T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- *Ki$iEL*
- Juventino
Jasne, jasne. Też tak zrobiłem pochopnie nie wybrałem Lki. Ale coś mi się te proporcję tej rozmiarów ki wydajają zachwiane, ale OK.Choperini pisze:Zobacz rozmiarówkę, ewentualnie zmierz sobie koszulkę w której chodzisz. Tutaj rozmiary są nieco "oszukane"*Ki$iEL* pisze:wzór nr: 2, sztuk: 1, rozmiar: L
PS. 175cm / 82kg - L co nie ?
Jak jest ktoś co mierzy, waży podobnie jak ja, to jak przypadkowo przeczytałby tego posta, to proszę o poinformowanie mnie co wziął

- Choperini
- Juventino
No ja mam około 174-175 cm wzrostu, ważę 76kg około i wziąłem Skę*Ki$iEL* pisze:Jasne, jasne. Też tak zrobiłem pochopnie nie wybrałem Lki. Ale coś mi się te proporcję tej rozmiarów ki wydajają zachwiane, ale OK.Choperini pisze:Zobacz rozmiarówkę, ewentualnie zmierz sobie koszulkę w której chodzisz. Tutaj rozmiary są nieco "oszukane"*Ki$iEL* pisze:wzór nr: 2, sztuk: 1, rozmiar: L
PS. 175cm / 82kg - L co nie ?
Jak jest ktoś co mierzy, waży podobnie jak ja, to jak przypadkowo przeczytałby tego posta, to proszę o poinformowanie mnie co wziął

Zmierzyłem swoje koszulki i wyszło mi, że Ska będzie najlepsza. Mierz bardziej przylegające do ciała koszulki.
"Run Hassan. Run!
"

- LukaS
- Juventino
Już nie chodzi o to, że Ska będzie za mała tylko dziwny ten rozmiar bo normalnie np. teraz jak ide kupić koszulkę to jest to rozmiar M. No nie wiem, może zaryzykuję i wezmę tę Skę.tabo89 pisze:masz jeszcze czas więc wcinaj drożdże i siadaj na piecykuLukaS pisze:Problem w tym, że koszulka, która na mnie leży idealnie i mam ją tu jest rozmiaru S a rozmiar S proponowany przez autora "akcji - koszulka" jest większy o 3-4cm od mojej przy każdym z rozmiarów (klatka, rękawy, długość itp). Więc mniejszej nie ma nawet w opcji aby zamówił i mi pasowała. A nie chcę mieć piżamy z szerokimi rękawami. Więc pozostaje mi przytyć i urosnąć?LUKS WGS pisze:rozmiar rozmiarowi nierówny. zamówcie sobie wg tych wymiarów nie szukając dziury w całym. na codzień nosicie L, a tu pasuje wam inny rozmiar to zamówcie ten pasujący. gdzie jest problem?![]()
ewentualnie zajrzyj do tematu z damskimi rozmiarami, tam Ska powinna być na Ciebie dobra :lol:
- faja69
- Juventino
słuchajcie ja rozmiary wziąłem od producenta.
jak mi powiedział jeśli będzie ok 100 zamówień cena wyniesie ok 40 zł nie więcej już z wliczoną przesyłką do Was. a już mamy 40 sztuk. a jest jeszcze miesiąc zapisów, to myślę że powinniśmy się wyrobić.
jak mi powiedział jeśli będzie ok 100 zamówień cena wyniesie ok 40 zł nie więcej już z wliczoną przesyłką do Was. a już mamy 40 sztuk. a jest jeszcze miesiąc zapisów, to myślę że powinniśmy się wyrobić.

- Brutalo
- Juventino
:oops:faja69 pisze:ankieta jest już nie aktualna, pisałem do moderatorów aby ją usuneli, zadecydowaliście aby obie wersje były w kolorze szarym!
czytajcie dokładnie pierwszy post
Poproszę Wzór nr 2, Sztuk: 1, rozmiar: XXL
- *Ki$iEL*
- Juventino
No to nie zapomnij mnie dopisaćfaja69 pisze:słuchajcie ja rozmiary wziąłem od producenta.

*Ki$iEL* pisze:wzór nr: 2, sztuk: 1, rozmiar: L

- mateo369
- Juventino
jeśli mogę Ci doradzić to brałbym na Twoim miejscu Mke. Wzrost ma tu małe znaczenie, bo jeśli chodzi o długość to gwarantuję Ci że i Lka byłaby na Ciebie dobra. Bardziej liczy się obwód koszulki w klatce który jest tu podany, i nie wiem jak Ty mierzyłeś swoje koszulki ale powinno się to robić od pachy do pachy. Poza tym liczy się też obwód w pasie, ja dla przykładu mam ok 90 cm (mówię oczywiście o swoim wymiarze, nie koszulki;) ) i zapisałem się na Lke. No chyba, że ogólnie lubisz ciuchy w wersji slim to i ta Ska powinna być.Choperini pisze:No ja mam około 174-175 cm wzrostu, ważę 76kg około i wziąłem Skę
Zmierzyłem swoje koszulki i wyszło mi, że Ska będzie najlepsza. Mierz bardziej przylegające do ciała koszulki.
*Ki$iEL* - mam podobne "wymiary" i też biorę Lke, jeśli ta rozmiarówka jest zgodna z rzeczywistością, to jestem pewny co do słuszności wyboru
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- CzarnyZkultury
- Juventino
wzor nr 2
sztuk 1
rozmiar XL
sztuk 1
rozmiar XL
- Choperini
- Juventino
Zawsze lepiej się wygląda w rzeczach dopasowanych bardziejmateo369 pisze:jeśli mogę Ci doradzić to brałbym na Twoim miejscu Mke. Wzrost ma tu małe znaczenie, bo jeśli chodzi o długość to gwarantuję Ci że i Lka byłaby na Ciebie dobra. Bardziej liczy się obwód koszulki w klatce który jest tu podany, i nie wiem jak Ty mierzyłeś swoje koszulki ale powinno się to robić od pachy do pachy. Poza tym liczy się też obwód w pasie, ja dla przykładu mam ok 90 cm (mówię oczywiście o swoim wymiarze, nie koszulki;) ) i zapisałem się na Lke. No chyba, że ogólnie lubisz ciuchy w wersji slim to i ta Ska powinna być.Choperini pisze:No ja mam około 174-175 cm wzrostu, ważę 76kg około i wziąłem Skę
*Ki$iEL* - mam podobne "wymiary" i też biorę Lke, jeśli ta rozmiarówka jest zgodna z rzeczywistością, to jestem pewny co do słuszności wyboru

A co do Mki to może masz i rację, mam czas do końca lutego na przemyślenie tej sprawy. Tak, czy siak, dzięki za radę

"Run Hassan. Run!
"