T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2010, 19:17

Choperini pisze:
*Ki$iEL* pisze:wzór nr: 2, sztuk: 1, rozmiar: L

PS. 175cm / 82kg - L co nie ? :P
Zobacz rozmiarówkę, ewentualnie zmierz sobie koszulkę w której chodzisz. Tutaj rozmiary są nieco "oszukane" ;)
Jasne, jasne. Też tak zrobiłem pochopnie nie wybrałem Lki. Ale coś mi się te proporcję tej rozmiarów ki wydajają zachwiane, ale OK.

Jak jest ktoś co mierzy, waży podobnie jak ja, to jak przypadkowo przeczytałby tego posta, to proszę o poinformowanie mnie co wziął :P

Obrazek
Choperini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2010, 19:29

*Ki$iEL* pisze:
Choperini pisze:

PS. 175cm / 82kg - L co nie ? :P
Zobacz rozmiarówkę, ewentualnie zmierz sobie koszulkę w której chodzisz. Tutaj rozmiary są nieco "oszukane" ;)
Jasne, jasne. Też tak zrobiłem pochopnie nie wybrałem Lki. Ale coś mi się te proporcję tej rozmiarów ki wydajają zachwiane, ale OK.

Jak jest ktoś co mierzy, waży podobnie jak ja, to jak przypadkowo przeczytałby tego posta, to proszę o poinformowanie mnie co wziął :P
No ja mam około 174-175 cm wzrostu, ważę 76kg około i wziąłem Skę ;)

Zmierzyłem swoje koszulki i wyszło mi, że Ska będzie najlepsza. Mierz bardziej przylegające do ciała koszulki.

"Run Hassan. Run! ;)"
bramek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2010, 19:39

drugi XL

LukaS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2010, 20:25

tabo89 pisze:
LukaS pisze:
LUKS WGS pisze:rozmiar rozmiarowi nierówny. zamówcie sobie wg tych wymiarów nie szukając dziury w całym. na codzień nosicie L, a tu pasuje wam inny rozmiar to zamówcie ten pasujący. gdzie jest problem?
Problem w tym, że koszulka, która na mnie leży idealnie i mam ją tu jest rozmiaru S a rozmiar S proponowany przez autora "akcji - koszulka" jest większy o 3-4cm od mojej przy każdym z rozmiarów (klatka, rękawy, długość itp). Więc mniejszej nie ma nawet w opcji aby zamówił i mi pasowała. A nie chcę mieć piżamy z szerokimi rękawami. Więc pozostaje mi przytyć i urosnąć? ;)
masz jeszcze czas więc wcinaj drożdże i siadaj na piecyku :smile:

ewentualnie zajrzyj do tematu z damskimi rozmiarami, tam Ska powinna być na Ciebie dobra :lol:
Już nie chodzi o to, że Ska będzie za mała tylko dziwny ten rozmiar bo normalnie np. teraz jak ide kupić koszulkę to jest to rozmiar M. No nie wiem, może zaryzykuję i wezmę tę Skę.

faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2010, 09:58

słuchajcie ja rozmiary wziąłem od producenta.

jak mi powiedział jeśli będzie ok 100 zamówień cena wyniesie ok 40 zł nie więcej już z wliczoną przesyłką do Was. a już mamy 40 sztuk. a jest jeszcze miesiąc zapisów, to myślę że powinniśmy się wyrobić.

Obrazek
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2010, 10:04

Dla mnie proszę:

Wzór nr 2, Sztuk: 1, rozmiar: S

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2010, 10:17

faja69 pisze:ankieta jest już nie aktualna, pisałem do moderatorów aby ją usuneli, zadecydowaliście aby obie wersje były w kolorze szarym!
czytajcie dokładnie pierwszy post
:oops:
Poproszę Wzór nr 2, Sztuk: 1, rozmiar: XXL

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2010, 12:01

faja69 pisze:słuchajcie ja rozmiary wziąłem od producenta.

jak mi powiedział jeśli będzie ok 100 zamówień cena wyniesie ok 40 zł nie więcej już z wliczoną przesyłką do Was. a już mamy 40 sztuk. a jest jeszcze miesiąc zapisów, to myślę że powinniśmy się wyrobić.
No to nie zapomnij mnie dopisać :P A jeśli mnie ominąłeś omyłkowo to przypominam :)

Obrazek
maydayxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2010, 12:10

dla mnie wersja I jedna sztuka XL oraz wersja II rowzniez jedna sztuka XL

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2010, 12:11

Choperini pisze:No ja mam około 174-175 cm wzrostu, ważę 76kg około i wziąłem Skę ;)

Zmierzyłem swoje koszulki i wyszło mi, że Ska będzie najlepsza. Mierz bardziej przylegające do ciała koszulki.
jeśli mogę Ci doradzić to brałbym na Twoim miejscu Mke. Wzrost ma tu małe znaczenie, bo jeśli chodzi o długość to gwarantuję Ci że i Lka byłaby na Ciebie dobra. Bardziej liczy się obwód koszulki w klatce który jest tu podany, i nie wiem jak Ty mierzyłeś swoje koszulki ale powinno się to robić od pachy do pachy. Poza tym liczy się też obwód w pasie, ja dla przykładu mam ok 90 cm (mówię oczywiście o swoim wymiarze, nie koszulki;) ) i zapisałem się na Lke. No chyba, że ogólnie lubisz ciuchy w wersji slim to i ta Ska powinna być.

*Ki$iEL* - mam podobne "wymiary" i też biorę Lke, jeśli ta rozmiarówka jest zgodna z rzeczywistością, to jestem pewny co do słuszności wyboru :wink:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2010, 12:17

Wzór nr 2, Sztuk: 1, rozmiar: XXL

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2010, 12:31

wzor nr 2
sztuk 1
rozmiar XL

Choperini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2010, 13:30

mateo369 pisze:
Choperini pisze:No ja mam około 174-175 cm wzrostu, ważę 76kg około i wziąłem Skę ;)

jeśli mogę Ci doradzić to brałbym na Twoim miejscu Mke. Wzrost ma tu małe znaczenie, bo jeśli chodzi o długość to gwarantuję Ci że i Lka byłaby na Ciebie dobra. Bardziej liczy się obwód koszulki w klatce który jest tu podany, i nie wiem jak Ty mierzyłeś swoje koszulki ale powinno się to robić od pachy do pachy. Poza tym liczy się też obwód w pasie, ja dla przykładu mam ok 90 cm (mówię oczywiście o swoim wymiarze, nie koszulki;) ) i zapisałem się na Lke. No chyba, że ogólnie lubisz ciuchy w wersji slim to i ta Ska powinna być.

*Ki$iEL* - mam podobne "wymiary" i też biorę Lke, jeśli ta rozmiarówka jest zgodna z rzeczywistością, to jestem pewny co do słuszności wyboru :wink:
Zawsze lepiej się wygląda w rzeczach dopasowanych bardziej ;)

A co do Mki to może masz i rację, mam czas do końca lutego na przemyślenie tej sprawy. Tak, czy siak, dzięki za radę :)

"Run Hassan. Run! ;)"
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2010, 13:57

faja, prosze zmień mi na Lkę (brałem XL na poczatku).

Tak pomierzyłem ksozulki i chyba Lka byłaby najlepsza.
PS. te rozmiary sa ciut za duże, prawda?;p

jacojaco

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2010, 13:58

Wzór nr 1, sztuk 2. Rozmiar XL
I prośba o więcej takich akcji ;-)

ODPOWIEDZ