AKCJA KALENDARZE 2010 - wszystko wysłane

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2010, 21:56

tabo89 pisze:powiem Ci szczerze, że nawet nie wiem co Owsiak mówił u Lisa bo nie oglądam takich rzeczy i nie interesują mnie zbytnio jakieś tam wywiady czy dyskusje telewizyjne..
może teraz z ciekawości poszukam tej wypowiedzi w sieci ale to i tak nie zmieni mojego podejścia do pomocy WOŚP.. pomoc Orkiestrze dla mnie nie wiąże się z osobą Owsiaka, owszem jest on głównym organizatorem i pomysłodawcą ale te pieniądze są dla dzieciaków i przez wypowiedź jednego człowieka nie mam zamiaru zrezygnować z takiej pomocy, skoro nie kosztuje mnie ona zbyt dużo
Tak jak już napisałem wyżej, jest wiele sposobów pomocy dzieciakom, potrzebującym, inwalidą i każdemu komu będzie się chciało pomóc. wośp to jedna z nich, najłatwiejsza może dlatego taka popularna. Sam w przeszłości wrzucałem "złotówkę" do skarbonki, a jako JPC przekazaliśmy piłkę z autografami naszych graczy na licytację, ale po słowach owsiaka już tego więcej nie zrobię...

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2010, 22:11

zgadzam się z Tobą, oczywiście są różne sposoby pomocy potrzebującym, jest ich wiele ale tak jak napisałeś WOŚP to sposób najłatwiejszy i dlatego najpopularniejszy

ale nie zgodzę się, z tym żeby po wypowiedzi jednego człowieka odwrócić się całkowicie od pomocy dzieciakom..

można stracić szacunek do Owsiaka, ale nie do jego akcji bo jego wypowiedzi, jakie by nie były, nie zmienią tego, że Orkiestra to piękna inicjatywa, dzięki której udaje się zgromadzić nieprawdopodobne środki, po części właśnie dzięki Owsiakowi

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2010, 22:13

tabo89 pisze:
ale nie zgodzę się, z tym żeby po wypowiedzi jednego człowieka odwrócić się całkowicie od pomocy dzieciakom..
Dlaczego odwracając się od wośp, które jest jednoznacznie kojarzone z owsiakiem i nic nigdy tego już nie zmieni, musi być równoznaczne z odwróceniem się od potrzebujących dzieci?

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2010, 22:20

Jeżeli ktoś chce pomóc potrzebującym, inaczej niż za pośrednictwem WOŚP, to można wesprzeć jakąś organizację pożytku publicznego. Temat jest aktualny, bo mamy okres rozliczania PITów. Pod tym adresem jest baza danych, w której można wyszukać organizację ze wględu na przedmiot działalności lub położenie.

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2010, 22:23

mój błąd, nie miałem na myśli całkowitego odwrócenia się od pomocy potrzebującym dzieciom, bo dzieciom można pomagać w różny sposób, jest wiele innych instytucji czy akcji charytatywnych, nie tylko WOŚP pomaga dzieciom

źle się wyraziłem, miałem na myśli odwracanie się od WOŚP, które bardzo pomaga dzieciom tylko ze względu na to co mówi Owsiak.. dla mnie to on może sobie mówić co chce ale akcja, której jest głównych pomysłodawcą i całym szefem i tak jest dla mnie czymś wielkim

-----------------------------------------------------------------------------

zrobiliśmy mały offtop, bo to temat o kalendarzach faji..

wiadomo, że każdy ma swoją opinie i robi tak jak uważa i ja to szanuje więc nie mam zamiaru Cię przekonywać do pomocy w Orkiestrze, skoro postanowiłeś inaczej..
z tym, że osobiście bym tak nie postąpił i tyle.. nadal mam zamiar pomagać WOŚP jak tylko mogę, a mimo to w związku z tym co pisałeś:
juveluck pisze:dziwie się, że ktoś kto uważa się za kibica, w jakikolwiek sposób chce jeszcze pomagać w jego akcjach
wciąż uważam się za kibica..

nie róbmy więcej offtopa, pzdr :wink:

Obrazek
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2010, 15:16

słuchajcie kalendarze już są u mnie, i popakowane, niestety jutro wyśle tylko losowo wybraną połowę, nie piszcie czy ktoś się załapie w pierwszej turze czy nie. może głupio to zabrzmi ale na poczcie zabrakło znaczków:/ <serio> i będę musiał do innego miasta podjechać i kupić.
wszystkie paczki zostaną wysłane w tym tygodniu!
btw. kalendarze prezentują się bardzo fajnie:) zdjęć nie będzie zobaczycie jak przyjdzie paczka:)

Obrazek
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2010, 17:41

wkoncuuuu :D fajnie ze doszly. teraz się przekonamy kogo tak naprawdę nie lubi faja69 i dostanie ostatni kalendarz :smile:

Pozdrooo :)

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 12:16

połowa została wysłana dzisiaj, reszta jutro.
także jutro powinno już dostać kilka osób.

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 13:10

jak dostaniecie, niech ktoś wrzuci foty bo jestem ciekaw ja kto wyszło :P

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2010, 10:27

Doszedł! Dziękuję :*

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2010, 10:59

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2010, 15:12

Wygląda to kozacko ! Czekam na swój egzemplarz teraz tylko wszystko w rękach poczty polskiej :/

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
zebol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2010, 16:04

Teraz żałuję że nie zapisałem się też na jeden :angry: .
Świetny macie ten kalendarz.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
michal_os

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2010, 17:17

zebol pisze:Teraz żałuję że nie zapisałem się też na jeden :angry: .
Świetny macie ten kalendarz.
Z tego co pisal faja to badajze zamowil kilka kalendarzy wiecej, ALE PEWNY NIE JESTEM, zglos sie do niego a moze tez bedziesz mial taki kalendarzyk :D

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2010, 09:07

Dziś dostałem kalendarz wygląda świetnie. Wielkie dzięki za trud włożony w akcję dla pomysłodawcy.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
ODPOWIEDZ