LE [1/16] (2): JUVENTUS 0-0 Ajax

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 lutego 2010, 19:00

miden pisze:Z kim gramy jeśli przjdziemy Ajax ?
Fulham Athletic lub Szachtar Donieck , osobiście obojętnie mi kto wygra.
I liczę ,że w czwartek pokonamy Ajax ;)

MichałJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2010, 19:19

Nie wiem czemu, ale jeżeli przejdziemy, będzie bardzo ciężko. Osobiście wole Fulham.

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 22 lutego 2010, 19:39

Po tym co sie stalo z Bayernem trudno nie bac sie rewanzu z Ajaxem. Mimo wszystko wydaje mi sie, ze powinnismy utrzymac zaliczke z pierwszego meczu i awansowac. I nie - nie bedzie mnie w tym spotkaniu obchodzil styl i marudzenie polowy forum, ze nie gramy jak Harlem Globetrotters. Srednio mnie interesuje czy zremisujemy 4 - 4 czy przegramy 0 - 1. Liczy sie tylko i wylacznie awans.
Co do ewentualnego przeciwnika w kolejnej rundzie wolalbym mimo wszystko Fulham - jesli mamy kiedys przelamac "slabosc" do angielskich zespolow to wlasnie teraz. Poza tym - badzmy szczerzy. Mimo ewidentnego kryzysu zarowno naszego jak i calej Serie A nie powinnismy sie bac dziewiatego na chwile obecna zespolu Premiership. Bo nam po prostu nie wypada.

Make friends for life or make hardcore enemies!
Juventus1897Forever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 11:48

Vesper pisze:
miden pisze:Z kim gramy jeśli przjdziemy Ajax ?
Fulham Athletic lub Szachtar Donieck , osobiście obojętnie mi kto wygra.
I liczę ,że w czwartek pokonamy Ajax ;)
Trener Fulhamu chciał na nas trafić! nieprawdzaż ? wygrali pierwszy mecz 2-1.
Licze na zwycięstwo juve ! Stawiam 3-2 czwarte zwycięstwo pod rząd :twisted: FORZA JUVE!!!

..........
baron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 12:16

Dla mnie ważny jest jednak nie tylko awans, trzeba zremisować lub wygrać i generalnie ciułać punkty w tej lidze europejskiej ze względu na klubowy ranking UEFA. Obecny sezon będzie liczony dopiero za rok ale musimy o tym myśleć. W najbliższej Lidze Mistrzów jeśli do niej awansujemy tylko wyjątkowe szczęście może nas uratować przed 3 koszykiem, mam nadzieje że w Juve ktoś o tym myśli. Nie ma co już za bardzo oszczędzać sił na ligę w której 3 miejsce to raczej marzenia.

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 14:24

Rewanż w Turynie. Jakoś dziwnie jestem o ten mecz spokojny, aczkolwiek wiadomo, że nie powinienem. Juventus powoli wychodzi z kryzysu, ale do tego potrzeba chyba jeszcze trochę czasu. Mam nadzieję, że szybko strzelimy bramkę i nie będzie jakiejś nerwówki do końca spotkania. W kolejnej fazie nie będzie wcale łatwiej, ale nikt nie mówił, że Liga Europejska jest łatwym turniejem.

Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 14:46

Również jestem spokojny o ten mecz, ale ja już niepokoje się o naszych rywali po ewentualnym awansie. Bo zarówno Fulham jak i Szachtar to drużyny bardzo dobre, osobiście wole trafć na Anglików ktorzy wydają się mi gorszą drużyną od naszych wschopdnich sąsiadów. dlatego prawdziwej walki spodziewam się w kolejnej rundzie.

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.

27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 14:46

Jak juz ktos wczesniej wspomnial, trzeba wygrac ze wzgledu na ranking UEFA. I tyle, wiekszej wagi do tego Pucharu Pocieszenia nie przywiazuje (chodz przyznam, jesli zajdziemy daleko... :whistle: )

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 15:00

Mam nadzieje, że od pierwszej minuty wyjdziemy składem z czterema obrońcami, inaczej możemy przegrać ten mecz, jeżeli tylko Ajax poprawi skuteczność.
Super, że mecz leci na TV4. :C

Giovinco#20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 16:30

Pierwszy raz TV4 sprawia mi taką radość ;D Bylebym tylko po meczu również miał powody do radości... co do wcześniejszego spotkania w Amsterdamie... strzelca bramek trafiłem, tak więc wyniku typował nie będę, ale myślę, że :ball: Alex tym razem coś ukuje :whistle:

Obrazek
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 16:42

Myślę, że wygramy ten mecz, Zac dobrze poukłada zespół.
Na 90% wyjdziemy zwycięsko z tego dwumeczu.

Wyczesanie w kosmos, że mecz pokaże TV4, nie ma to jak Juve na żywo na dużym ekranie :ok:

FORZA JUVE!!!
Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 21:11

Nie wyobrażam sobie innego wyniku niż zwycięstwo i awans do następnej rundy, LE nie umywa się do Ligi Mistrzów ale tylko "namieszanie" w niej sprawi że ten sezon nie będzie całkowicie stracony. Do boju! :)

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 22:38

To bez wątpienia będzie ciężki mecz. Ajax nie przyjedzie z założeniem że już przegrali, tylko będą starać się atakować od początku. W związku z tym trzeba bardzo uważnie grać w defensywie i oczekiwać kontrataków. Bardzo szanować piłkę i nie łapać głupich żółtych kartek. Oczekiwany skład podam po pojawieniu się powołanych zawodników, ale jeśli tylko będzie mógł zagrać Seba, NIECH GRA :!: Najlepiej za Del Piero żeby sobie odpoczął. Idealnie pasuje do gry z kontrataku. Trzech obrońców, środkowo-defensywna czwórka, przed nimi Diego i Giovinco oraz sprawny napastnik :ok:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Giovinco#20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 23:06

Szczerze.. to dla mnie LE nie różni się wiele poziomem od LM.. po prostu Liga Mistrzów jest bardziej 'nadmuchana' przez media.. myślę też, że niejedna drużyna występująca obecnie w Lidze Europejskiej utarłaby nosa takiej Barcelonie, United, czy Chelsea. To taki mały offtop, przepraszam ;)

Obrazek
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 23:33

Giovinco#20 pisze:Szczerze.. to dla mnie LE nie różni się wiele poziomem od LM.. po prostu Liga Mistrzów jest bardziej 'nadmuchana' przez media.. myślę też, że niejedna drużyna występująca obecnie w Lidze Europejskiej utarłaby nosa takiej Barcelonie, United, czy Chelsea. To taki mały offtop, przepraszam ;)
I jeszcze jest jeden maly szczegol, "wiele" sie rozni finansowo.

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
Zablokowany