Liga Mistrzów 2009/2010

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2009, 19:20

Lypsky pisze:Jeśli to prawda, jestem pod wrażeniem. Brakowało mi retransmisji, walić n :P
oczywiście jest to dobra wiadomość ale żeby być pod wrażeniem to już przesada, bo co w tym takiego superowego, że mecz Juve poleci np o 2 lub później w nocy i do tego jeszcze prawie każdy będzie przecież po jego obejrzeniu. a nie wirzę, że ktoś nie włączy neta, radia czy TV i nie będzie znał chociażby wyniku tylko czekał z niecierpliwością na retransmisję. jeśli natomiast ktoś chce na spokojnie 2 raz obejrzeć to z pewnością będzie miał taką okazję o w miarę narmalnej porze na polsacie sport lub extra, bo powtórki na pewno będą

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2009, 20:16

Jestem pod wrażeniem bo tvp, w życiu nie zdecydowałoby się na tego typu krok. Woleliby pokazywać swoje super kosmiczne pasmo nocne niż jedno/dwa najciekawsze spotkania. Nie wykluczam, że obejrzę niejedną powtórkę.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2009, 20:46

Juventus - Bordeaux przeprowadzi NSport. Początek o 20:00 8)

http://nsport.pl/liga_mistrzow.html

No cóź nalezy im podziękować iż docenili ten mecz wyzej niz Chelsea-Porto :)

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2009, 20:57

Pajo1906 pisze:Juventus - Bordeaux przeprowadzi NSport. Początek o 20:00 8)

http://nsport.pl/liga_mistrzow.html

No cóź nalezy im podziękować iż docenili ten mecz wyzej niz Chelsea-Porto :)
O ile się nie mylę Nsport pokazuje wszystkie mecze Champions League na kilku kanałach... Przynajmniej tak było w zeszłym sezonie 8) Choć może tylko Juventus będzie miał przedmeczowe studio... :?: Nie wiem :D Zawsze wpadam do pubu na ostatni moment i studia na ence jeszcze nie widziałem 8)
To już za tydzień rusza CL :!: Pierwszy mecz u siebie z (teoretycznie, w najgorszym wypadku, odpukać) bezpośrednim przeciwnikiem do fazy pucharowej (odpukać bo liczę na bezkonkurencyjność i 18 punktów :D ) O motywacje nie ma się co martwić, ważne żeby wszyscy byli zdrowi :pray:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2009, 21:05

Chodziło mi o kanał główny akurat :) Bo tylko takowy posiadam, zresztą jak i więcej zgromadzonych tu osób :)

ps. nagram zapewne bramki i skrót.

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2009, 21:15

bloktorun pisze:O ile się nie mylę Nsport pokazuje wszystkie mecze Champions League na kilku kanałach... Przynajmniej tak było w zeszłym sezonie 8)
Ani w zeszłym, ani w obecnym Nka nie pokazywała wszystkich meczów, jedynie 4 najważniejsze na równoległych kanałach + piąty jako retransmisja po zakończeniu głównego meczu na nsport. Podejrzewam, że wszystkie mecze oprócz z mocarnym Maccabi obejrzymy na tej platformie.
Polsat fajna sprawa, pod warunkiem, że Juventus gra w środy i gra jakiś ciekawy mecz :D no, ale jak się ma za darmo, to nie wybrzydzać.
Lypsky pisze:Jestem pod wrażeniem bo tvp, w życiu nie zdecydowałoby się na tego typu krok.
Nie zrobią, bo nie mogą. Jako publiczna telewizja mają ograniczoną ilość godzin pokazywania sportu w pasmie otwartym, nawet o głupiej 4 nad ranem.
Lypsky pisze: walić n :P
:naughty:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
slqa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2009, 21:18

no to bedzie mozna zobaczyc dobry mecz w dobrej jakości

piotrinho1234...

