SKąD HYMN
- JuveQL
- Juventino
Hehe nie to chcialbym Was pouczac czy co, ale czesto widzialem posty moderatorów o tym, ze Forum to nie Czat i nie ma tu miesjsca na pogaduszkiBIGGI pisze:Ja tez nie lubie młodszych ale one lubią starszychjuveluck pisze:Czyli czuje sie zaproszonyBIGGI pisze:
No tak...zapomniałem ze mówiłem![]()
Hehe dwie z nich są zajęte....a reszte mozesz brać...tylko przyprowadz jakieś swoje dla mnieKolezanki przyprowadze. Ale wiesz sa tak 2-3 lata mlodsze od ciebie. Jezeli ci to nie przeszkadza. Ja osobiscie mlodszych nie lubie
. Jak na jedną impre mogą być.....zawsze to młode mięsko....
![]()
Ale ze nie powinno sie zwracac uwagi bardziej doswiadczonym uzytkownikom (w tym moderatorowi)

- Martin
- Juventino
DOKLADNIE!!!!
I jescze na dodatek bierze w tej "pogaduszce" udzial moderator!!! Chyba rzeczywiscie bede sie musial powaznie zastanowic nad nowa obsada.
Nie podoba mi sie to ale to baaardzo.
I jescze na dodatek bierze w tej "pogaduszce" udzial moderator!!! Chyba rzeczywiscie bede sie musial powaznie zastanowic nad nowa obsada.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Mnie Martin mnie mnie............ wybierz mnie
Dziś miałam zaprzysiężenie na polibudzie
i nie mogę zszargać jej imienia i będę prawowitym obywatelem i wogóle

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- bartol
- Juventino
w pełni zgodzę sie z Martinem, ze to lekka przesada.z Forum staje się nieczytelne. Powyższe posty Biggiego i Juvelucka (chyba) nie wnosza nic nowego do tematu. Niech się nie obrażają, ale takie rozmowy powinni sobie prowadzić na innym temacie!Martin pisze:DOKLADNIE!!!!
A co do hymnu to chyba podejme próbę jego napisania, ale nie obiecuję cud wyniku!
JUVE RULLEZ!!!