TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Dobra dobra, jak byś ze mną, Evilem i Godem pośpiewał co nieco to było by jeszcze lepiej, zamiast używać spojrzenia w stylu "A ten wypił i się jeszcze wydziera" :lol:, choć to może tylko moje odczucia (bez ciśnień, spoko ziomek 8) Generalnie pozytywnie. Mam nadzieję że nie zejdziemy z frekwencji "6+" i na Lazio zjawimy się minimum w takim składzie (choć Lazio o 15....) Pozdro dla wszystkich, idę w kimę bo lekka faza dopadła :lol:Gozzer pisze:Fajny meczyk, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ekipa. Nie zapomnę okrzyków gdy don zdenko "tworzył" coś z piłką. Postaram się w miarę możliwości ( praca w weekendy i od października też szkoła) zaglądać na mecze.
Data 06.12.09 - normalnie wezmę wolne!!
Pozdro
- Gozzer
- Juventino
Dobra, dobra bloktorun Ty to chyba mojego złego spojrzenia jeszcze nie widziałeśbloktorun pisze:Dobra dobra, jak byś ze mną, Evilem i Godem pośpiewał co nieco to było by jeszcze lepiej, zamiast używać spojrzenia w stylu "A ten wypił i się jeszcze wydziera" :lol:, choć to może tylko moje odczucia (bez ciśnień, spoko ziomek 8) Generalnie pozytywnie. Mam nadzieję że nie zejdziemy z frekwencji "6+" i na Lazio zjawimy się minimum w takim składzie (choć Lazio o 15....) Pozdro dla wszystkich, idę w kimę bo lekka faza dopadła :lol:Gozzer pisze:Fajny meczyk, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ekipa. Nie zapomnę okrzyków gdy don zdenko "tworzył" coś z piłką. Postaram się w miarę możliwości ( praca w weekendy i od października też szkoła) zaglądać na mecze.
Pozdro

Też "wypije i będę się wydzierał"

I am the master of my fate.
I am the captain of my soul.
I am the captain of my soul.
- Brutalo
- Juventino
No i o to chodzi ziomek 8) Każdy miał pierwszy, cichy mecz ze skupieniem na twarzy ale się rozkręciszGozzer pisze:Dobra, dobra bloktorun Ty to chyba mojego złego spojrzenia jeszcze nie widziałeśbloktorun pisze:Dobra dobra, jak byś ze mną, Evilem i Godem pośpiewał co nieco to było by jeszcze lepiej, zamiast używać spojrzenia w stylu "A ten wypił i się jeszcze wydziera" :lol:, choć to może tylko moje odczucia (bez ciśnień, spoko ziomek 8) Generalnie pozytywnie. Mam nadzieję że nie zejdziemy z frekwencji "6+" i na Lazio zjawimy się minimum w takim składzie (choć Lazio o 15....) Pozdro dla wszystkich, idę w kimę bo lekka faza dopadła :lol:Gozzer pisze:Fajny meczyk, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ekipa. Nie zapomnę okrzyków gdy don zdenko "tworzył" coś z piłką. Postaram się w miarę możliwości ( praca w weekendy i od października też szkoła) zaglądać na mecze.
Pozdrotak na serio dopiero raczkuje w waszym towarzystwie, ale mam nadzieję, ze szybko nauczę się piosenek.
Też "wypije i będę się wydzierał"
- Brutalo
- Juventino
Zrobiłem maksymalną selekcję przyśpiewek i te najprostsze, najłatwiejsze i najbardziej wpadające w ucho wyedytowałem z posta white_wolv'a z tego tematu. Zachęcam do nauczenia się ich na następny i wszystkie inne. Fajnie będzie sobie w czasie meczyku coś zaśpiewać :lol:
Forza Juve`ale
Zobacz na Youtube
Magica Juventus, Vinci Per Noi
Zobacz na Youtube.
Noi Vogliamo Questo Vittoria ! - [Chcemy tego zwycięstwa]
Zobacz na Youtube.
David Trezeguet
Trezeguet,Trezeguet,
Quando gioca segna sempre Trezeguet! [Kiedy grasz zawsze trafiasz,Trezeguet]
Zobacz na Youtube.
Gianluigi Buffon
Ale Buffon ale`ale!
Zobacz na Youtube.
Amauri
Siam venuti fin qui, siam venuti fin qui, per vedere segnare Amauri!!! [Przybylismy tutaj w koncy zobaczyc Amauriego]
Zobacz na Youtube
Ps. Zlatan zingaro
Ora tutta quanta la
Curva canteraaa per te!
Zlatan sei uno zingaro!
Zlatan sei uno zingaro!
Zobacz na Youtube
Ps 2. Jakieś inne propozycje mile widziane 8)
Forza Juve`ale
Zobacz na Youtube
Magica Juventus, Vinci Per Noi
Zobacz na Youtube.
Noi Vogliamo Questo Vittoria ! - [Chcemy tego zwycięstwa]
Zobacz na Youtube.
David Trezeguet
Trezeguet,Trezeguet,
Quando gioca segna sempre Trezeguet! [Kiedy grasz zawsze trafiasz,Trezeguet]
Zobacz na Youtube.
Gianluigi Buffon
Ale Buffon ale`ale!
Zobacz na Youtube.
Amauri
Siam venuti fin qui, siam venuti fin qui, per vedere segnare Amauri!!! [Przybylismy tutaj w koncy zobaczyc Amauriego]
Zobacz na Youtube
Ps. Zlatan zingaro
Ora tutta quanta la
Curva canteraaa per te!
Zlatan sei uno zingaro!
Zlatan sei uno zingaro!
Zobacz na Youtube
Ps 2. Jakieś inne propozycje mile widziane 8)
- Brutalo
- Juventino
- God
- Juventino
Ja oczywiscie sie stawie nawet Serf wpadnie
mam tylko nadzieje, ze wygramy kolejny raz z Lazio, bo ostatnie mecze (nie liczac tego ostatniego) nie byly dla nas zbyt szczesliwe...
1. God
2. Serfer
3. bloktorun
4. Ventura (rozumiem to ten kolega podobny do San Ciro?) :C
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

