szczypku, czekamy! Może w swym alfabecie napiszesz kilka rad dla osób, które także chciałyby być dupoczytaczem
A tak na serio to gratuluję.

Przyznaj się - jesteś zdruzgotany tą porażką, dlatego wyjeżdżasz, z dala od cywilizacji, od forum JP. Nie dziwię Ci się, sam bym się załamał. A wystarczyło zadeklarować, że Twój odbyt wiele potrafi...Kamex22 pisze:Nie było mnie od rana, co prawda żaden mod nie pofatygował się zakończyć ankietę, no ale widzę, że wygrał szczypekGratuluję udanego finiszu i końcowego zwycięstwa
Ja proszę o wycofanie mnie z najbliższej ankiety, gdyż za 10 dni wyjadę na miesiąc bez internetu, więc nie ma sensu nawet kandydować
Napiszę "jak wygrać ankietę w 12 godzin".Pawełek pisze:Może w swym alfabecie napiszesz kilka rad dla osób, które także chciałyby być dupoczytaczem.

wojczech7 pisze:Przyznaj się - jesteś zdruzgotany tą porażką, dlatego wyjeżdżasz, z dala od cywilizacji, od forum JP. Nie dziwię Ci się, sam bym się załamał. A wystarczyło zadeklarować, że Twój odbyt wiele potrafi...Kamex22 pisze:Nie było mnie od rana, co prawda żaden mod nie pofatygował się zakończyć ankietę, no ale widzę, że wygrał szczypekGratuluję udanego finiszu i końcowego zwycięstwa
Ja proszę o wycofanie mnie z najbliższej ankiety, gdyż za 10 dni wyjadę na miesiąc bez internetu, więc nie ma sensu nawet kandydować

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala

Ejwojczech7 pisze:W nowej ankiecie głos na Januarego, niech w końcu ma coś z życia...
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala

Ugodziłeś mnie prosto w serce :snooty:pan Zambrotta pisze:głos na Bukola87.
January wiecznie drugi 8)