Wszystko o Milanie
- sharikk
- Juventino
I niech mi komentatorzy i eksperci telewizyjni nie mówią że Ronaldinho odzyskał w końcu formę jaką prezentował w Barcelonie...
wystarczy obejrzeć ten filmik
to co prezentuje teraz to 1/3 tego co robił w Barcelonie

JUVE PER SEMPRE!!!
- Łukasz
- Juventino
W Barcelonie grał genialnie, to fakt, ale i w tym sezonie prezentuje się wybornie, więc z tą 1/3 mocno przesadzasz.sharikk pisze: to co prezentuje teraz to 1/3 tego co robił w Barcelonie
- Simi
- Qualità Juventino
Dokładnie. W tamtym sezonie rozumiem krytyke, był przycmiony przez genialnego w tamtym okresie w Milanie Kake, teraz jest troche inaczej.Łukasz pisze:W Barcelonie grał genialnie, to fakt, ale i w tym sezonie prezentuje się wybornie, więc z tą 1/3 mocno przesadzasz.sharikk pisze: to co prezentuje teraz to 1/3 tego co robił w Barcelonie
- ewerthon
- Juventino
Czyli potwierdza się jednak, że oni po prostu obaj nie potrafią grać w jednej jedenastceSimi pisze:Dokładnie. W tamtym sezonie rozumiem krytyke, był przycmiony przez genialnego w tamtym okresie w Milanie Kake, teraz jest troche inaczej.Łukasz pisze:W Barcelonie grał genialnie, to fakt, ale i w tym sezonie prezentuje się wybornie, więc z tą 1/3 mocno przesadzasz.sharikk pisze: to co prezentuje teraz to 1/3 tego co robił w Barcelonie

- Brutalo
- Juventino
Czy ja wiem... Ronaldinho przez dwa/trzy sezony w Barcelonie był bez wątpienia najlepszy na świecie. Robił rzeczy magiczne, pamiętam że jego gra była wyjątkowa. Potem bardzo się zatracił, zmienił klub i wszyscy wieszali już na nim krzyżyk. Obecnie odbudowuje formę i ciężko bawić się w takie procenty, ale do najwyżej (pewnie już nieosiągalnej) formy wiele mu brakuje.Łukasz pisze:W Barcelonie grał genialnie, to fakt, ale i w tym sezonie prezentuje się wybornie, więc z tą 1/3 mocno przesadzasz.sharikk pisze: to co prezentuje teraz to 1/3 tego co robił w Barcelonie
Pamiętam jak Buffon jakoś zachęcał do kupna R10... Jednak cytując klasyków "Ale to już było, i nie wróci więcej, bo choć Dinho nie kupiło razem z Diego można śmigać całkiem nieźle"
- Azrael
- Juventino
Po pierwsze to chciałbym powiedzieć, że filmik, który "zlinkowałeś" to jeden z najlepszych futbolowych kompilacji, jakie widziałem - robi wrażenie.sharikk pisze:I niech mi komentatorzy i eksperci telewizyjni nie mówią że Ronaldinho odzyskał w końcu formę jaką prezentował w Barcelonie...

