Bilety na mecze Juventusu

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
astonish

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2009, 17:06

Czy ktos moglby mi podac strone na ktorej moglbym kupic bilety na mecze juve? mieszkam za granica wiec potrzebuje strony nie polskiej.

dzieki!

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2009, 17:11

http://www.onlineticketexpress.com

Tu można zakupić bilety na praktycznie każde spotkanie Juve - niestety niejednokrotnie poraża cena... Bez karnetu czy znajomości w przypadku spotkań pucharowych ciężko zdobyć wejściówki na topowy mecz po przystępnych cenach... Kombinuj :-D Pozdrawiam.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2009, 17:44

145 euro za bilet na dzisiejszy mecz z Atalantą. Sprzedającym coś się w głowach poprzewracało. A ewentualnym kupującym jeszcze bardziej.

:roll:
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2009, 17:47

Jak byliśmy na meczu z Sampdorią w Turynie trzech kolesi pod stadionem miało do sprzedania bilety od ręki. Jeśli planujesz samotny, spontaniczny wyjazd taki sposób nabycia biletu wydaje się odpowiedni 8)
Przez internet nie opłaca się kupować, ponieważ ceny są chorendalne :whistle:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
astonish

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2009, 18:00

wlasnie wybiram sie dosc spontanicznie ale dopiero na wiosne jak bede mial przerwe w szkole:) w sumie konik to dobry pomysl. ja mysialem zeby wybrac sie na mecz ze siena wiec chyba pelnego stadionu i nie bedzie i moglbym kupic bilety w kasie?

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2009, 20:18

I znowu w temacie o biletach wypowiadają się osoby, które zupełnie nie mają o tym pojęcia i niepotrzebnie wprowadzają osoby w błąd.

Przekopiuję tutaj coś, co napisałem już kiedyś w innym temacie:

O stronach podanych wyżej zapomnij. Tutaj jest oficjalny punkt sprzedaży biletów na mecze Juve online - http://www.listicket.it/ Sprzedaż biletów online zaczyna się w poniedziałek przed meczem o godzinie 10. Można płacić kartą kredytową albo bankową, a bilety odbierasz przed stadionem na dwie godziny przed rozpoczęciem. Wszystko działa, wypróbowane osobiście. Tutaj masz informacje po włosku, jeśli coś tam łapiesz: http://juventus.com/site/ita/JAY_ticket ... myticket=1 Jeśli nie, to zawsze jest google translate. Jakbyś miał jakieś pytania, chętnie odpowiem. Życzę zrealizowania marzenia, bo meczu Juve przeżytego na żywo nigdy nie zapomnisz.

p.s. też się czaję na tą Sienę. ;)

astonish

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2009, 01:56

wielkie dzieki Asta! spoko stronka i google translate napewno sie przyda bo ja tylko po ang. jak cos to musimy sie zgadac bo ja nigdy nie bylem w turynie i myslalem zeby tam pojechac tylko na 3 lub 4 dni - na mecz i pozwiedzac:)

pozdro!

MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2009, 13:40

Strona z biletami, którą już podawałem w innym temacie jakiś czas temu. Bilety wydają się w miarę rozsądnej cenie.Temat z biletami

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2009, 16:56

MarcinB pisze:Strona z biletami, którą już podawałem w innym temacie jakiś czas temu. Bilety wydają się w miarę rozsądnej cenie.Temat z biletami
Jeśli ktoś lubi płacić 2/3 razy więcej za bilety niż w normalnej sprzedaży, strony tego typu są bardzo dobrym wyjściem. ;)

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2009, 17:06

Asta#8 pisze:
MarcinB pisze:Strona z biletami, którą już podawałem w innym temacie jakiś czas temu. Bilety wydają się w miarę rozsądnej cenie.Temat z biletami
Jeśli ktoś lubi płacić 2/3 razy więcej za bilety niż w normalnej sprzedaży, strony tego typu są bardzo dobrym wyjściem. ;)
Radziłbym najpierw sprawdzić ceny na tej stronce na poszczególne mecze za nim się napisze :wink:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2009, 14:45

Alexxxxx pisze:
Asta#8 pisze:
Radziłbym najpierw sprawdzić ceny na tej stronce na poszczególne mecze za nim się napisze :wink:
Masz rację, ale nie do końca... ;) Bilety na sektor 317 są nawet tańsze niż w normalnej sprzedaży (45 euro do 55 euro), ale... są na dziwnej zasadzie odbierania karty wstępu i oddania jej po meczu. Oczywiście jest to możliwe tylko w Turynie. Pewnie jest to na zasadzie wykupionego karnetu i udostępnianiu go osobie, która kupi "bilet". Jeśli chodzi o normalny zakup biletu to ceny są już o wiele większe niż normalnie. Tak jak na przykład Tribuna Centrale 2°livello normalnie kosztuje 130 euro, tak na tej stronie prawie 250 euro.

Pozdrawiam! :)

ODPOWIEDZ