Z Regginą bez Legro i Thurama
- BIGGI
- Qualità Juventino
Juventus Turyn w sobotnim spotkaniu z Regginą wystąpi bez kilku swoich kluczowych zawodników. Mistrzowie Włoch wystąpią bez swojego kapitana Alessandro Del Piero, który przez najbliższe sześć tygodni będzie pauzował z powodu kontuzji łydki. Nieobecni będą również: napastnik David Trezeguet oraz obrońcy Nicola Legrottaglie i Lilian Thuram.
Francuski napastnik David Trezeguet doznał kontuzji kostki, ale do składu powinien wrócić już na najbliższe spotkanie Ligi Mistrzów z Olympiakosem Pireus. Parę napastników w sobotnim meczu najprawdopodobniej stworzą Marco Di Vaio oraz Marcelo Zalayeta.
Szkoleniowiec Juventusu Marcelo Lippi zdecydował również, że Legrottaglie oraz Thuram odpoczną i w ich miejsce wystąpią zawodnicy, którzy do tej pory występowali rzadziej. "Mam do dyspozycji grupę 25 zawodników. Wszyscy oni są w stanie grać tak samo i teraz niektórzy muszą pokazać, że zasługuję na grę w Juventusie." - powiedział Lippi.
źródło:pilkanozna.pl
Hmmm no moze być ciężko i to bardzo. Jednak dla mnie waznejszy jest mecz z Olympiakosem.
Francuski napastnik David Trezeguet doznał kontuzji kostki, ale do składu powinien wrócić już na najbliższe spotkanie Ligi Mistrzów z Olympiakosem Pireus. Parę napastników w sobotnim meczu najprawdopodobniej stworzą Marco Di Vaio oraz Marcelo Zalayeta.
Szkoleniowiec Juventusu Marcelo Lippi zdecydował również, że Legrottaglie oraz Thuram odpoczną i w ich miejsce wystąpią zawodnicy, którzy do tej pory występowali rzadziej. "Mam do dyspozycji grupę 25 zawodników. Wszyscy oni są w stanie grać tak samo i teraz niektórzy muszą pokazać, że zasługuję na grę w Juventusie." - powiedział Lippi.
źródło:pilkanozna.pl
Hmmm no moze być ciężko i to bardzo. Jednak dla mnie waznejszy jest mecz z Olympiakosem.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jest tak jak myślałem Lippi da odpocząć paru podstawowym graczom.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- RadeKas
- Juventino
No zesz kur... Juz myslalem ze kolejne kontuzje :?. Ale ja nie wiem czy Lippi dobrze robi. Nie gra 2 podstawwych napadziorow, ani 2 podstawowych obroncow :? :?. Obstawilem ze bedzie 4-0 ale chyba sie baaardzo pomyle
.
srali muszki będzie wiosna
- DeeJay
- Juventino
Forma Zalayety jest jedną wielką niewiadomą. Dobrze, że Treze wróci na mecz z Olympiakosem. Myśle, że dobra decyzja, aby dac odpocząć Thurama i Lagrottaglie. Jak się coś złego będzie działo, to zawsze mogą wejść. Sądze, że Di Vaio sobie poradzi i wygramy 0-2.
- Johnny777
- Juventino
Remis z Regginą?! No nie żartuj, to prawie jak porażka! Niech skromnie ale wygrają! :twisted:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Hmm... zaufajmy Lippiemu :? No nic myslę, że remis będzie dobrym wynikiem ale wierzę całym sercem, że wygramy ten mecz! Oj bedzie bardzoo ciężko :?
- Peja48
- Juventino
o kurcze Reggina jest do pokonania newet bez kluczowych zawodników, ale jest też nieobliczalna będzie trzeba uwarzać na bardzo dobrego napastnika Bonazzoliego ale w Ataku SuperMarco i Zala pomoc Niedżwiedż Pitt Buul Appiah Camor obrona Zambi,Ciro,Montero,iiii no kto za Thurama
wydaje mi sie że Birindelli dałby sobie radę no i wymęczymy to 0-1 po golu Di Vaio

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Yari
- Juventino
Johnny777 pisze:Remis z Regginą?! No nie żartuj, to prawie jak porażka! Niech skromnie ale wygrają! :twisted:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Hmm... zaufajmy Lippiemu :? No nic myslę, że remis będzie dobrym wynikiem ale wierzę całym sercem, że wygramy ten mecz! Oj bedzie bardzoo ciężko :?
Właśnie , nie możemy tracić punktów na potencjalnie słabszych rywali. Remis z Regginą wg mnie też byłby porażką.
- Ironek
- Juventino
Musimy ten mecz wygrać, nawet bez tak ważnych dla nas zawodników damy radę, NEDVED pokaże klasę i strzeli brameczkę, a drugą DI VAIO i wygramy 2-0.
Ale nie mogę znieść tego, że te głupie kontuzje trzymają się cały czas przy JUVE niech sobie idą do realu albo milanu i będzie spox.
Ale nie mogę znieść tego, że te głupie kontuzje trzymają się cały czas przy JUVE niech sobie idą do realu albo milanu i będzie spox.
- juve21
- Juventino
Podpisuję się pod tym.Ja też uważam że remis z regginą postawi nas w nieciekawej sytuacji.A więc niech wygrają ,choćby 1:0 ,ale niech 3 pkt. jadą do Turynu.Yari pisze:Johnny777 pisze:Remis z Regginą?! No nie żartuj, to prawie jak porażka! Niech skromnie ale wygrają! :twisted:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Hmm... zaufajmy Lippiemu :? No nic myslę, że remis będzie dobrym wynikiem ale wierzę całym sercem, że wygramy ten mecz! Oj bedzie bardzoo ciężko :?
Właśnie , nie możemy tracić punktów na potencjalnie słabszych rywali. Remis z Regginą wg mnie też byłby porażką.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No ja też mam nadzieję, że spokojnie choć skromnie z Regginy wywieziemy 3 pkt. ale łatwo niebędzie, to nie taki słaby rywal. Przecież wiemy, że JUVE lubi czasem stracić pkt. ze słabo notowanymi rywalami :? tym razem unikniemy tej sytuacji bo rywal jeszcze nie jest taki mocny. Ja też oczywiście uważam, że remis z nim to totalna porażka. No zobaczymy jak to się potoczy.

- Alexxxxx
- Juventino
No i kolejne kontzuje to przysparza Lippiemu jak i nam duzy bol głowy.Jednak w tym sezonie nie tak jak w tamtym mamy 25 równych zawodników.Więc uważam, że Ferrara,Tudor,Birindelli, Miccoli,Di Vaio, Zalayeta, Olivera sa wstanie ich zastąpić. A tak wogóle Zalayeta i Miccoli już grają
:roll: Mysle, że bedzie trzy do jajka , ale kto strzeli nie wiem. Będzie to napewno zacięty mecz. Przydałby sie więc srodek Appiach - Davids 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Thuram i Legrottaglie nie są kontuzjowani. Lippi oszczędza ich na mecz z Olimpiakosem, jednym słowem mówiąć daje im odpocząćAlexxxxx pisze:No i kolejne kontzuje to przysparza Lippiemu jak i nam duzy bol głowy.