Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2010, 16:26

I niech mi komentatorzy i eksperci telewizyjni nie mówią że Ronaldinho odzyskał w końcu formę jaką prezentował w Barcelonie...

wystarczy obejrzeć ten filmik :)

to co prezentuje teraz to 1/3 tego co robił w Barcelonie

JUVE PER SEMPRE!!!
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2010, 16:31

sharikk pisze: to co prezentuje teraz to 1/3 tego co robił w Barcelonie
W Barcelonie grał genialnie, to fakt, ale i w tym sezonie prezentuje się wybornie, więc z tą 1/3 mocno przesadzasz.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2010, 16:38

Łukasz pisze:
W Barcelonie grał genialnie, to fakt, ale i w tym sezonie prezentuje się wybornie, więc z tą 1/3 mocno przesadzasz.
Dokładnie. W tamtym sezonie rozumiem krytyke, był przycmiony przez genialnego w tamtym okresie w Milanie Kake, teraz jest troche inaczej.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2010, 21:27

Simi pisze:
Łukasz pisze:
Dokładnie. W tamtym sezonie rozumiem krytyke, był przycmiony przez genialnego w tamtym okresie w Milanie Kake, teraz jest troche inaczej.
Czyli potwierdza się jednak, że oni po prostu obaj nie potrafią grać w jednej jedenastce :think:

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2010, 22:20

Łukasz pisze:
Czy ja wiem... Ronaldinho przez dwa/trzy sezony w Barcelonie był bez wątpienia najlepszy na świecie. Robił rzeczy magiczne, pamiętam że jego gra była wyjątkowa. Potem bardzo się zatracił, zmienił klub i wszyscy wieszali już na nim krzyżyk. Obecnie odbudowuje formę i ciężko bawić się w takie procenty, ale do najwyżej (pewnie już nieosiągalnej) formy wiele mu brakuje.
Pamiętam jak Buffon jakoś zachęcał do kupna R10... Jednak cytując klasyków "Ale to już było, i nie wróci więcej, bo choć Dinho nie kupiło razem z Diego można śmigać całkiem nieźle"

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2010, 23:18

sharikk pisze:I niech mi komentatorzy i eksperci telewizyjni nie mówią że Ronaldinho odzyskał w końcu formę jaką prezentował w Barcelonie...

Po pierwsze to chciałbym powiedzieć, że filmik, który "zlinkowałeś" to jeden z najlepszych futbolowych kompilacji, jakie widziałem - robi wrażenie. :ok:
Simi pisze:
Łukasz pisze:
Z tą opinią mocno bym polemizował. Zarówno Ronaldinho jak i Kaka byli w zeszłym sezonie w kiepskiej formie i raczej nie ma mowy o tym, że ktoś kogoś "ćmił". Kaka oczywiście w przekroju całego sezonu był najlepszym zawodnikiem Milanu, ale sam Milan grał średnio.
Brutalo pisze:Czy ja wiem... Ronaldinho przez dwa/trzy sezony w Barcelonie był bez wątpienia najlepszy na świecie. Robił rzeczy magiczne, pamiętam że jego gra była wyjątkowa. Potem bardzo się zatracił, zmienił klub i wszyscy wieszali już na nim krzyżyk. Obecnie odbudowuje formę i ciężko bawić się w takie procenty, ale do najwyżej (pewnie już nieosiągalnej) formy wiele mu brakuje.
Ronaldinho już pewnie nigdy nie zbuduje formy takiej jak 3 lata temu, bo to nie typ Zidane'a, który swoje najlepsze lata miał właśnie w końcówce swojej kariery.

Niemniej jednak w mojej osobistej klasyfikacji najlepszych na świecie piłkarzy, których dane mi było oglądać, Ronaldinho jest na bardzo wysokim 2-gim miejscu. To fenomenalny piłkarz.

