Moggi częsciowo oczyszczony z zarzutów!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2009, 16:05

Pluto pisze:Naprawde tacy jak Metfan czy Tanisek powinni posiedziec pare miesiecy w pace skazani za morderstwo po tym jak dali komus w morde. Wtedy moze byscie zrozumieli co sie stalo podczas calciopoli.
No naprawde super posty piszesz i na temat. Nie wiem czy jest sens o to pytać ale może jednak oświecisz nas malutkich?

Ja powtórze jeszcze raz, gdyby Moggi był czysty w 100% nie dostałby kary. Ale nie był. Nie mówie tu teraz o innych sprawach, przyznania Scudetta Interowi itp. tylko o tym facecie. Jak można chcieć jego powrotu do Juve?

Z Juve na dobre i złe!
FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2009, 16:18

Nie chcą Cannavaro który odszedł przez spadek do SerieB a chcą Moggiego dzięki któremu znaleźliśmy się w takiej a nie innej sytuacji :bravo:

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2009, 17:07

To był bardziej złożony i rozbudowany system, niż Ci się wydaje, więc oskarżanie jednego człowieka jest idiotyzmem.

Sky is the limit!
binio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2009, 23:07

gladston pisze:Tutaj mamy potwierdzenie tego co wiemy już od kilku lat. Niech tacy ludzie jak Tanisek zrozumieją wreszcie, że nie tylko Moggi jest winny. Też jestem przeciwnikiem tego człowieka, ale nie ulega wątpliwości, że zrobili z niego kozła ofiarnego. Nie umieli wygrac na boisku to musieli sobie pomóc w inny sposób... zresztą nie będę już tego roztrzepywał.
Jezeli wierzysz ze ta cala afera Calciopoli to wielki spisek to brak mi słów.
Ok moze nacisk kladli z Interu na szybkie rozwiazanie ale to Moggi nas umoczył i za to go nie trawie.

Iles tam zatrzymanych osob, iles zawieszonych, i co nadal wielki spisek ? Smiech na sali.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lipca 2009, 23:21

binio pisze: Jezeli wierzysz ze ta cala afera Calciopoli to wielki spisek to brak mi słów.
Ok moze nacisk kladli z Interu na szybkie rozwiazanie ale to Moggi nas umoczył i za to go nie trawie.
.
Uważam jedynie, że degradacja Juventusu i te wszystkie kary zapadły nie do końca zgodnie z prawem. Miejmy nadzieję, że kiedyś wszystko wyjdzie na jaw i poznamy dokładnie szczegóły tej sprawy.

Tanisek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2009, 15:08

GrandeAle: Czy ja gdzieś kogoś obraziłem, że musisz mnie obrażać? Ale odpowiem na pytanie tak uważam mózgu i to bardzo często. Studiuje dziennie na dwóch kierunkach więc na piękne oczy się na nie nie dostałem

Pluto: Uwielbiam skrajne, nieadekwatne przykłady :D.

Gladston: To jest temat o Moggim. Gdyby nie robił wałków to byśmy dalej grali nieprzerwanie w Seria A. Długo minie za nim łatka oszustów którą oddzieczyliśmy po Moggim zniknie, jeśli w ogóle...

Oczywiście zgadzam się z Toba, że nie tylko Moggi ma za uszami. Interowi całe Calciopoli było bardzo na rękę uwalił dwóch największych konkurentów przede wszystkim Juve oraz Milan.

Gruppo Brusco

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2009, 15:17

Tanisek pisze:Interowi całe Calciopoli było bardzo na rękę uwalił dwóch największych konkurentów przede wszystkim Juve oraz Milan.
Po pierwsze: Interowi wyszło na dobre Calciopoli, tak samo jak Juventusowi Totonero.
Po drugie: W jaki sposób Calciopoli osłabiło Milan, bo nie rozumiem? Grali w LM(nie słusznie), którą zreszta wygrali więc w czym problem? Ale oczywiście obniżka formy dziadków z Milanu oraz fatalna polityka transferowa Gallianiego to też jest wina Interu...

DYZIO_STW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 12:57

Gruppo Brusco pisze: W jaki sposób Calciopoli osłabiło Milan, bo nie rozumiem? .
rozumiem, że dla Ciebie 8 ujemnych punktów na starcie nowego sezonu nie jest żadnym osłabieniem ... :rotfl:

"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"

Juve - storia di un grande Amore!!

C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!

Grazie Gigi Buffon!

37.
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 13:06

Gruppo Brusco pisze: Po pierwsze: Interowi wyszło na dobre Calciopoli, tak samo jak Juventusowi Totonero.
Tak, jasne.
Milanowi nikt mistrzostwa nie zabierał, bo byli za Juve i Interem, czyli możesz sobie to o kant * rozbić.

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 17:58

Pawełek pisze:To był bardziej złożony i rozbudowany system, niż Ci się wydaje, więc oskarżanie jednego człowieka jest idiotyzmem.
Doskonale o tym wiem, pisałem ogólnikowo. Dużo osób było powiązanych z "farsopoli" ale Moggi był najbardziej medialną, znaną i wpływową postacią całego procesu. Koniec dyskusji z mojej strony jak to mówią "Żyjąc przeszłością szybciej umieramy"

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
Lorn

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 września 2009, 19:08

Moggi ,to ten mafiozo który utopił Juventus?Mam nadzieje że przemyśli sobie to iowo w więzieniu.

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2009, 19:31

Gdzie ty żyjesz, że pytasz kto to jest Moggi :lol: I nie siedzi...

Obrazek
ODPOWIEDZ