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2009, 21:21

pan Zambrotta pisze:
bloktorun pisze:O ile się nie mylę Nsport pokazuje wszystkie mecze Champions League na kilku kanałach... Przynajmniej tak było w zeszłym sezonie 8)
Ani w zeszłym, ani w obecnym Nka nie pokazywała wszystkich meczów, jedynie 4 najważniejsze na równoległych kanałach + piąty jako retransmisja po zakończeniu głównego meczu na nsport. Podejrzewam, że wszystkie mecze oprócz z mocarnym Maccabi obejrzymy na tej platformie.
Czasem gdy jakaś drużyna z rosji gra u siebie mecz pokazywany jest chyba o godz. 18 naszego czasu,co daje pięć meczy na żywo.

figc1898

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2009, 23:59

piotrinho1234... pisze:Czasem gdy jakaś drużyna z rosji gra u siebie mecz pokazywany jest chyba o godz. 18 naszego czasu,co daje pięć meczy na żywo.
I tak będzie w grupie B i grupie F. Mecze w Rosji zaczynają się o 18:30.

Obrazek
Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2009, 12:19

nie wiem czy ktoś się orientuje lepiej jak to w tym roku będzie z transmisjami meczów LM na czeskiej CT2

sprawdzałem właśnie program i trochę mnie zmartwiło, że nie ma żadnego meczu we wtorek, (tutaj też nie ma CT2 w programie)
mam nadzieje że to tylko pomyłka w programie a nie wzięli przykładu z polaków aby pokazywać tylko mecze środowe..

natomiast w środę pokazują Barcę z Interem.. tak samo jak Polsat

Obrazek
figc1898

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2009, 15:16

Wszystko wskazuje na to, że u nich był przetarg i mecze wtorkowe pokazują na CT4 bo w środę jest na CT2.

Obrazek
Obrazek
Dylan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 14:35

"Stacja Polsat zaplanowała już wstepnie ,jakie mecze wyemituje. W pierwszej kolejce LM będzie to spotkanie Inter-Barcelona, w drugiej Real Madryt- Olimpique Lyon, a w trzeciej Real Madryt-Milan."

obrazek został usunięty /leniup

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 16:06

ale to chyba jeszcze nie oficjalne info, przynajmniej tutaj nic takiego nie ma

nie wierzę że Bayern - Juve nie pokażą

Obrazek
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 21:40

Dylan pisze:"Stacja Polsat zaplanowała już wstepnie ,jakie mecze wyemituje. W pierwszej kolejce LM będzie to spotkanie Inter-Barcelona, w drugiej Real Madryt- Olimpique Lyon, a w trzeciej Real Madryt-Milan."
Nie rozumiem co takiego dziwnego jest w tym ze pokazuja Real? Jak narazie najbardzeij atrakcyjna druzyna pod wzgledem komercjalnym, najwiecej bedzie przyciagac widzow. Lyon to tez nie glupia firma.

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2009, 02:41

Dylan pisze:"Stacja Polsat zaplanowała już wstepnie ,jakie mecze wyemituje. W pierwszej kolejce LM będzie to spotkanie Inter-Barcelona, w drugiej Real Madryt- Olimpique Lyon, a w trzeciej Real Madryt-Milan."
Dobra, dobra - ja tak bez żadnego sprawdzania od razu mogę obalić Twoja przypuszczenia (bo nie wiem na jakiej podstawie są wysnuwane). Po pierwsze (ale to chyba błąd pisowni) Marsylia a nie Lyon jest w grupie z Realem i Milanem. Po drugie to Polsat transmituje mecze tylko w środy, a grupy grają swoje kolejki na przemian: raz w środę, a raz we wtorek. Tak więc nie może być tak, że Polsat pokaże w środę drugą i trzecią kolejkę grupy "realowej". Mogę się oczywiście mylić, bo jak zaznaczam nie chce mi się tego sprawdzać, ale jak ktoś się zna lepiej ode mnie to niech mnie poprawi.

Na koniec zgodzę się z Kolegą Anderssonem, bo to faktycznie bardzo prawdopodobne, że przynajmniej na początku póki szum wokół "królewskich" po tegorocznym mercato nie opadnie, to z komercyjnego punktu widzenia, sam Real przyciągnie więcej kibiców niż nawet mecz Bayernu i Juventusu. Tak przynajmniej można przypuszczać chociaż chciałbym się mylić.

Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