Pozdrawiam!
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2010, 23:34

Azrael pisze: Ronaldinho już pewnie nigdy nie zbuduje formy takiej jak 3 lata temu, bo to nie typ Zidane'a, który swoje najlepsze lata miał właśnie w końcówce swojej kariery.

Niemniej jednak w mojej osobistej klasyfikacji najlepszych na świecie piłkarzy, których dane mi było oglądać, Ronaldinho jest na bardzo wysokim 2-gim miejscu. To fenomenalny piłkarz.
Jednak w tym sezonie jest jak dla mnie najlepszym cofniętym napastnikiem ligi, obok Di Natale. Mi osobiście jego postawa imponuje. Nie jest to może taki kosmos jak w najlepszym sezonie w Hiszpanii, ale bardzo przyjemnie się go ogląda.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2010, 23:44

sharikk pisze:I niech mi komentatorzy i eksperci telewizyjni nie mówią że Ronaldinho odzyskał w końcu formę jaką prezentował w Barcelonie...

Jestem wielkim fanem Ronaldinho.. Na prawdę to jest genialny piłkarz.. Strzał, technika, dynamika, drybling moim zdaniem jest jednym z najlepszych piłkarzy w historii piłki nożnej. W tym sezonie w Milanie gra bardzo dobrze. Mam przeczucie, że Ronaldinho doprowadzi Brazylijczyków bardzo daleko na MŚ.

pawełek89

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 14:59

sk1le pisze: Mam przeczucie, że Ronaldinho doprowadzi Brazylijczyków bardzo daleko na MŚ.
4 lata temu tez mial swietny sezon w klubie a na mundial pojechal i nic nie pokazal bo byl przemeczony sezonem.

Obrazek
Siedemnasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 15:29

pawełek89 pisze:
sk1le pisze: Mam przeczucie, że Ronaldinho doprowadzi Brazylijczyków bardzo daleko na MŚ.
4 lata temu tez mial swietny sezon w klubie a na mundial pojechal i nic nie pokazal bo byl przemeczony sezonem.
To nie oznacza, że na tym mundialu będzie grał piach. :stop:

Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2010, 16:11

Siedemnasty pisze:
pawełek89 pisze:
To nie oznacza, że na tym mundialu będzie grał piach. :stop:
Nie oznacza że bedzie grał dobrze. Ta ma się gdybanie zawsze jest druga, trzecia, czy czwarta możliwośc. Chociaż bez watpienia wszystko wskazuje na dobry występ Ronaldinho, co przy pomocy kolegow z druzyny może zaowocowac jakimś ciekawym wynikiem druzyny. Osobieście nie jestem fanem Brazilii, ale patrząc obiektywnie półfinał, ale te też jest gdybanie...

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.

27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 20:40

FIORENTINA 1-2 AC MILAN

-14min. Gilardino A.

-81min. Huntelaar K-J.
-92min. Pato A.

Słodko....:/

JUVE PER SEMPRE!!!
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 22:24

sharikk pisze:FIORENTINA 1-2 AC MILAN

-14min. Gilardino A.

-81min. Huntelaar K-J.
-92min. Pato A.

Słodko....:/
Mnie to cieszy pragnę z całego serca by Milan bądź Roma wygrali ligę ;).
I jeżeli Milan będzie strzelał gole w końcówkach to nie widzę problemu :D

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 23:07

Bardzo dobrze, że Milan dzisiaj wygrał. Te trzy punkty powodują, że sytuacja w tabeli robi się naprawdę ciekawa. Sprawa Mistrzostwa znów jest otwarta. Szkoda, że nie liczymy się w tej walce.

Pontius21

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2010, 00:08

Fiorentina ogłosiła ciszę medialną :lol:

była taka sytuacja gdzie sędzia mógł gwizdnąć karny ale nie musiał , dobrze im tak nie lubię ich

a to cyniczne zwycięstwo minimalnym nakładem sił smakuje wspaniale na stadionie pełnym ludzi gwiżdżących od pierwszych minut gdy Milan był przy piłce
:twisted:

ODPOWIEDZ