1. God
2. Serfer
3. bloktorun
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- evilboy
- Juventino
Ale niestety mecz CL z Bayernem mi odpadnie... :doh:God został poprawiony, bo nie pisze:1. God
2. Serfer
3. bloktorun
5. evilboy
6.
7.
8.
9.
10.
11.
---------------------------------------------
edit: łoszqrwesku... nie ma co, żużel w Toruniu to jest zaraza

Ostatnio zmieniony 12 września 2009, 17:55 przez evilboy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino

W sobotę jest GP na Żużlu i nie pozwoliła mi na rezerwację strumyka :!: Ale się wpieniłem, innej opcji na ok 4, 5 osób nie wymyślimy chyba.... No chyba że ktoś ma jakiś pomysł.....

Ale już zaraz zrobiłem rezerwację na wtorek, 20:30.
- wojti-s
- Juventino
ja mam tak zawsze dopóki jakiś banana man nie przejmie piłki...wtedy się rozkręcambloktorun pisze: No i o to chodzi ziomek 8) Każdy miał pierwszy, cichy mecz ze skupieniem na twarzy

Jak ktoś będzie we wtorek na Bordeaux to chętnie wpadnę. Przyjeżdżam, bo w środe mam poprawkę ;D A taki meczyk dobrze zrobi

- God
- Juventino
Lipa z tym meczem z Lazio wyszla ale najwazniejsze, ze wygralismy... i kolejne 3 pkt.. a co do LM meczu... oto kolejna lista obecnosci ktora prosze skopiowac i zedytowac w razie potrzeby w swoim poscie 
1. God
2. bloktorun
3. wojti-s
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

1. God
2. bloktorun
3. wojti-s
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Ventura
- Juventino
1. God
2. bloktorun
3. wojti-s
4. Ventura - a pozwole sobie wyjasnic nick w tym miejscu'P otoz wzial sie on od mojego imienia ktore przybralem na bierzmowaniu-Bonawentura'D a dlaczego? proste... ju VENTU s bona VENTU ra.. a co, tak w ramach dowodu milosci do klubu'D
acha a z tym meczem to jeszcze nic pewnego bo musze sobie zalatwic spanie u kumpla a jeszcze z nim nie gadalem. a reszta bedze na 100%?
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
2. bloktorun
3. wojti-s
4. Ventura - a pozwole sobie wyjasnic nick w tym miejscu'P otoz wzial sie on od mojego imienia ktore przybralem na bierzmowaniu-Bonawentura'D a dlaczego? proste... ju VENTU s bona VENTU ra.. a co, tak w ramach dowodu milosci do klubu'D
acha a z tym meczem to jeszcze nic pewnego bo musze sobie zalatwic spanie u kumpla a jeszcze z nim nie gadalem. a reszta bedze na 100%?
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
- Brutalo
- Juventino
Nawet na tysiąc ale chciałbym podkreślić że na meczu nie będzie bloktorun.... Będzie Brutalo :C Do zobaczenia chłopaki i stawiać się bez wychylania
Ustawka już w pubie, każdy wie w jakim. W tym co zawsze. 8)