Moggi częsciowo oczyszczony z zarzutów!
- Vojtimar
- Juventino
No naprawde super posty piszesz i na temat. Nie wiem czy jest sens o to pytać ale może jednak oświecisz nas malutkich?Pluto pisze:Naprawde tacy jak Metfan czy Tanisek powinni posiedziec pare miesiecy w pace skazani za morderstwo po tym jak dali komus w morde. Wtedy moze byscie zrozumieli co sie stalo podczas calciopoli.
Ja powtórze jeszcze raz, gdyby Moggi był czysty w 100% nie dostałby kary. Ale nie był. Nie mówie tu teraz o innych sprawach, przyznania Scudetta Interowi itp. tylko o tym facecie. Jak można chcieć jego powrotu do Juve?
Z Juve na dobre i złe!
- binio
- Juventino
Jezeli wierzysz ze ta cala afera Calciopoli to wielki spisek to brak mi słów.gladston pisze:Tutaj mamy potwierdzenie tego co wiemy już od kilku lat. Niech tacy ludzie jak Tanisek zrozumieją wreszcie, że nie tylko Moggi jest winny. Też jestem przeciwnikiem tego człowieka, ale nie ulega wątpliwości, że zrobili z niego kozła ofiarnego. Nie umieli wygrac na boisku to musieli sobie pomóc w inny sposób... zresztą nie będę już tego roztrzepywał.
Ok moze nacisk kladli z Interu na szybkie rozwiazanie ale to Moggi nas umoczył i za to go nie trawie.
Iles tam zatrzymanych osob, iles zawieszonych, i co nadal wielki spisek ? Smiech na sali.
- ewerthon
- Juventino
Uważam jedynie, że degradacja Juventusu i te wszystkie kary zapadły nie do końca zgodnie z prawem. Miejmy nadzieję, że kiedyś wszystko wyjdzie na jaw i poznamy dokładnie szczegóły tej sprawy.binio pisze: Jezeli wierzysz ze ta cala afera Calciopoli to wielki spisek to brak mi słów.
Ok moze nacisk kladli z Interu na szybkie rozwiazanie ale to Moggi nas umoczył i za to go nie trawie.
.
- Tanisek
- Juventino
GrandeAle: Czy ja gdzieś kogoś obraziłem, że musisz mnie obrażać? Ale odpowiem na pytanie tak uważam mózgu i to bardzo często. Studiuje dziennie na dwóch kierunkach więc na piękne oczy się na nie nie dostałem
Pluto: Uwielbiam skrajne, nieadekwatne przykłady
.
Gladston: To jest temat o Moggim. Gdyby nie robił wałków to byśmy dalej grali nieprzerwanie w Seria A. Długo minie za nim łatka oszustów którą oddzieczyliśmy po Moggim zniknie, jeśli w ogóle...
Oczywiście zgadzam się z Toba, że nie tylko Moggi ma za uszami. Interowi całe Calciopoli było bardzo na rękę uwalił dwóch największych konkurentów przede wszystkim Juve oraz Milan.
Pluto: Uwielbiam skrajne, nieadekwatne przykłady

Gladston: To jest temat o Moggim. Gdyby nie robił wałków to byśmy dalej grali nieprzerwanie w Seria A. Długo minie za nim łatka oszustów którą oddzieczyliśmy po Moggim zniknie, jeśli w ogóle...
Oczywiście zgadzam się z Toba, że nie tylko Moggi ma za uszami. Interowi całe Calciopoli było bardzo na rękę uwalił dwóch największych konkurentów przede wszystkim Juve oraz Milan.
- Gruppo Brusco
- Interista
Po pierwsze: Interowi wyszło na dobre Calciopoli, tak samo jak Juventusowi Totonero.Tanisek pisze:Interowi całe Calciopoli było bardzo na rękę uwalił dwóch największych konkurentów przede wszystkim Juve oraz Milan.
Po drugie: W jaki sposób Calciopoli osłabiło Milan, bo nie rozumiem? Grali w LM(nie słusznie), którą zreszta wygrali więc w czym problem? Ale oczywiście obniżka formy dziadków z Milanu oraz fatalna polityka transferowa Gallianiego to też jest wina Interu...
- DYZIO_STW
- Juventino
rozumiem, że dla Ciebie 8 ujemnych punktów na starcie nowego sezonu nie jest żadnym osłabieniem ... :rotfl:Gruppo Brusco pisze: W jaki sposób Calciopoli osłabiło Milan, bo nie rozumiem? .
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Tak, jasne.Gruppo Brusco pisze: Po pierwsze: Interowi wyszło na dobre Calciopoli, tak samo jak Juventusowi Totonero.
Milanowi nikt mistrzostwa nie zabierał, bo byli za Juve i Interem, czyli możesz sobie to o kant * rozbić.
- FalsoVero
- Juventino
Doskonale o tym wiem, pisałem ogólnikowo. Dużo osób było powiązanych z "farsopoli" ale Moggi był najbardziej medialną, znaną i wpływową postacią całego procesu. Koniec dyskusji z mojej strony jak to mówią "Żyjąc przeszłością szybciej umieramy"Pawełek pisze:To był bardziej złożony i rozbudowany system, niż Ci się wydaje, więc oskarżanie jednego człowieka jest idiotyzmem.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012