ZOSTAŁO KILKADZIESIĄT MINUT!!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2009, 15:23

Witam wszystkich!

Nadeszła wiekopomna chwila, kiedy przychodzi mi prosić o pomoc każdego z Was. Potraktujcie ją proszę jak najbardziej poważnie.

Razem ze znajomymi zgłosiliśmy dwa filmy na tegoroczny mFestiwal - konkurs organizowany przez jeden z banków. Konkurs oparty jest o trzy etapy, z których pierwszy i ostatni (decydujący) polega na oddawaniu głosów przez osoby zarejestrowane na stronie www.mfestiwal.pl

To, o co chcę prosić każdego z Was, to oczywiście oddawanie głosów na nasze filmy, żeby pomóc im wskoczyć na podium...
W pierwszym etapie głosy można oddawać co 24 godziny licząc od momentu ostatniego zagłosowania - i to na każdą zgłoszoną tam pracę. Ostatni etap rządzi się nieco innymi zasadami, ale o tym napiszę, jak przyjdzie na to czas.

---------------------------------------------------------------

Do rzeczy: bardzo Was proszę, najładniej jak tylko potrafię, o oddawanie głosów na dwa poniższe filmy (wystarczy kliknąć w obrazek, by je obejrzeć):

PIERWSZY:
Obrazek
(w lepszej jakości możesz obejrzeć go TUTAJ)

DRUGI:
Obrazek
(w lepszej jakości możesz obejrzeć go TUTAJ)

---------------------------------------------------------------

Żeby oddawać głosy, należy się ZAREJESTROWAĆ na stronie mfestiwal.pl - w TYM MIEJSCU.
PAMIĘTAJ: Głos na te filmy możesz oddać CODZIENNIE, co 24h.

Każdy głos jest dla nas bardzo cenny! Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ KAŻDEMU, KTO ZECHCE MI POMÓC! :)
Jeśli ktoś woli osobiste podziękowania: proszę o info na PW lub na gg :)
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2009, 22:34 przez mnowo, łącznie zmieniany 3 razy.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 października 2009, 17:51

Z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> filmiki :) Jeden jak i drugi bardzo mi się podobają. Przede wszystkim element zaskoczenia :smile: Podkład muzyczny jak i sama realizacja i gra tych dwóch przystojnych :prochno: aktorów również bardzo dobre.

W ciemno dałbym Wam pierwsze miejsce :wink:

Oczywiście czekam na kolejne Wasze produkcje, bo widać, że macie do tego dryg. Mnowo, może i kiepski z Ciebie newsman, ale nie łam się - w przemyśle filmowym wróże Ci wielką przyszłość :ok: :P

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2009, 18:14

No głosować Panowie, głosować !!! Do jutro ma być już na każdym filmie po 500 głosów!!! Ja już zagłosowałem : )

Obrazek
kolastyna

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2009, 18:20

Ja też już zagłosowałam :) Dopiero zauważyłam ten temat. Wypasione filmy :D Z nami kolega nie zginie... :P Głosować! Nastawię sobie jakiś przypominacz chyba :)

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2009, 18:23

Siewier pisze:Oczywiście czekam na kolejne Wasze produkcje, bo widać, że macie do tego dryg. Mnowo, może i kiepski z Ciebie newsman, ale nie łam się - w przemyśle filmowym wróże Ci wielką przyszłość :ok: :P
Dzięki :D Za tego newsmana też 8)
Jestem w trakcie płodzenia trzeciego spotu, co by wystartować z łomotem a potem walczyć tym, co zostanie. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy już zagłosowali, głosują i będą głosować :ok:

dzodzik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2009, 19:33

Normalnie filmiki pierwsza klasa. Mój głos już macie.

"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2009, 20:08

A oto moja produkcja! też możecie głosować! w końcu to ja, jak byłem w gimnazjum i robiłem kolegom różne psikusy.

Obrazek

Co prawda mój filmik nie startuje do konkursu mbanku, ale jak zagłosujecie to też będzie fajnie :lol:

agape82

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2009, 20:57

głosy poszły wczoraj, a filmiki obejrzałam przed chwilą...

mnowo powiem tylko tyle: "chapeau bas!" i powodzenia w konkursie

Obrazek
goly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2009, 22:13

Oczywiście ja też już oddałem swoje głosy(kilkakrotnie).
Tak czy owak, bardzo fajne filmy. Utrzymane w dobrym klimacie. Widać, że robione profesjonalną ręką :wink: Obsada aktorska także najwyższych lotów.
Co prawda mój filmik nie startuje do konkursu mbanku, ale jak zagłosujecie to też będzie fajnie
No to nie pomyślałeś, bo gdyby ten koleś który się przewraca miał na plecach napisaną markę konkurencji, a kolega który zabiera mu krzesło bluzę z logiem "mbank", wygraną miałbyś już w kieszeni :wink: To byłby dopiero hit!

"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 27 października 2009, 22:44

Fajna sprawa. Jestem pod wrażeniem. W mojej ocenie zwłaszcza pierwszy film wygląda świetnie. Obejrzałem kilka filmów na stronie festiwalu. Jedne ciekawe, drugie mniej, aczkolwiek głosy lecą oczywiście na "Poker: The Last Deal " i "Rabusia" :-D

Powodzenia!

bartekoo2

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2009, 23:24

Jestem pod wrażeniem po obejrzeniu Twoich filmów, szczególnie podobał mi się pierwszy tj. Poker: The Last Deal. Możesz zdradzić skąd czerpiesz podkłady muzyczne pod swoje dzieła ? :pray:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2009, 23:36

Pewnie tak ;) Jeśli jesteś zainteresowany, zapraszam na PW lub GG. I dzięki za głosy! :)

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2009, 10:32

Głosy poszły. Adres na który mnowo prześlesz połówkę wysle na PW.

PS. Panie Zambrotta, pan normalnie Spielberg jakiś jesteś! :shock:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2009, 20:38

stahoo pisze:Głosy poszły. Adres na który mnowo prześlesz połówkę wysle na PW.
No gdzie ta PW? 8) Toż podeślę coś po miażdżącym zwycięstwie osiągniętym dzięki Wam... :) Dziękuję za głosy - i rzecz jasna proszę o jeszcze i jeszcze :) Nie dajmy się pokonać chirurgom! :D

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2009, 20:49

Obydwa filmy bardzo ładne, jednak bardziej do gustu przypadł mi "Rabuś". Fajna robota. Głosy oczywiście poszły.

Zablokowany