TORUŃ || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 22:42

a mi się podobało jak z Kubą (bloktorun - choć na blokersa nie wygląda :D ) po udanej interwencji Cannavaro zarzuciliśmy jedyną przyśpiewkę jaką o nim znaliśmy...
"Traditore pezzo di merda" :C :C

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 23:00

Gozzer pisze:Fajny meczyk, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ekipa. Nie zapomnę okrzyków gdy don zdenko "tworzył" coś z piłką. Postaram się w miarę możliwości ( praca w weekendy i od października też szkoła) zaglądać na mecze.
Data 06.12.09 - normalnie wezmę wolne!!

Pozdro
Dobra dobra, jak byś ze mną, Evilem i Godem pośpiewał co nieco to było by jeszcze lepiej, zamiast używać spojrzenia w stylu "A ten wypił i się jeszcze wydziera" :lol:, choć to może tylko moje odczucia (bez ciśnień, spoko ziomek 8) Generalnie pozytywnie. Mam nadzieję że nie zejdziemy z frekwencji "6+" i na Lazio zjawimy się minimum w takim składzie (choć Lazio o 15....) Pozdro dla wszystkich, idę w kimę bo lekka faza dopadła :lol:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Gozzer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 10:14

bloktorun pisze:
Gozzer pisze:Fajny meczyk, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ekipa. Nie zapomnę okrzyków gdy don zdenko "tworzył" coś z piłką. Postaram się w miarę możliwości ( praca w weekendy i od października też szkoła) zaglądać na mecze.

Pozdro
Dobra dobra, jak byś ze mną, Evilem i Godem pośpiewał co nieco to było by jeszcze lepiej, zamiast używać spojrzenia w stylu "A ten wypił i się jeszcze wydziera" :lol:, choć to może tylko moje odczucia (bez ciśnień, spoko ziomek 8) Generalnie pozytywnie. Mam nadzieję że nie zejdziemy z frekwencji "6+" i na Lazio zjawimy się minimum w takim składzie (choć Lazio o 15....) Pozdro dla wszystkich, idę w kimę bo lekka faza dopadła :lol:
Dobra, dobra bloktorun Ty to chyba mojego złego spojrzenia jeszcze nie widziałeś ;) tak na serio dopiero raczkuje w waszym towarzystwie, ale mam nadzieję, ze szybko nauczę się piosenek.
Też "wypije i będę się wydzierał" :D

I am the master of my fate.
I am the captain of my soul.
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 13:46

Gozzer pisze:
bloktorun pisze:

Pozdro
Dobra, dobra bloktorun Ty to chyba mojego złego spojrzenia jeszcze nie widziałeś ;) tak na serio dopiero raczkuje w waszym towarzystwie, ale mam nadzieję, ze szybko nauczę się piosenek.
Też "wypije i będę się wydzierał" :D
No i o to chodzi ziomek 8) Każdy miał pierwszy, cichy mecz ze skupieniem na twarzy ale się rozkręcisz :smile: Prowadzimy z Evilboyem selekcję przyśpiewek (ze względu na długość i łatwość w nauczeniu się) żeby mieć kilka na mecze. Jak zrobimy "listę obowiązkową" to ją tu napiszę- niech ktoś spróbuje przyjść na mecz ich nie znając :twisted:

Obrazek
Ventura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 22:59

witam') jak o 15 z Lazio to ja na 100% wpadne znowu na meczyk. No i czekam na te przyspiewki na forum'P Pozdrawiam

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2009, 21:06

Zrobiłem maksymalną selekcję przyśpiewek i te najprostsze, najłatwiejsze i najbardziej wpadające w ucho wyedytowałem z posta white_wolv'a z tego tematu. Zachęcam do nauczenia się ich na następny i wszystkie inne. Fajnie będzie sobie w czasie meczyku coś zaśpiewać :lol:

Forza Juve`ale
Zobacz na Youtube

Magica Juventus, Vinci Per Noi
Zobacz na Youtube.

Noi Vogliamo Questo Vittoria ! - [Chcemy tego zwycięstwa]
Zobacz na Youtube.

