T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
ziba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2010, 23:33

ten sam wybór co lord

LDP
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2010, 23:37

LordJuve pisze:Także, jeden model niech będzie szary.
Tylko szare niech będą. Białe i czarne są oklepane. Dwa wzory i ten i ten w jednym kolorze i już. Tylko nie wiem, czy tak można?

EjsI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2010, 23:38

A czy producentowi robiłoby to różnicę, na koszulce jakiego koloru będzie umieszczał nadruk? Chyba nie powinna, więc może cała dyskusja jest apropo koloru jest niepotrzebna?

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2010, 23:57

Przyznam szczerze, że z rzadka zaglądam do tematów odzieżowych, ceramicznych i tym podobnych, bo i z rzadka cokolwiek mnie "rzuca na kolana". Jednakowoż projekty tu zaprezentowane są na prawdę godne uwagi i poważnie się zastanawiam na zakupem jeśli byłaby już wersja ostateczna.

Co się tyczy samych projektów, to pozwolę sobie powybrzydzać: wg mnie idealnym byłaby koszulka z logiem przednim z projektu nr 1, a z tyłu powinno być logo z projektu nr 2. Co się tyczy kolorów koszulek to powinny być dostępne w obydwu wariantach:
Obrazek

Pozdrawiam!
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 00:01

Nie przeszkadza Wam to "29" na tarczy? Po kiego jest ono tam potrzebne? Jakiś rodzaj eksponowania własnych poglądów?

Nie lepsza byłaby sama tarcza?

Dla mnie szara z grafiką z drugiego wariantu, tył mnie nie interesuje za bardzo, do tego jakaś ładna dla mojej kochanej dziewczynki i robimy interesa. 8) :wink:

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 00:03

LordJuve pisze:Nie przeszkadza Wam to "29" na tarczy? Po kiego jest ono tam potrzebne? Jakiś rodzaj eksponowania własnych poglądów?

własnie też tak o tym myślałem. Sama tarcza w kolorach "włoskich" zupełnie powinna wystarczyć. A to że mamy 29 mistrzostw to sami powinnismy wiedzieć i nie koniecznie o tym przypominać.

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 00:04

wersja nr 1 z herbem przekrzywionym jak w wersji 2. i cud, miód i orzeszki :P

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 00:07

LordJuve pisze:Nie przeszkadza Wam to "29" na tarczy? Po kiego jest ono tam potrzebne? Jakiś rodzaj eksponowania własnych poglądów?
Poglądy oczywiście mają niebagatelne znaczenie, choć oczywiście w gruncie rzeczy mało kto wokół nas zauważy, że to "29" ma jakieś znaczenie. Po pierwsze dlatego bo w Polsce stosunkowo mało kto interesuje się włoskim calcio, a po drugie dlatego, że w Polsce stosunkowo rzadko jest pogoda pozwalająca nosić same T-shirty.

Prócz poglądów jest jeszcze dla mnie walor estetyczny. Czerwony z zielenią, dodaje kolorytu koszulce i ją ożywia. Szkoda, że z przodu nie ma jakiegoś "głębszego" akcentu, ale ja się projektantom z buciorami w ich warsztat wbijał nie będę. Ogólnie kolorystyka bieli z czernią, ożywiona akcentami żółtego, czerwonego i zielonego wygląda całkiem zgrabnie.

Pusta tarcza wygląda po prostu smutno, a "27" nikt tam chyba wpisywać nie chce. Prawda?!

Pozdrawiam!
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 00:16

Azrael pisze:Pusta tarcza wygląda po prostu smutno, a "27" nikt tam chyba wpisywać nie chce. Prawda?!
Skoro tak...w sumie, walka o pustą (ponadczasową) tarczę nie ma chyba sensu bo na razie się nie zanosi, żeby to 29 miało się stać nieaktualne...a szkoda. :|

To jak panowie, szyjemy?! :lol:

Ziółi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 00:36

Azrael pisze: a po drugie dlatego, że w Polsce stosunkowo rzadko jest pogoda pozwalająca nosić same T-shirty.
wtf? Po mojemu śr. 5 miesięcy. Niepodległość dla T-shirtów!

tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 07:01

Tak, 5 miesięcy lata + w pracy, w domu, w szkole, na treningach czegokolwiek, na zimowych wakacjach w ciepłych krajach.

Giret

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 08:11

Azrael może mieszka 'kaj indziej' :P

2 wersje do wyboru w temacie, jakie w końcu? Bo już się pogubiłem!

Time to figure
Time to sin
Your time is done
When you begin!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 08:19

Buri pisze:

własnie też tak o tym myślałem. Sama tarcza w kolorach "włoskich" zupełnie powinna wystarczyć. A to że mamy 29 mistrzostw to sami powinnismy wiedzieć i nie koniecznie o tym przypominać.
A czy my jesteśmy mistrzem Włoch, żeby sobie tarcze na koszulki naklejać? Czy jest jakas szansa na zostanie mistrzem w przeciagu 1,5 roku? No nie ma.

29 symbolizuje naszą niewinność i niepoddanie się matactwom.

PS> Ja bym dodał na rękawie 2 gwiazdki jeszcze...

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 08:41

I jeszcze poproszę w 1 poście informacje co do wymiarów koszulki :P poza tym moim zdaniem powinny być te 2 wersje kolorów do wyboru (czarna i szara) bo jak już ktoś pisał, niektórzy pocą się bardziej a na szarych koszulkach widać to od razu... Co do tarczy - 29 musi być :!: Propozycja z gwiazdkami na rękawie też ok, ale już nic więcej.

choć do czarnej trzeba by zrobić projekt żeby się nie zlewało :think:
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 09:30 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
konradabc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 08:53

ja tez w to wchodze, projekt wypas !! :bravo:

ODPOWIEDZ