Bilety na mecze Juventusu
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.onlineticketexpress.com
Tu można zakupić bilety na praktycznie każde spotkanie Juve - niestety niejednokrotnie poraża cena... Bez karnetu czy znajomości w przypadku spotkań pucharowych ciężko zdobyć wejściówki na topowy mecz po przystępnych cenach... Kombinuj :-D Pozdrawiam.
Tu można zakupić bilety na praktycznie każde spotkanie Juve - niestety niejednokrotnie poraża cena... Bez karnetu czy znajomości w przypadku spotkań pucharowych ciężko zdobyć wejściówki na topowy mecz po przystępnych cenach... Kombinuj :-D Pozdrawiam.
- Brutalo
- Juventino
Jak byliśmy na meczu z Sampdorią w Turynie trzech kolesi pod stadionem miało do sprzedania bilety od ręki. Jeśli planujesz samotny, spontaniczny wyjazd taki sposób nabycia biletu wydaje się odpowiedni 8)
Przez internet nie opłaca się kupować, ponieważ ceny są chorendalne
Przez internet nie opłaca się kupować, ponieważ ceny są chorendalne

- astonish
- Juventino
wlasnie wybiram sie dosc spontanicznie ale dopiero na wiosne jak bede mial przerwe w szkole:) w sumie konik to dobry pomysl. ja mysialem zeby wybrac sie na mecz ze siena wiec chyba pelnego stadionu i nie bedzie i moglbym kupic bilety w kasie?
- Asta#8
- Qualità Juventino
I znowu w temacie o biletach wypowiadają się osoby, które zupełnie nie mają o tym pojęcia i niepotrzebnie wprowadzają osoby w błąd.
Przekopiuję tutaj coś, co napisałem już kiedyś w innym temacie:
O stronach podanych wyżej zapomnij. Tutaj jest oficjalny punkt sprzedaży biletów na mecze Juve online - http://www.listicket.it/ Sprzedaż biletów online zaczyna się w poniedziałek przed meczem o godzinie 10. Można płacić kartą kredytową albo bankową, a bilety odbierasz przed stadionem na dwie godziny przed rozpoczęciem. Wszystko działa, wypróbowane osobiście. Tutaj masz informacje po włosku, jeśli coś tam łapiesz: http://juventus.com/site/ita/JAY_ticket ... myticket=1 Jeśli nie, to zawsze jest google translate. Jakbyś miał jakieś pytania, chętnie odpowiem. Życzę zrealizowania marzenia, bo meczu Juve przeżytego na żywo nigdy nie zapomnisz.
p.s. też się czaję na tą Sienę.
Przekopiuję tutaj coś, co napisałem już kiedyś w innym temacie:
O stronach podanych wyżej zapomnij. Tutaj jest oficjalny punkt sprzedaży biletów na mecze Juve online - http://www.listicket.it/ Sprzedaż biletów online zaczyna się w poniedziałek przed meczem o godzinie 10. Można płacić kartą kredytową albo bankową, a bilety odbierasz przed stadionem na dwie godziny przed rozpoczęciem. Wszystko działa, wypróbowane osobiście. Tutaj masz informacje po włosku, jeśli coś tam łapiesz: http://juventus.com/site/ita/JAY_ticket ... myticket=1 Jeśli nie, to zawsze jest google translate. Jakbyś miał jakieś pytania, chętnie odpowiem. Życzę zrealizowania marzenia, bo meczu Juve przeżytego na żywo nigdy nie zapomnisz.
p.s. też się czaję na tą Sienę.

- astonish
- Juventino
wielkie dzieki Asta! spoko stronka i google translate napewno sie przyda bo ja tylko po ang. jak cos to musimy sie zgadac bo ja nigdy nie bylem w turynie i myslalem zeby tam pojechac tylko na 3 lub 4 dni - na mecz i pozwiedzac:)
pozdro!
pozdro!
- MarcinB
- Juventino
Strona z biletami, którą już podawałem w innym temacie jakiś czas temu. Bilety wydają się w miarę rozsądnej cenie.Temat z biletami
- Asta#8
- Qualità Juventino
Jeśli ktoś lubi płacić 2/3 razy więcej za bilety niż w normalnej sprzedaży, strony tego typu są bardzo dobrym wyjściem.MarcinB pisze:Strona z biletami, którą już podawałem w innym temacie jakiś czas temu. Bilety wydają się w miarę rozsądnej cenie.Temat z biletami

- Alexxxxx
- Juventino
Radziłbym najpierw sprawdzić ceny na tej stronce na poszczególne mecze za nim się napiszeAsta#8 pisze:Jeśli ktoś lubi płacić 2/3 razy więcej za bilety niż w normalnej sprzedaży, strony tego typu są bardzo dobrym wyjściem.MarcinB pisze:Strona z biletami, którą już podawałem w innym temacie jakiś czas temu. Bilety wydają się w miarę rozsądnej cenie.Temat z biletami
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Asta#8
- Qualità Juventino
Masz rację, ale nie do końca...Alexxxxx pisze:Radziłbym najpierw sprawdzić ceny na tej stronce na poszczególne mecze za nim się napiszeAsta#8 pisze:Jeśli ktoś lubi płacić 2/3 razy więcej za bilety niż w normalnej sprzedaży, strony tego typu są bardzo dobrym wyjściem.MarcinB pisze:Strona z biletami, którą już podawałem w innym temacie jakiś czas temu. Bilety wydają się w miarę rozsądnej cenie.Temat z biletami

Pozdrawiam!