LM (gr. A) [04]: Maccabi 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 17:20

Bardzo boję się tego meczu. Z Sampą zagraliśmy świetnie, po kilku dniach ośmieszyło Nas Napoli. Teraz znów po krótkiej przerwie mecz z Maccabi. Niby wygraliśmy z Nimi u siebie "aż" 1-0, ale u nihch będą na bank groźniejsi. Normalnie nie bałbym się o rezultat tego spotkania, ale nadal w pamięci mam frajerstwo z Soboty.

Co do składu, to dałbym może odpocząć Cannavaro i Grosso, bo za to co pokazali z niebieskimi powinni usiąść na ławie. Niech zagraj Legro i i Caceres.
Pomoc wiadomo, bez zmian. Natomiast do ataku powinien wrócić Amauri.

Musimy wygrać, innej możliwości nie widzę... ale chciałbym zobaczyć w tym meczu, więcej niż dwa gole dla Juve. Za skromne 3-0 bym się nie obraził.

Forza!

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 19:54

Mecz z kategorii: "to trzeba wygrać", ale każdy dobrze wie ile już takich meczy w tym sezonie było, w sumie to do końca już takie będą. Z Maccabi na wyjeździe nie będzie łatwo, ale bez zwycięstwa w tym meczu będzie nam bardzo ciężko liczyć się w grupie do wyjścia z pierwszego miejsca. Nie za bardzo wie czego tak na prawdę można się spodziewać, oby zwycięstwa.

Madara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 19:58

Do czego to doszło...
Napoli, Maccabi, Palermo, Chievo - takie drużyny stwarzają Juve problemy.
Kilka lat do tyłu i i 3:0 byłoby do przerwy...a teraz...
Do czego to doszło...

Don Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 21:53

KU-bra pisze:Niby wygraliśmy z Nimi u siebie "aż" 1-0, ale u nihch będą na bank groźniejsi. Normalnie nie bałbym się o rezultat tego spotkania
Paradoksalnie Maccabi radzi sobie "lepiej" na wyjazdach jak u siebie. Po 1:0 z nami i Bordeaux na wyjeździe, u siebie w plecy z Bayernem 0:3. Oczywiście to żaden wyznacznik, zobaczymy jutro.

Co do meczu to trzeba go wygrać.

Forza Juve!
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 22:03

A ja do znawców czy bet365 transmituje też ligę mistrzów czy tylko mecze ligowe oglądał ktoś tam wcześniej CL pierwszy mecz obejrzałem tam teraz z napoli i było znakomicie dlatego nie musial bym już sie martwić gdzie obejrzę dlatego chciałbym potwierdzenia :)

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 22:09

SAJAN pisze:A ja do znawców czy bet365 transmituje też ligę mistrzów czy tylko mecze ligowe oglądał ktoś tam wcześniej CL pierwszy mecz obejrzałem tam teraz z napoli i było znakomicie dlatego nie musial bym już sie martwić gdzie obejrzę dlatego chciałbym potwierdzenia :)
Nie transmituje. Lecą tam tylko mecze ligowe. :|

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 22:09

Na bet365 jest tylko liga, osobiście polecam do oglądania LM onet. Płacisz 6 zł ale nie przejmujesz się że za moment Cię "wywali" i komfortowo oglądasz.

Mecz trzeba, po prostu trzeba koniecznie wygrać, skład jak na mecz z Sampdorią z ewentualnymi zmianami w obronie i jedziemy. Liczę na zwycięstwo, jakiekolwiek...

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 22:10

Myzarel pisze:Na bet365 jest tylko liga, osobiście polecam do oglądania LM onet. Płacisz 6 zł ale nie przejmujesz się że za moment Cię "wywali" i komfortowo oglądasz.
Potwierdzam. Od meczu z BATE w zeszłym sezonie, tylko tak ogladam mecze LM, jeżeli nie leca w TV ;)

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 22:28

stahoo pisze:
Myzarel pisze:Na bet365 jest tylko liga, osobiście polecam do oglądania LM onet. Płacisz 6 zł ale nie przejmujesz się że za moment Cię "wywali" i komfortowo oglądasz.
Potwierdzam. Od meczu z BATE w zeszłym sezonie, tylko tak ogladam mecze LM, jeżeli nie leca w TV ;)
Ja nie mam WMP i mam tylko 1mb internet używam firefoxa zamiast IE więc nie spełniam prawie żadnego warunku z onetu w regulaminie szkoda 6 zł :P

binio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 22:31

A jakiej wielkości jest okno relacji na onecie ?
Serie A oglądam na sportingbet.com ale LM chyba zacznę na onet.pl bo inne relacje są fatalne o ile są.

