Liga Mistrzów 2009/2010
- mateo369
- Juventino
oczywiście jest to dobra wiadomość ale żeby być pod wrażeniem to już przesada, bo co w tym takiego superowego, że mecz Juve poleci np o 2 lub później w nocy i do tego jeszcze prawie każdy będzie przecież po jego obejrzeniu. a nie wirzę, że ktoś nie włączy neta, radia czy TV i nie będzie znał chociażby wyniku tylko czekał z niecierpliwością na retransmisję. jeśli natomiast ktoś chce na spokojnie 2 raz obejrzeć to z pewnością będzie miał taką okazję o w miarę narmalnej porze na polsacie sport lub extra, bo powtórki na pewno będąLypsky pisze:Jeśli to prawda, jestem pod wrażeniem. Brakowało mi retransmisji, walić n
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Lypsky
- Juventino
Jestem pod wrażeniem bo tvp, w życiu nie zdecydowałoby się na tego typu krok. Woleliby pokazywać swoje super kosmiczne pasmo nocne niż jedno/dwa najciekawsze spotkania. Nie wykluczam, że obejrzę niejedną powtórkę.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Pajo1906
- Juventino
Juventus - Bordeaux przeprowadzi NSport. Początek o 20:00 8)
http://nsport.pl/liga_mistrzow.html
No cóź nalezy im podziękować iż docenili ten mecz wyzej niz Chelsea-Porto

- Brutalo
- Juventino
O ile się nie mylę Nsport pokazuje wszystkie mecze Champions League na kilku kanałach... Przynajmniej tak było w zeszłym sezonie 8) Choć może tylko Juventus będzie miał przedmeczowe studio...Pajo1906 pisze:Juventus - Bordeaux przeprowadzi NSport. Początek o 20:00 8)

To już za tydzień rusza CL :!: Pierwszy mecz u siebie z (teoretycznie, w najgorszym wypadku, odpukać) bezpośrednim przeciwnikiem do fazy pucharowej (odpukać bo liczę na bezkonkurencyjność i 18 punktów

- pan Zambrotta
- Juventino
Ani w zeszłym, ani w obecnym Nka nie pokazywała wszystkich meczów, jedynie 4 najważniejsze na równoległych kanałach + piąty jako retransmisja po zakończeniu głównego meczu na nsport. Podejrzewam, że wszystkie mecze oprócz z mocarnym Maccabi obejrzymy na tej platformie.bloktorun pisze:O ile się nie mylę Nsport pokazuje wszystkie mecze Champions League na kilku kanałach... Przynajmniej tak było w zeszłym sezonie 8)
Polsat fajna sprawa, pod warunkiem, że Juventus gra w środy i gra jakiś ciekawy mecz

Nie zrobią, bo nie mogą. Jako publiczna telewizja mają ograniczoną ilość godzin pokazywania sportu w pasmie otwartym, nawet o głupiej 4 nad ranem.Lypsky pisze:Jestem pod wrażeniem bo tvp, w życiu nie zdecydowałoby się na tego typu krok.
:naughty:Lypsky pisze: walić n
- piotrinho1234...
- Juventino
Czasem gdy jakaś drużyna z rosji gra u siebie mecz pokazywany jest chyba o godz. 18 naszego czasu,co daje pięć meczy na żywo.pan Zambrotta pisze:Ani w zeszłym, ani w obecnym Nka nie pokazywała wszystkich meczów, jedynie 4 najważniejsze na równoległych kanałach + piąty jako retransmisja po zakończeniu głównego meczu na nsport. Podejrzewam, że wszystkie mecze oprócz z mocarnym Maccabi obejrzymy na tej platformie.bloktorun pisze:O ile się nie mylę Nsport pokazuje wszystkie mecze Champions League na kilku kanałach... Przynajmniej tak było w zeszłym sezonie 8)
- figc1898
- Juventino
- tabo89
- Juventino
nie wiem czy ktoś się orientuje lepiej jak to w tym roku będzie z transmisjami meczów LM na czeskiej CT2
sprawdzałem właśnie program i trochę mnie zmartwiło, że nie ma żadnego meczu we wtorek, (tutaj też nie ma CT2 w programie)
mam nadzieje że to tylko pomyłka w programie a nie wzięli przykładu z polaków aby pokazywać tylko mecze środowe..
natomiast w środę pokazują Barcę z Interem.. tak samo jak Polsat
sprawdzałem właśnie program i trochę mnie zmartwiło, że nie ma żadnego meczu we wtorek, (tutaj też nie ma CT2 w programie)
mam nadzieje że to tylko pomyłka w programie a nie wzięli przykładu z polaków aby pokazywać tylko mecze środowe..
natomiast w środę pokazują Barcę z Interem.. tak samo jak Polsat
- Dylan
- Juventino
"Stacja Polsat zaplanowała już wstepnie ,jakie mecze wyemituje. W pierwszej kolejce LM będzie to spotkanie Inter-Barcelona, w drugiej Real Madryt- Olimpique Lyon, a w trzeciej Real Madryt-Milan."
obrazek został usunięty /leniup
obrazek został usunięty /leniup
- Monte Cristo
- Juventino
Nie rozumiem co takiego dziwnego jest w tym ze pokazuja Real? Jak narazie najbardzeij atrakcyjna druzyna pod wzgledem komercjalnym, najwiecej bedzie przyciagac widzow. Lyon to tez nie glupia firma.Dylan pisze:"Stacja Polsat zaplanowała już wstepnie ,jakie mecze wyemituje. W pierwszej kolejce LM będzie to spotkanie Inter-Barcelona, w drugiej Real Madryt- Olimpique Lyon, a w trzeciej Real Madryt-Milan."
- Azrael
- Juventino
Dobra, dobra - ja tak bez żadnego sprawdzania od razu mogę obalić Twoja przypuszczenia (bo nie wiem na jakiej podstawie są wysnuwane). Po pierwsze (ale to chyba błąd pisowni) Marsylia a nie Lyon jest w grupie z Realem i Milanem. Po drugie to Polsat transmituje mecze tylko w środy, a grupy grają swoje kolejki na przemian: raz w środę, a raz we wtorek. Tak więc nie może być tak, że Polsat pokaże w środę drugą i trzecią kolejkę grupy "realowej". Mogę się oczywiście mylić, bo jak zaznaczam nie chce mi się tego sprawdzać, ale jak ktoś się zna lepiej ode mnie to niech mnie poprawi.Dylan pisze:"Stacja Polsat zaplanowała już wstepnie ,jakie mecze wyemituje. W pierwszej kolejce LM będzie to spotkanie Inter-Barcelona, w drugiej Real Madryt- Olimpique Lyon, a w trzeciej Real Madryt-Milan."
Na koniec zgodzę się z Kolegą Anderssonem, bo to faktycznie bardzo prawdopodobne, że przynajmniej na początku póki szum wokół "królewskich" po tegorocznym mercato nie opadnie, to z komercyjnego punktu widzenia, sam Real przyciągnie więcej kibiców niż nawet mecz Bayernu i Juventusu. Tak przynajmniej można przypuszczać chociaż chciałbym się mylić.
Pozdrawiam!