LM (gr. A) [04]: Maccabi 0-1 JUVENTUS
- Kubba
- Juventino
Bardzo boję się tego meczu. Z Sampą zagraliśmy świetnie, po kilku dniach ośmieszyło Nas Napoli. Teraz znów po krótkiej przerwie mecz z Maccabi. Niby wygraliśmy z Nimi u siebie "aż" 1-0, ale u nihch będą na bank groźniejsi. Normalnie nie bałbym się o rezultat tego spotkania, ale nadal w pamięci mam frajerstwo z Soboty.
Co do składu, to dałbym może odpocząć Cannavaro i Grosso, bo za to co pokazali z niebieskimi powinni usiąść na ławie. Niech zagraj Legro i i Caceres.
Pomoc wiadomo, bez zmian. Natomiast do ataku powinien wrócić Amauri.
Musimy wygrać, innej możliwości nie widzę... ale chciałbym zobaczyć w tym meczu, więcej niż dwa gole dla Juve. Za skromne 3-0 bym się nie obraził.
Forza!
Co do składu, to dałbym może odpocząć Cannavaro i Grosso, bo za to co pokazali z niebieskimi powinni usiąść na ławie. Niech zagraj Legro i i Caceres.
Pomoc wiadomo, bez zmian. Natomiast do ataku powinien wrócić Amauri.
Musimy wygrać, innej możliwości nie widzę... ale chciałbym zobaczyć w tym meczu, więcej niż dwa gole dla Juve. Za skromne 3-0 bym się nie obraził.
Forza!
- Majos
- Juventino
Mecz z kategorii: "to trzeba wygrać", ale każdy dobrze wie ile już takich meczy w tym sezonie było, w sumie to do końca już takie będą. Z Maccabi na wyjeździe nie będzie łatwo, ale bez zwycięstwa w tym meczu będzie nam bardzo ciężko liczyć się w grupie do wyjścia z pierwszego miejsca. Nie za bardzo wie czego tak na prawdę można się spodziewać, oby zwycięstwa.
- Don Mateo
- Juventino
Paradoksalnie Maccabi radzi sobie "lepiej" na wyjazdach jak u siebie. Po 1:0 z nami i Bordeaux na wyjeździe, u siebie w plecy z Bayernem 0:3. Oczywiście to żaden wyznacznik, zobaczymy jutro.KU-bra pisze:Niby wygraliśmy z Nimi u siebie "aż" 1-0, ale u nihch będą na bank groźniejsi. Normalnie nie bałbym się o rezultat tego spotkania
Co do meczu to trzeba go wygrać.
Forza Juve!
- Sajan
- Juventino
A ja do znawców czy bet365 transmituje też ligę mistrzów czy tylko mecze ligowe oglądał ktoś tam wcześniej CL pierwszy mecz obejrzałem tam teraz z napoli i było znakomicie dlatego nie musial bym już sie martwić gdzie obejrzę dlatego chciałbym potwierdzenia 

- gawron
- Juventino
Nie transmituje. Lecą tam tylko mecze ligowe.SAJAN pisze:A ja do znawców czy bet365 transmituje też ligę mistrzów czy tylko mecze ligowe oglądał ktoś tam wcześniej CL pierwszy mecz obejrzałem tam teraz z napoli i było znakomicie dlatego nie musial bym już sie martwić gdzie obejrzę dlatego chciałbym potwierdzenia

- Myzarel
- Juventino
Na bet365 jest tylko liga, osobiście polecam do oglądania LM onet. Płacisz 6 zł ale nie przejmujesz się że za moment Cię "wywali" i komfortowo oglądasz.
Mecz trzeba, po prostu trzeba koniecznie wygrać, skład jak na mecz z Sampdorią z ewentualnymi zmianami w obronie i jedziemy. Liczę na zwycięstwo, jakiekolwiek...
Mecz trzeba, po prostu trzeba koniecznie wygrać, skład jak na mecz z Sampdorią z ewentualnymi zmianami w obronie i jedziemy. Liczę na zwycięstwo, jakiekolwiek...
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- stahoo
- Juventino
Potwierdzam. Od meczu z BATE w zeszłym sezonie, tylko tak ogladam mecze LM, jeżeli nie leca w TVMyzarel pisze:Na bet365 jest tylko liga, osobiście polecam do oglądania LM onet. Płacisz 6 zł ale nie przejmujesz się że za moment Cię "wywali" i komfortowo oglądasz.

- Sajan
- Juventino
Ja nie mam WMP i mam tylko 1mb internet używam firefoxa zamiast IE więc nie spełniam prawie żadnego warunku z onetu w regulaminie szkoda 6 złstahoo pisze:Potwierdzam. Od meczu z BATE w zeszłym sezonie, tylko tak ogladam mecze LM, jeżeli nie leca w TVMyzarel pisze:Na bet365 jest tylko liga, osobiście polecam do oglądania LM onet. Płacisz 6 zł ale nie przejmujesz się że za moment Cię "wywali" i komfortowo oglądasz.

