Z Regginą bez Legro i Thurama

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2003, 18:50

Juventus Turyn w sobotnim spotkaniu z Regginą wystąpi bez kilku swoich kluczowych zawodników. Mistrzowie Włoch wystąpią bez swojego kapitana Alessandro Del Piero, który przez najbliższe sześć tygodni będzie pauzował z powodu kontuzji łydki. Nieobecni będą również: napastnik David Trezeguet oraz obrońcy Nicola Legrottaglie i Lilian Thuram.

Francuski napastnik David Trezeguet doznał kontuzji kostki, ale do składu powinien wrócić już na najbliższe spotkanie Ligi Mistrzów z Olympiakosem Pireus. Parę napastników w sobotnim meczu najprawdopodobniej stworzą Marco Di Vaio oraz Marcelo Zalayeta.

Szkoleniowiec Juventusu Marcelo Lippi zdecydował również, że Legrottaglie oraz Thuram odpoczną i w ich miejsce wystąpią zawodnicy, którzy do tej pory występowali rzadziej. "Mam do dyspozycji grupę 25 zawodników. Wszyscy oni są w stanie grać tak samo i teraz niektórzy muszą pokazać, że zasługuję na grę w Juventusie." - powiedział Lippi.

źródło:pilkanozna.pl

Hmmm no moze być ciężko i to bardzo. Jednak dla mnie waznejszy jest mecz z Olympiakosem.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2003, 18:55

Jest tak jak myślałem Lippi da odpocząć paru podstawowym graczom.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2003, 18:56

No zesz kur... Juz myslalem ze kolejne kontuzje :?. Ale ja nie wiem czy Lippi dobrze robi. Nie gra 2 podstawwych napadziorow, ani 2 podstawowych obroncow :? :?. Obstawilem ze bedzie 4-0 ale chyba sie baaardzo pomyle :wink:.

srali muszki będzie wiosna
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 26 września 2003, 19:52

Hmm... zaufajmy Lippiemu :? No nic myslę, że remis będzie dobrym wynikiem ale wierzę całym sercem, że wygramy ten mecz! Oj bedzie bardzoo ciężko :?

Obrazek
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2003, 21:00

Forma Zalayety jest jedną wielką niewiadomą. Dobrze, że Treze wróci na mecz z Olympiakosem. Myśle, że dobra decyzja, aby dac odpocząć Thurama i Lagrottaglie. Jak się coś złego będzie działo, to zawsze mogą wejść. Sądze, że Di Vaio sobie poradzi i wygramy 0-2.

Artur

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2003, 21:09

ławka jUVE jest taka że to za bardzo nie oslabia (przynajmniej jakna Reggine

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 września 2003, 21:12

Spoko genialny skład będziemy mieli :evil: Ale i tak na 100% rozniosą Reggone 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2003, 00:12

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Hmm... zaufajmy Lippiemu :? No nic myslę, że remis będzie dobrym wynikiem ale wierzę całym sercem, że wygramy ten mecz! Oj bedzie bardzoo ciężko :?
Remis z Regginą?! No nie żartuj, to prawie jak porażka! Niech skromnie ale wygrają! :twisted:

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2003, 08:15

o kurcze Reggina jest do pokonania newet bez kluczowych zawodników, ale jest też nieobliczalna będzie trzeba uwarzać na bardzo dobrego napastnika Bonazzoliego ale w Ataku SuperMarco i Zala pomoc Niedżwiedż Pitt Buul Appiah Camor obrona Zambi,Ciro,Montero,iiii no kto za Thurama :?: wydaje mi sie że Birindelli dałby sobie radę no i wymęczymy to 0-1 po golu Di Vaio

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2003, 08:47

Johnny777 pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Hmm... zaufajmy Lippiemu :? No nic myslę, że remis będzie dobrym wynikiem ale wierzę całym sercem, że wygramy ten mecz! Oj bedzie bardzoo ciężko :?
Remis z Regginą?! No nie żartuj, to prawie jak porażka! Niech skromnie ale wygrają! :twisted:

Właśnie , nie możemy tracić punktów na potencjalnie słabszych rywali. Remis z Regginą wg mnie też byłby porażką.

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2003, 08:56

Musimy ten mecz wygrać, nawet bez tak ważnych dla nas zawodników damy radę, NEDVED pokaże klasę i strzeli brameczkę, a drugą DI VAIO i wygramy 2-0.
Ale nie mogę znieść tego, że te głupie kontuzje trzymają się cały czas przy JUVE niech sobie idą do realu albo milanu i będzie spox.

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2003, 09:04

Yari pisze:
Johnny777 pisze:

Właśnie , nie możemy tracić punktów na potencjalnie słabszych rywali. Remis z Regginą wg mnie też byłby porażką.
Podpisuję się pod tym.Ja też uważam że remis z regginą postawi nas w nieciekawej sytuacji.A więc niech wygrają ,choćby 1:0 ,ale niech 3 pkt. jadą do Turynu.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2003, 11:41

No ja też mam nadzieję, że spokojnie choć skromnie z Regginy wywieziemy 3 pkt. ale łatwo niebędzie, to nie taki słaby rywal. Przecież wiemy, że JUVE lubi czasem stracić pkt. ze słabo notowanymi rywalami :? tym razem unikniemy tej sytuacji bo rywal jeszcze nie jest taki mocny. Ja też oczywiście uważam, że remis z nim to totalna porażka. No zobaczymy jak to się potoczy.

Obrazek
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2003, 12:11

No i kolejne kontzuje to przysparza Lippiemu jak i nam duzy bol głowy.Jednak w tym sezonie nie tak jak w tamtym mamy 25 równych zawodników.Więc uważam, że Ferrara,Tudor,Birindelli, Miccoli,Di Vaio, Zalayeta, Olivera sa wstanie ich zastąpić. A tak wogóle Zalayeta i Miccoli już grają :?: :roll: Mysle, że bedzie trzy do jajka , ale kto strzeli nie wiem. Będzie to napewno zacięty mecz. Przydałby sie więc srodek Appiach - Davids :P

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2003, 13:09

Alexxxxx pisze:No i kolejne kontzuje to przysparza Lippiemu jak i nam duzy bol głowy.
Thuram i Legrottaglie nie są kontuzjowani. Lippi oszczędza ich na mecz z Olimpiakosem, jednym słowem mówiąć daje im odpocząć :wink:

Obrazek
ODPOWIEDZ