Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2010, 12:32

W nowym BravoSport, są naklejki piłkarzy/klubów z różnych lig, a co za tym idzie, jest i Juventus. Wśród naklejek :
-Logo Juventusu (mała)
-Naklejka Del Piero (duża)
-Naklejka Buffona (średnia)
-Naklejka Diego (mała)

PaulCone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2010, 13:58

Ostatnio "wygrzebałem" w swoich śmieciach fajne pocztówki z France '98. Drukowane były przez Pan Dragon'a w Gdańsku. Pamięta je ktoś? A może zbieraliście? :wink:

Obrazek_Obrazek

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2010, 14:30

Simi pisze:W nowym BravoSport, są naklejki piłkarzy/klubów z różnych lig, a co za tym idzie, jest i Juventus. Wśród naklejek :
-Logo Juventusu (mała)
-Naklejka Del Piero (duża)
-Naklejka Buffona (średnia)
-Naklejka Diego (mała)
Koniecznie trzeba kupić Bravo Sport. Jak cena, z 2,99 ? :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2010, 18:58

PaulCone pisze:Ostatnio "wygrzebałem" w swoich śmieciach fajne pocztówki z France '98. Drukowane były przez Pan Dragon'a w Gdańsku. Pamięta je ktoś? A może zbieraliście? :wink:

Obrazek_Obrazek
Pamiętam. Mam obie. Sam je w końcu drukowałem :P

Obrazek
Damianoss60

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 00:52

Majos za 2.50 :D Kupiłem trochę malutkie już są przyklejone na szafce obok innych:P

Obrazek
HaR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2010, 21:34

Cena BravoSport to 2,50 złociszy ;) Dla tych którzy nie mieli okazji widzieć zrobiłem fotkę w miarę swoich możliwości :D

Obrazek

Jak przybliżycie to lepiej widac :prochno:

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2010, 18:17

Na stronie internetowej Magazynu Futbol natknąłem się na informacje, że w kwietniowym wydaniu tejże gazety jest wywiad z Giorgio Chiellinim.

Giorgio Chiellini - magister ekonomii

Większość piłkarzy na świecie kończy edukację maksymalnie na szkole średniej - koniecznie o profilu sportowym. Jedni rzucają naukę z braku talentu, drudzy z czystego lenistwa. Giorgio Chiellini jest wyjątkiem: w wolnym czasie nie biega po centrach handlowych, nie wiąże się na siłę z pustą modelką, tylko siedzi w książkach. Licem skończył z wyróżnieniem, wkrótce zostanie magistrem ekonomii. Poznajcie najlepszego obecnie włoskiego obrońcę, następcę Fabio Cannavaro w Juventusie i "Squadra Azzurra".

Fragment wywiadu:
- Grubo ponad 180 centymetrów wzrostu, krótko ogolona głowa - wyglądasz bardziej jak zbir niż... student ekonomii.
- Pozory mylą... Ale nie przejmuj się - nie jesteś pierwszym, który nie potrafi sobie wyobrazić Chielliniego w szkolnej ławce. Pamiętam, że od małego ciągnęło mnie do nauki. Mama i nauczyciele powtarzali, że jestem bystry, że mam smykałkę do liczb. Matematyka była moim konikiem.

- Z rodzinnej Pizy przeniosłeś się do Livorno, zacząłeś grać na poważnie - w klubie i włoskich reprezentacjach juniorskich. Każdy na Twoim miejscu rzuciłby w szkołę w diabły - ty skończyłeś liceum z wyróżnieniem!
- W sumie ze wszystkich przedmiotów na maturze miałem aż 92 procent. Byłem w szoku po ogłoszeniu wyników. Rodzice również. To wtedy zdecydowałem, że choćby nie wiem co, choćby się waliło i paliło, pójdę na studia.

- Zaraz po transferze do Juventusu, złożyłeś papiery na Uniwersytet Turyński - na Wydział Ekonomii. Łatwo chyba nie było?
- Ale nie żałuję, że się zdecydowałem. Początek miałem niezły, zaliczałem kolejne egzaminy, ale po roku musiałem przerwać naukę. Zacząłem powoli przebijać się do pierwszej jedenastki Juve, zaliczyłem też debiut w dorosłej reprezentacji. Piłkarskie obowiązki zaczęły mnie przytłaczać. Treningi, zgrupowania, wyjazdy, dalekie podróże. Nie miałem siły wieczorami ślęczeć nad książkami. W tygodniu graliśmy w Lidze Mistrzów, a w weekend w rozgrywkach ligowych. Musiałem zdecydować się na indywidualny tryb studiów.

Posiada ktoś? Przeczytał? Warte uwagi?

Ja osobiście nie wiem czy będę w najbliższym czasie w okolicach miejsc, w których można to zakupić...[/url]

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2010, 14:14

W dzisiejszym numerze "Piłki Nożnej" Nr 19 z 11 maja 2010 są 2 artykuły w pewnym sensie o Juve:

1) 10 największych przegranych tego sezonu w Serie A : na 9 miejscu miszcz Amauri, na 3 Melo, a na 1 jakże zaszczytnym miejscu Jean Claude Blanc gratulujemy serdecznie :bravo:

1 część
2 część

2)O przeprowadzce Rafy Beniteza do Juve

Kierunek Turyn

Dylan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 17:13

qUIET pisze:Na stronie internetowej Magazynu Futbol natknąłem się na informacje, że w kwietniowym wydaniu tejże gazety jest wywiad z Giorgio Chiellinim.

Giorgio Chiellini - magister ekonomii

Większość piłkarzy na świecie kończy edukację maksymalnie na szkole średniej - koniecznie o profilu sportowym. Jedni rzucają naukę z braku talentu, drudzy z czystego lenistwa. Giorgio Chiellini jest wyjątkiem: w wolnym czasie nie biega po centrach handlowych, nie wiąże się na siłę z pustą modelką, tylko siedzi w książkach. Licem skończył z wyróżnieniem, wkrótce zostanie magistrem ekonomii. Poznajcie najlepszego obecnie włoskiego obrońcę, następcę Fabio Cannavaro w Juventusie i "Squadra Azzurra".

Fragment wywiadu:
- Grubo ponad 180 centymetrów wzrostu, krótko ogolona głowa - wyglądasz bardziej jak zbir niż... student ekonomii.
- Pozory mylą... Ale nie przejmuj się - nie jesteś pierwszym, który nie potrafi sobie wyobrazić Chielliniego w szkolnej ławce. Pamiętam, że od małego ciągnęło mnie do nauki. Mama i nauczyciele powtarzali, że jestem bystry, że mam smykałkę do liczb. Matematyka była moim konikiem.

- Z rodzinnej Pizy przeniosłeś się do Livorno, zacząłeś grać na poważnie - w klubie i włoskich reprezentacjach juniorskich. Każdy na Twoim miejscu rzuciłby w szkołę w diabły - ty skończyłeś liceum z wyróżnieniem!
- W sumie ze wszystkich przedmiotów na maturze miałem aż 92 procent. Byłem w szoku po ogłoszeniu wyników. Rodzice również. To wtedy zdecydowałem, że choćby nie wiem co, choćby się waliło i paliło, pójdę na studia.

- Zaraz po transferze do Juventusu, złożyłeś papiery na Uniwersytet Turyński - na Wydział Ekonomii. Łatwo chyba nie było?
- Ale nie żałuję, że się zdecydowałem. Początek miałem niezły, zaliczałem kolejne egzaminy, ale po roku musiałem przerwać naukę. Zacząłem powoli przebijać się do pierwszej jedenastki Juve, zaliczyłem też debiut w dorosłej reprezentacji. Piłkarskie obowiązki zaczęły mnie przytłaczać. Treningi, zgrupowania, wyjazdy, dalekie podróże. Nie miałem siły wieczorami ślęczeć nad książkami. W tygodniu graliśmy w Lidze Mistrzów, a w weekend w rozgrywkach ligowych. Musiałem zdecydować się na indywidualny tryb studiów.

Posiada ktoś? Przeczytał? Warte uwagi?

Ja osobiście nie wiem czy będę w najbliższym czasie w okolicach miejsc, w których można to zakupić...[/url]
Mam. Być może wrzuce, jak dorwe aparat.

Poza tym, w PN+ jest krótki artykuł o Calciopoli 2. Nic nowego.

gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 18:25

Dragon pisze:
PaulCone pisze:Ostatnio "wygrzebałem" w swoich śmieciach fajne pocztówki z France '98. Drukowane były przez Pan Dragon'a w Gdańsku. Pamięta je ktoś? A może zbieraliście? :wink:

Obrazek_Obrazek
Pamiętam. Mam obie. Sam je w końcu drukowałem :P
hah ja miałem obydwie, z tym że ZIDANE'A poświęciłem w gimnazjum na
konkurs BRAVOSport...w którym z resztą wygrałem zegarek Casio. wiem że to był konkurs o Luisie Figo...i jak to w BS odpowiedź była podana wprost w tekście.
świetna sprawa, bo kupiłem obydwie na wycieczce w Warszawie w pałacu kultury:)jak byłem w podstawówce. kupiłem tez wtedy flagę JUVE rozmiaru może a5..na takim kijku
..siostra kupiła wtedy taką pocztówkę z Maldinim I TAK NAM ZOSTAŁO ja kibicuje JUVE a ona Milanowi :| zobaczymy co dzisiaj będzie...oj dobrze że oglądając mecz będę 50km od domu :prochno:

tą z AleXem mam do dzisiaj:)

ps ale mi się zebrało na wspomnienia...to były czasy

CIAO IL CAPITANO
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 maja 2010, 17:34

Najnowszy numer (21, z 25. Maja 2010r) :Piłki Nożnej" i artykuł o naszym nowym trenerze, o którym opowiada Tomasz Lipiński.
http://img191.imageshack.us/f/img191/28 ... 700000.jpg

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 14:25

W najnowszej Angorze jest artykuł o Lapo Elkannie.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 14:41

Majos pisze:Najnowszy numer (21, z 25. Maja 2010r) :Piłki Nożnej" i artykuł o naszym nowym trenerze, o którym opowiada Tomasz Lipiński.
Można to wrzucić ponownie, bo nie działa?

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 15:15

juveluck pisze:
Majos pisze:Najnowszy numer (21, z 25. Maja 2010r) :Piłki Nożnej" i artykuł o naszym nowym trenerze, o którym opowiada Tomasz Lipiński.
http://img218.imageshack.us/i/ccf2010052700000.jpg/

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 15:33

Radek_88 pisze:
juveluck pisze:
http://img218.imageshack.us/i/ccf2010052700000.jpg/
Dzięki.

Ten artykuł z angory jak ktoś miał by możliwość wrzucić, też było by miło :)

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ODPOWIEDZ