Jesli chodzi o meczyk jutrzejszy to jestem dziwnie spokojny o dobry wynik dla nas, ciekawe czy jutro będę też tak spokojny ;)

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 22:36

binio pisze:A jakiej wielkości jest okno relacji na onecie ?
Z moich informacji wynika że :P da się powiększyć na full

A ja czekam aż ktoś kto to ogarnia w pełni odpowie mi co i jak bo szkoda wyrzucać pieniędzy męcząc się potem na przeglądarkach przykładowy filmik na onecie sprawdzając i testując sprzęt zacina mi może dla tego że odpalam go w mozilli i bez WMP

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 22:39

Serie A oglądam na sportingbet.com ale LM chyba zacznę na onet.pl

Jesli chodzi o meczyk jutrzejszy to jestem dziwnie spokojny o dobry wynik dla nas, ciekawe czy jutro będę też tak spokojny ;)
Okno ? Robisz na fullscreen i jak masz panoramiczny monitor to nie masz nawet obciętego obrazu tylko ładnie rozciągnięty. Na "ogórków" w Champions League naprawdę warto wydać 6 złotych i zobaczyć w jakości lepszej niż SopCost, TVU czy PPStream. Na dodatek bez zbędnego komentarza i skrótami przez całą przerwę. Rok temu oglądałem na 512 bez lagów, teraz mam 1 mega i oczywiście nadal płynność i jakość lepsza niż justin, ustream i inne programy technologii p2p.
Co do meczu... nie wiem już co myśleć o Juventusie Ciro... Początek super, potem pechowo, następnie fatalnie, a w ostatnim tygodniu z nieba do piekła. Mecz z Maccabi TRZEBA WYGRAĆ ABY MYŚLEĆ O AWANSIE do fazy pucharowej CL. Trzeba wypruć płuca, znowu zaaplikować kilka bramek, zachować czyste konto i ustrzec się kontuzji.... brzmi pięknie... :whistle:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 23:16

Brutalo pisze:

Okno ?

No właśnie... drewno czy plastik ;D ?

A tak na poważnie - mi w toruniu na kablówce z petrusa nie obsługuje onetu. Cóż, widać enklawy rydzyka nie dotyczy :P W miejscu ów okna pojawia się komunikat, że usługa jedynie dla użytkowników z PL.

Jutro wygramy, innej opcji nie biorę nawet pod uwagę.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 23:29

wojti-s pisze:
Brutalo pisze:

Okno ?

A tak na poważnie - mi w toruniu na kablówce z petrusa nie obsługuje onetu. Cóż, widać enklawy rydzyka nie dotyczy :P W miejscu ów okna pojawia się komunikat, że usługa jedynie dla użytkowników z PL.
Oczywiście że plastik :lol:
Twierdzisz że na poważnie, a zapominasz że cytujesz najbliżej usytuowanego od Imperium Ojca Dyrektora Tadeusza Rydzyka użytkownika JP :lol:
A jak widzisz mimo promieniowania spokojnie oglądam na onecie. Dogadajmy się na gg w sprawie ewentualnego meetingu bo... coś się kręci 8) Czuję mecz pompatyczny, na stojąco :whistle: :lol:
Odnośnie meczu za oczywiste używam pozostanie przy 4-2-3-1. Giovinco, Diego, Camor i Amauri to "max" który mamy. Trzeba korzystać :whistle:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2009, 23:35

wojti-s pisze:
Brutalo pisze:

Okno ?

Jutro wygramy, innej opcji nie biorę nawet pod uwagę.
Ojcze Nasz któryś jest w Toruniu ... za mało tacowego i internet słaby :P :stop:
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2009, 00:12 przez Sajan, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany