sie zwracac uwagi bardziej doswiadczonym uzytkownikom (w tym moderatorowi) :wink: to chcialem tylko pogratulować Biggiemu koleżanek i 2000 posta :D :D :D

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2003, 02:01

DOKLADNIE!!!!
I jescze na dodatek bierze w tej "pogaduszce" udzial moderator!!! Chyba rzeczywiscie bede sie musial powaznie zastanowic nad nowa obsada.
Nie podoba mi sie to ale to baaardzo.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2003, 16:01

Mnie Martin mnie mnie............ wybierz mnie :D Dziś miałam zaprzysiężenie na polibudzie :D i nie mogę zszargać jej imienia i będę prawowitym obywatelem i wogóle :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
bartol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 12:13

Martin pisze:DOKLADNIE!!!!
I jescze na dodatek bierze w tej "pogaduszce" udzial moderator!!! Chyba rzeczywiscie bede sie musial powaznie zastanowic nad nowa obsada.
Nie podoba mi sie to ale to baaardzo.
w pełni zgodzę sie z Martinem, ze to lekka przesada.z Forum staje się nieczytelne. Powyższe posty Biggiego i Juvelucka (chyba) nie wnosza nic nowego do tematu. Niech się nie obrażają, ale takie rozmowy powinni sobie prowadzić na innym temacie!
A co do hymnu to chyba podejme próbę jego napisania, ale nie obiecuję cud wyniku!

JUVE RULLEZ!!!
Obrazek
ODPOWIEDZ