T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- Azrael
- Juventino
Przyznam szczerze, że z rzadka zaglądam do tematów odzieżowych, ceramicznych i tym podobnych, bo i z rzadka cokolwiek mnie "rzuca na kolana". Jednakowoż projekty tu zaprezentowane są na prawdę godne uwagi i poważnie się zastanawiam na zakupem jeśli byłaby już wersja ostateczna.
Co się tyczy samych projektów, to pozwolę sobie powybrzydzać: wg mnie idealnym byłaby koszulka z logiem przednim z projektu nr 1, a z tyłu powinno być logo z projektu nr 2. Co się tyczy kolorów koszulek to powinny być dostępne w obydwu wariantach:

Co się tyczy samych projektów, to pozwolę sobie powybrzydzać: wg mnie idealnym byłaby koszulka z logiem przednim z projektu nr 1, a z tyłu powinno być logo z projektu nr 2. Co się tyczy kolorów koszulek to powinny być dostępne w obydwu wariantach:

Pozdrawiam!
- LordJuve
- Juventino
Nie przeszkadza Wam to "29" na tarczy? Po kiego jest ono tam potrzebne? Jakiś rodzaj eksponowania własnych poglądów?
Nie lepsza byłaby sama tarcza?
Dla mnie szara z grafiką z drugiego wariantu, tył mnie nie interesuje za bardzo, do tego jakaś ładna dla mojej kochanej dziewczynki i robimy interesa. 8)
Dla mnie szara z grafiką z drugiego wariantu, tył mnie nie interesuje za bardzo, do tego jakaś ładna dla mojej kochanej dziewczynki i robimy interesa. 8)
- Buri
- Juventino
LordJuve pisze:Nie przeszkadza Wam to "29" na tarczy? Po kiego jest ono tam potrzebne? Jakiś rodzaj eksponowania własnych poglądów?
własnie też tak o tym myślałem. Sama tarcza w kolorach "włoskich" zupełnie powinna wystarczyć. A to że mamy 29 mistrzostw to sami powinnismy wiedzieć i nie koniecznie o tym przypominać.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Azrael
- Juventino
Poglądy oczywiście mają niebagatelne znaczenie, choć oczywiście w gruncie rzeczy mało kto wokół nas zauważy, że to "29" ma jakieś znaczenie. Po pierwsze dlatego bo w Polsce stosunkowo mało kto interesuje się włoskim calcio, a po drugie dlatego, że w Polsce stosunkowo rzadko jest pogoda pozwalająca nosić same T-shirty.LordJuve pisze:Nie przeszkadza Wam to "29" na tarczy? Po kiego jest ono tam potrzebne? Jakiś rodzaj eksponowania własnych poglądów?
Prócz poglądów jest jeszcze dla mnie walor estetyczny. Czerwony z zielenią, dodaje kolorytu koszulce i ją ożywia. Szkoda, że z przodu nie ma jakiegoś "głębszego" akcentu, ale ja się projektantom z buciorami w ich warsztat wbijał nie będę. Ogólnie kolorystyka bieli z czernią, ożywiona akcentami żółtego, czerwonego i zielonego wygląda całkiem zgrabnie.
Pusta tarcza wygląda po prostu smutno, a "27" nikt tam chyba wpisywać nie chce. Prawda?!
Pozdrawiam!
- LordJuve
- Juventino
Skoro tak...w sumie, walka o pustą (ponadczasową) tarczę nie ma chyba sensu bo na razie się nie zanosi, żeby to 29 miało się stać nieaktualne...a szkoda.Azrael pisze:Pusta tarcza wygląda po prostu smutno, a "27" nikt tam chyba wpisywać nie chce. Prawda?!

To jak panowie, szyjemy?! :lol:
- stahoo
- Juventino
A czy my jesteśmy mistrzem Włoch, żeby sobie tarcze na koszulki naklejać? Czy jest jakas szansa na zostanie mistrzem w przeciagu 1,5 roku? No nie ma.Buri pisze:własnie też tak o tym myślałem. Sama tarcza w kolorach "włoskich" zupełnie powinna wystarczyć. A to że mamy 29 mistrzostw to sami powinnismy wiedzieć i nie koniecznie o tym przypominać.LordJuve pisze:Nie przeszkadza Wam to "29" na tarczy? Po kiego jest ono tam potrzebne? Jakiś rodzaj eksponowania własnych poglądów?
29 symbolizuje naszą niewinność i niepoddanie się matactwom.
PS> Ja bym dodał na rękawie 2 gwiazdki jeszcze...
- drozdi
- Juventino
I jeszcze poproszę w 1 poście informacje co do wymiarów koszulki
poza tym moim zdaniem powinny być te 2 wersje kolorów do wyboru (czarna i szara) bo jak już ktoś pisał, niektórzy pocą się bardziej a na szarych koszulkach widać to od razu... Co do tarczy - 29 musi być :!: Propozycja z gwiazdkami na rękawie też ok, ale już nic więcej.
choć do czarnej trzeba by zrobić projekt żeby się nie zlewało

choć do czarnej trzeba by zrobić projekt żeby się nie zlewało

Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 09:30 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.