- binio
- Juventino
A jakiej wielkości jest okno relacji na onecie ?
Serie A oglądam na sportingbet.com ale LM chyba zacznę na onet.pl bo inne relacje są fatalne o ile są.
Jesli chodzi o meczyk jutrzejszy to jestem dziwnie spokojny o dobry wynik dla nas, ciekawe czy jutro będę też tak spokojny
Serie A oglądam na sportingbet.com ale LM chyba zacznę na onet.pl bo inne relacje są fatalne o ile są.
Jesli chodzi o meczyk jutrzejszy to jestem dziwnie spokojny o dobry wynik dla nas, ciekawe czy jutro będę też tak spokojny

- Sajan
- Juventino
Z moich informacji wynika żebinio pisze:A jakiej wielkości jest okno relacji na onecie ?

A ja czekam aż ktoś kto to ogarnia w pełni odpowie mi co i jak bo szkoda wyrzucać pieniędzy męcząc się potem na przeglądarkach przykładowy filmik na onecie sprawdzając i testując sprzęt zacina mi może dla tego że odpalam go w mozilli i bez WMP
- Brutalo
- Juventino
Okno ? Robisz na fullscreen i jak masz panoramiczny monitor to nie masz nawet obciętego obrazu tylko ładnie rozciągnięty. Na "ogórków" w Champions League naprawdę warto wydać 6 złotych i zobaczyć w jakości lepszej niż SopCost, TVU czy PPStream. Na dodatek bez zbędnego komentarza i skrótami przez całą przerwę. Rok temu oglądałem na 512 bez lagów, teraz mam 1 mega i oczywiście nadal płynność i jakość lepsza niż justin, ustream i inne programy technologii p2p.binio pisze:A jakiej wielkości jest okno relacji na onecie ?
Serie A oglądam na sportingbet.com ale LM chyba zacznę na onet.pl
Co do meczu... nie wiem już co myśleć o Juventusie Ciro... Początek super, potem pechowo, następnie fatalnie, a w ostatnim tygodniu z nieba do piekła. Mecz z Maccabi TRZEBA WYGRAĆ ABY MYŚLEĆ O AWANSIE do fazy pucharowej CL. Trzeba wypruć płuca, znowu zaaplikować kilka bramek, zachować czyste konto i ustrzec się kontuzji.... brzmi pięknie...

- wojti-s
- Juventino
Brutalo pisze:Okno ?binio pisze:A jakiej wielkości jest okno relacji na onecie ?
No właśnie... drewno czy plastik ;D ?
A tak na poważnie - mi w toruniu na kablówce z petrusa nie obsługuje onetu. Cóż, widać enklawy rydzyka nie dotyczy

Jutro wygramy, innej opcji nie biorę nawet pod uwagę.
- Brutalo
- Juventino
Oczywiście że plastik :lol:wojti-s pisze:Brutalo pisze:Okno ?binio pisze:A jakiej wielkości jest okno relacji na onecie ?
A tak na poważnie - mi w toruniu na kablówce z petrusa nie obsługuje onetu. Cóż, widać enklawy rydzyka nie dotyczyW miejscu ów okna pojawia się komunikat, że usługa jedynie dla użytkowników z PL.
Twierdzisz że na poważnie, a zapominasz że cytujesz najbliżej usytuowanego od Imperium Ojca Dyrektora Tadeusza Rydzyka użytkownika JP :lol:
A jak widzisz mimo promieniowania spokojnie oglądam na onecie. Dogadajmy się na gg w sprawie ewentualnego meetingu bo... coś się kręci 8) Czuję mecz pompatyczny, na stojąco

Odnośnie meczu za oczywiste używam pozostanie przy 4-2-3-1. Giovinco, Diego, Camor i Amauri to "max" który mamy. Trzeba korzystać

- Sajan
- Juventino
Ojcze Nasz któryś jest w Toruniu ... za mało tacowego i internet słabywojti-s pisze:Brutalo pisze:Okno ?binio pisze:A jakiej wielkości jest okno relacji na onecie ?
A tak na poważnie - mi w toruniu na kablówce z petrusa nie obsługuje onetu. Cóż, widać enklawy rydzyka nie dotyczyW miejscu ów okna pojawia się komunikat, że usługa jedynie dla użytkowników z PL.
Jutro wygramy, innej opcji nie biorę nawet pod uwagę.

Ostatnio zmieniony 03 listopada 2009, 00:12 przez Sajan, łącznie zmieniany 1 raz.