ZOSTAŁO KILKADZIESIĄT MINUT!!!
- mnowo
- Qualità Juventino
Witam wszystkich!
Nadeszła wiekopomna chwila, kiedy przychodzi mi prosić o pomoc każdego z Was. Potraktujcie ją proszę jak najbardziej poważnie.
Razem ze znajomymi zgłosiliśmy dwa filmy na tegoroczny mFestiwal - konkurs organizowany przez jeden z banków. Konkurs oparty jest o trzy etapy, z których pierwszy i ostatni (decydujący) polega na oddawaniu głosów przez osoby zarejestrowane na stronie www.mfestiwal.pl
To, o co chcę prosić każdego z Was, to oczywiście oddawanie głosów na nasze filmy, żeby pomóc im wskoczyć na podium...
W pierwszym etapie głosy można oddawać co 24 godziny licząc od momentu ostatniego zagłosowania - i to na każdą zgłoszoną tam pracę. Ostatni etap rządzi się nieco innymi zasadami, ale o tym napiszę, jak przyjdzie na to czas.
---------------------------------------------------------------
Do rzeczy: bardzo Was proszę, najładniej jak tylko potrafię, o oddawanie głosów na dwa poniższe filmy (wystarczy kliknąć w obrazek, by je obejrzeć):
PIERWSZY:

(w lepszej jakości możesz obejrzeć go TUTAJ)
DRUGI:

Żeby oddawać głosy, należy się ZAREJESTROWAĆ na stronie mfestiwal.pl - w TYM MIEJSCU.
PAMIĘTAJ: Głos na te filmy możesz oddać CODZIENNIE, co 24h.
Każdy głos jest dla nas bardzo cenny! Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ KAŻDEMU, KTO ZECHCE MI POMÓC!
Jeśli ktoś woli osobiste podziękowania: proszę o info na PW lub na gg
Nadeszła wiekopomna chwila, kiedy przychodzi mi prosić o pomoc każdego z Was. Potraktujcie ją proszę jak najbardziej poważnie.
Razem ze znajomymi zgłosiliśmy dwa filmy na tegoroczny mFestiwal - konkurs organizowany przez jeden z banków. Konkurs oparty jest o trzy etapy, z których pierwszy i ostatni (decydujący) polega na oddawaniu głosów przez osoby zarejestrowane na stronie www.mfestiwal.pl
To, o co chcę prosić każdego z Was, to oczywiście oddawanie głosów na nasze filmy, żeby pomóc im wskoczyć na podium...
W pierwszym etapie głosy można oddawać co 24 godziny licząc od momentu ostatniego zagłosowania - i to na każdą zgłoszoną tam pracę. Ostatni etap rządzi się nieco innymi zasadami, ale o tym napiszę, jak przyjdzie na to czas.
Do rzeczy: bardzo Was proszę, najładniej jak tylko potrafię, o oddawanie głosów na dwa poniższe filmy (wystarczy kliknąć w obrazek, by je obejrzeć):
PIERWSZY:

DRUGI:

Żeby oddawać głosy, należy się ZAREJESTROWAĆ na stronie mfestiwal.pl - w TYM MIEJSCU.
PAMIĘTAJ: Głos na te filmy możesz oddać CODZIENNIE, co 24h.
Każdy głos jest dla nas bardzo cenny! Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ KAŻDEMU, KTO ZECHCE MI POMÓC!

Jeśli ktoś woli osobiste podziękowania: proszę o info na PW lub na gg

Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2009, 22:34 przez mnowo, łącznie zmieniany 3 razy.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> filmiki
Jeden jak i drugi bardzo mi się podobają. Przede wszystkim element zaskoczenia
Podkład muzyczny jak i sama realizacja i gra tych dwóch przystojnych
aktorów również bardzo dobre.
W ciemno dałbym Wam pierwsze miejsce
Oczywiście czekam na kolejne Wasze produkcje, bo widać, że macie do tego dryg. Mnowo, może i kiepski z Ciebie newsman, ale nie łam się - w przemyśle filmowym wróże Ci wielką przyszłość

W ciemno dałbym Wam pierwsze miejsce
Oczywiście czekam na kolejne Wasze produkcje, bo widać, że macie do tego dryg. Mnowo, może i kiepski z Ciebie newsman, ale nie łam się - w przemyśle filmowym wróże Ci wielką przyszłość

- mnowo
- Qualità Juventino
DziękiSiewier pisze:Oczywiście czekam na kolejne Wasze produkcje, bo widać, że macie do tego dryg. Mnowo, może i kiepski z Ciebie newsman, ale nie łam się - w przemyśle filmowym wróże Ci wielką przyszłość![]()

Jestem w trakcie płodzenia trzeciego spotu, co by wystartować z łomotem a potem walczyć tym, co zostanie. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy już zagłosowali, głosują i będą głosować

- pan Zambrotta
- Juventino
- goly
- Juventino
Oczywiście ja też już oddałem swoje głosy(kilkakrotnie).
Tak czy owak, bardzo fajne filmy. Utrzymane w dobrym klimacie. Widać, że robione profesjonalną ręką
Obsada aktorska także najwyższych lotów.
To byłby dopiero hit!
Tak czy owak, bardzo fajne filmy. Utrzymane w dobrym klimacie. Widać, że robione profesjonalną ręką
No to nie pomyślałeś, bo gdyby ten koleś który się przewraca miał na plecach napisaną markę konkurencji, a kolega który zabiera mu krzesło bluzę z logiem "mbank", wygraną miałbyś już w kieszeniCo prawda mój filmik nie startuje do konkursu mbanku, ale jak zagłosujecie to też będzie fajnie
"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Fajna sprawa. Jestem pod wrażeniem. W mojej ocenie zwłaszcza pierwszy film wygląda świetnie. Obejrzałem kilka filmów na stronie festiwalu. Jedne ciekawe, drugie mniej, aczkolwiek głosy lecą oczywiście na "Poker: The Last Deal " i "Rabusia" :-D
Powodzenia!
Powodzenia!
- mnowo
- Qualità Juventino
No gdzie ta PW? 8) Toż podeślę coś po miażdżącym zwycięstwie osiągniętym dzięki Wam...stahoo pisze:Głosy poszły. Adres na który mnowo prześlesz połówkę wysle na PW.