Z tą opinią mocno bym polemizował. Zarówno Ronaldinho jak i Kaka byli w zeszłym sezonie w kiepskiej formie i raczej nie ma mowy o tym, że ktoś kogoś "ćmił". Kaka oczywiście w przekroju całego sezonu był najlepszym zawodnikiem Milanu, ale sam Milan grał średnio.Simi pisze:Dokładnie. W tamtym sezonie rozumiem krytyke, był przycmiony przez genialnego w tamtym okresie w Milanie Kake, teraz jest troche inaczej.Łukasz pisze:W Barcelonie grał genialnie, to fakt, ale i w tym sezonie prezentuje się wybornie, więc z tą 1/3 mocno przesadzasz.sharikk pisze: to co prezentuje teraz to 1/3 tego co robił w Barcelonie
Ronaldinho już pewnie nigdy nie zbuduje formy takiej jak 3 lata temu, bo to nie typ Zidane'a, który swoje najlepsze lata miał właśnie w końcówce swojej kariery.Brutalo pisze:Czy ja wiem... Ronaldinho przez dwa/trzy sezony w Barcelonie był bez wątpienia najlepszy na świecie. Robił rzeczy magiczne, pamiętam że jego gra była wyjątkowa. Potem bardzo się zatracił, zmienił klub i wszyscy wieszali już na nim krzyżyk. Obecnie odbudowuje formę i ciężko bawić się w takie procenty, ale do najwyżej (pewnie już nieosiągalnej) formy wiele mu brakuje.
Niemniej jednak w mojej osobistej klasyfikacji najlepszych na świecie piłkarzy, których dane mi było oglądać, Ronaldinho jest na bardzo wysokim 2-gim miejscu. To fenomenalny piłkarz.
Pozdrawiam!
- Łukasz
- Juventino
Jednak w tym sezonie jest jak dla mnie najlepszym cofniętym napastnikiem ligi, obok Di Natale. Mi osobiście jego postawa imponuje. Nie jest to może taki kosmos jak w najlepszym sezonie w Hiszpanii, ale bardzo przyjemnie się go ogląda.Azrael pisze: Ronaldinho już pewnie nigdy nie zbuduje formy takiej jak 3 lata temu, bo to nie typ Zidane'a, który swoje najlepsze lata miał właśnie w końcówce swojej kariery.
Niemniej jednak w mojej osobistej klasyfikacji najlepszych na świecie piłkarzy, których dane mi było oglądać, Ronaldinho jest na bardzo wysokim 2-gim miejscu. To fenomenalny piłkarz.
- sk1le
- Juventino
sharikk pisze:I niech mi komentatorzy i eksperci telewizyjni nie mówią że Ronaldinho odzyskał w końcu formę jaką prezentował w Barcelonie...
Jestem wielkim fanem Ronaldinho.. Na prawdę to jest genialny piłkarz.. Strzał, technika, dynamika, drybling moim zdaniem jest jednym z najlepszych piłkarzy w historii piłki nożnej. W tym sezonie w Milanie gra bardzo dobrze. Mam przeczucie, że Ronaldinho doprowadzi Brazylijczyków bardzo daleko na MŚ.
- pawełek89
- Romanista
4 lata temu tez mial swietny sezon w klubie a na mundial pojechal i nic nie pokazal bo byl przemeczony sezonem.sk1le pisze: Mam przeczucie, że Ronaldinho doprowadzi Brazylijczyków bardzo daleko na MŚ.

- Siedemnasty
- Juventino
To nie oznacza, że na tym mundialu będzie grał piach.pawełek89 pisze:4 lata temu tez mial swietny sezon w klubie a na mundial pojechal i nic nie pokazal bo byl przemeczony sezonem.sk1le pisze: Mam przeczucie, że Ronaldinho doprowadzi Brazylijczyków bardzo daleko na MŚ.

- Motor
- Juventino
Nie oznacza że bedzie grał dobrze. Ta ma się gdybanie zawsze jest druga, trzecia, czy czwarta możliwośc. Chociaż bez watpienia wszystko wskazuje na dobry występ Ronaldinho, co przy pomocy kolegow z druzyny może zaowocowac jakimś ciekawym wynikiem druzyny. Osobieście nie jestem fanem Brazilii, ale patrząc obiektywnie półfinał, ale te też jest gdybanie...Siedemnasty pisze:To nie oznacza, że na tym mundialu będzie grał piach.pawełek89 pisze:4 lata temu tez mial swietny sezon w klubie a na mundial pojechal i nic nie pokazal bo byl przemeczony sezonem.sk1le pisze: Mam przeczucie, że Ronaldinho doprowadzi Brazylijczyków bardzo daleko na MŚ.![]()
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mnie to cieszy pragnę z całego serca by Milan bądź Roma wygrali ligęsharikk pisze:FIORENTINA 1-2 AC MILAN
-14min. Gilardino A.
-81min. Huntelaar K-J.
-92min. Pato A.
Słodko....

I jeżeli Milan będzie strzelał gole w końcówkach to nie widzę problemu

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Bardzo dobrze, że Milan dzisiaj wygrał. Te trzy punkty powodują, że sytuacja w tabeli robi się naprawdę ciekawa. Sprawa Mistrzostwa znów jest otwarta. Szkoda, że nie liczymy się w tej walce.
- Pontius21
- Milanista
Fiorentina ogłosiła ciszę medialną :lol:
była taka sytuacja gdzie sędzia mógł gwizdnąć karny ale nie musiał , dobrze im tak nie lubię ich
a to cyniczne zwycięstwo minimalnym nakładem sił smakuje wspaniale na stadionie pełnym ludzi gwiżdżących od pierwszych minut gdy Milan był przy piłce
:twisted:
była taka sytuacja gdzie sędzia mógł gwizdnąć karny ale nie musiał , dobrze im tak nie lubię ich
a to cyniczne zwycięstwo minimalnym nakładem sił smakuje wspaniale na stadionie pełnym ludzi gwiżdżących od pierwszych minut gdy Milan był przy piłce
:twisted: