LE [1/16] (2): JUVENTUS 0-0 Ajax
- MichałJuve
- Juventino
Nie wiem czemu, ale jeżeli przejdziemy, będzie bardzo ciężko. Osobiście wole Fulham.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Po tym co sie stalo z Bayernem trudno nie bac sie rewanzu z Ajaxem. Mimo wszystko wydaje mi sie, ze powinnismy utrzymac zaliczke z pierwszego meczu i awansowac. I nie - nie bedzie mnie w tym spotkaniu obchodzil styl i marudzenie polowy forum, ze nie gramy jak Harlem Globetrotters. Srednio mnie interesuje czy zremisujemy 4 - 4 czy przegramy 0 - 1. Liczy sie tylko i wylacznie awans.
Co do ewentualnego przeciwnika w kolejnej rundzie wolalbym mimo wszystko Fulham - jesli mamy kiedys przelamac "slabosc" do angielskich zespolow to wlasnie teraz. Poza tym - badzmy szczerzy. Mimo ewidentnego kryzysu zarowno naszego jak i calej Serie A nie powinnismy sie bac dziewiatego na chwile obecna zespolu Premiership. Bo nam po prostu nie wypada.
Co do ewentualnego przeciwnika w kolejnej rundzie wolalbym mimo wszystko Fulham - jesli mamy kiedys przelamac "slabosc" do angielskich zespolow to wlasnie teraz. Poza tym - badzmy szczerzy. Mimo ewidentnego kryzysu zarowno naszego jak i calej Serie A nie powinnismy sie bac dziewiatego na chwile obecna zespolu Premiership. Bo nam po prostu nie wypada.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Juventus1897Forever
- Juventino
Trener Fulhamu chciał na nas trafić! nieprawdzaż ? wygrali pierwszy mecz 2-1.Vesper pisze:Fulham Athletic lub Szachtar Donieck , osobiście obojętnie mi kto wygra.miden pisze:Z kim gramy jeśli przjdziemy Ajax ?
I liczę ,że w czwartek pokonamy Ajax
Licze na zwycięstwo juve ! Stawiam 3-2 czwarte zwycięstwo pod rząd :twisted: FORZA JUVE!!!
..........
- baron
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Dla mnie ważny jest jednak nie tylko awans, trzeba zremisować lub wygrać i generalnie ciułać punkty w tej lidze europejskiej ze względu na klubowy ranking UEFA. Obecny sezon będzie liczony dopiero za rok ale musimy o tym myśleć. W najbliższej Lidze Mistrzów jeśli do niej awansujemy tylko wyjątkowe szczęście może nas uratować przed 3 koszykiem, mam nadzieje że w Juve ktoś o tym myśli. Nie ma co już za bardzo oszczędzać sił na ligę w której 3 miejsce to raczej marzenia.
- Majos
- Juventino
Rewanż w Turynie. Jakoś dziwnie jestem o ten mecz spokojny, aczkolwiek wiadomo, że nie powinienem. Juventus powoli wychodzi z kryzysu, ale do tego potrzeba chyba jeszcze trochę czasu. Mam nadzieję, że szybko strzelimy bramkę i nie będzie jakiejś nerwówki do końca spotkania. W kolejnej fazie nie będzie wcale łatwiej, ale nikt nie mówił, że Liga Europejska jest łatwym turniejem.
- Motor
- Juventino
Również jestem spokojny o ten mecz, ale ja już niepokoje się o naszych rywali po ewentualnym awansie. Bo zarówno Fulham jak i Szachtar to drużyny bardzo dobre, osobiście wole trafć na Anglików ktorzy wydają się mi gorszą drużyną od naszych wschopdnich sąsiadów. dlatego prawdziwej walki spodziewam się w kolejnej rundzie.
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- Monte Cristo
- Juventino
Jak juz ktos wczesniej wspomnial, trzeba wygrac ze wzgledu na ranking UEFA. I tyle, wiekszej wagi do tego Pucharu Pocieszenia nie przywiazuje (chodz przyznam, jesli zajdziemy daleko...
)

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Giovinco#20
- Juventino
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Myślę, że wygramy ten mecz, Zac dobrze poukłada zespół.
Na 90% wyjdziemy zwycięsko z tego dwumeczu.
Wyczesanie w kosmos, że mecz pokaże TV4, nie ma to jak Juve na żywo na dużym ekranie
Na 90% wyjdziemy zwycięsko z tego dwumeczu.
Wyczesanie w kosmos, że mecz pokaże TV4, nie ma to jak Juve na żywo na dużym ekranie

FORZA JUVE!!!
- Myzarel
- Juventino
Nie wyobrażam sobie innego wyniku niż zwycięstwo i awans do następnej rundy, LE nie umywa się do Ligi Mistrzów ale tylko "namieszanie" w niej sprawi że ten sezon nie będzie całkowicie stracony. Do boju! 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Brutalo
- Juventino
To bez wątpienia będzie ciężki mecz. Ajax nie przyjedzie z założeniem że już przegrali, tylko będą starać się atakować od początku. W związku z tym trzeba bardzo uważnie grać w defensywie i oczekiwać kontrataków. Bardzo szanować piłkę i nie łapać głupich żółtych kartek. Oczekiwany skład podam po pojawieniu się powołanych zawodników, ale jeśli tylko będzie mógł zagrać Seba, NIECH GRA :!: Najlepiej za Del Piero żeby sobie odpoczął. Idealnie pasuje do gry z kontrataku. Trzech obrońców, środkowo-defensywna czwórka, przed nimi Diego i Giovinco oraz sprawny napastnik 

- Giovinco#20
- Juventino
- Monte Cristo
- Juventino
I jeszcze jest jeden maly szczegol, "wiele" sie rozni finansowo.Giovinco#20 pisze:Szczerze.. to dla mnie LE nie różni się wiele poziomem od LM.. po prostu Liga Mistrzów jest bardziej 'nadmuchana' przez media.. myślę też, że niejedna drużyna występująca obecnie w Lidze Europejskiej utarłaby nosa takiej Barcelonie, United, czy Chelsea. To taki mały offtop, przepraszam
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.