David Trezeguet
Trezeguet,Trezeguet,
Quando gioca segna sempre Trezeguet! [Kiedy grasz zawsze trafiasz,Trezeguet]
Zobacz na Youtube.

Gianluigi Buffon
Ale Buffon ale`ale!
Zobacz na Youtube.

Amauri
Siam venuti fin qui, siam venuti fin qui, per vedere segnare Amauri!!! [Przybylismy tutaj w koncy zobaczyc Amauriego]
Zobacz na Youtube

Ps. Zlatan zingaro
Ora tutta quanta la
Curva canteraaa per te!
Zlatan sei uno zingaro!
Zlatan sei uno zingaro!
Zobacz na Youtube

Ps 2. Jakieś inne propozycje mile widziane 8)

Obrazek
mcshroom

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2009, 22:18

A może wydrukujmy te przyśpiewki i powieśmy na ścianie w Strumyku, coby nikt nie mówił, że się nie nauczył :twisted:

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2009, 17:08

Dobra, to konkretnie. Kto idzie ? :D Bo ja idę 8)

Obrazek
God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2009, 17:46

Ja oczywiscie sie stawie nawet Serf wpadnie :D mam tylko nadzieje, ze wygramy kolejny raz z Lazio, bo ostatnie mecze (nie liczac tego ostatniego) nie byly dla nas zbyt szczesliwe...

1. God
2. Serfer
3. bloktorun
4. Ventura (rozumiem to ten kolega podobny do San Ciro?) :C
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2009, 19:14

God został poprawiony, bo nie pisze:1. God
2. Serfer
3. bloktorun
4. Ventura (rozumiem to ten kolega podobny do San Ciro?) :C
5. evilboy
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Ale niestety mecz CL z Bayernem mi odpadnie... :doh:

---------------------------------------------
edit: łoszqrwesku... nie ma co, żużel w Toruniu to jest zaraza :/
Ostatnio zmieniony 12 września 2009, 17:55 przez evilboy, łącznie zmieniany 1 raz.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 15:18

:angry: :angry: :angry:

W sobotę jest GP na Żużlu i nie pozwoliła mi na rezerwację strumyka :!: Ale się wpieniłem, innej opcji na ok 4, 5 osób nie wymyślimy chyba.... No chyba że ktoś ma jakiś pomysł.....

:angry:

Ale już zaraz zrobiłem rezerwację na wtorek, 20:30.

Obrazek
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2009, 22:58

bloktorun pisze: No i o to chodzi ziomek 8) Każdy miał pierwszy, cichy mecz ze skupieniem na twarzy
ja mam tak zawsze dopóki jakiś banana man nie przejmie piłki...wtedy się rozkręcam :D

Jak ktoś będzie we wtorek na Bordeaux to chętnie wpadnę. Przyjeżdżam, bo w środe mam poprawkę ;D A taki meczyk dobrze zrobi ;)

God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2009, 23:37

Lipa z tym meczem z Lazio wyszla ale najwazniejsze, ze wygralismy... i kolejne 3 pkt.. a co do LM meczu... oto kolejna lista obecnosci ktora prosze skopiowac i zedytowac w razie potrzeby w swoim poscie :D

1. God
2. bloktorun
3. wojti-s
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
Ventura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2009, 21:08

1. God
2. bloktorun
3. wojti-s
4. Ventura - a pozwole sobie wyjasnic nick w tym miejscu'P otoz wzial sie on od mojego imienia ktore przybralem na bierzmowaniu-Bonawentura'D a dlaczego? proste... ju VENTU s bona VENTU ra.. a co, tak w ramach dowodu milosci do klubu'D

acha a z tym meczem to jeszcze nic pewnego bo musze sobie zalatwic spanie u kumpla a jeszcze z nim nie gadalem. a reszta bedze na 100%?

5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2009, 21:13

Nawet na tysiąc ale chciałbym podkreślić że na meczu nie będzie bloktorun.... Będzie Brutalo :C Do zobaczenia chłopaki i stawiać się bez wychylania :D Ustawka już w pubie, każdy wie w jakim. W tym co zawsze. 8)

Obrazek
ODPOWIEDZ