Forumowicz od A do Z - vol.2
- Pawełek
- Juventino
Takiego finiszu to tylko pogratulować. :lol:
szczypku, czekamy! Może w swym alfabecie napiszesz kilka rad dla osób, które także chciałyby być dupoczytaczem
.
A tak na serio to gratuluję.
szczypku, czekamy! Może w swym alfabecie napiszesz kilka rad dla osób, które także chciałyby być dupoczytaczem

A tak na serio to gratuluję.

Sky is the limit!
- wojczech7
- Juventino
Przyznaj się - jesteś zdruzgotany tą porażką, dlatego wyjeżdżasz, z dala od cywilizacji, od forum JP. Nie dziwię Ci się, sam bym się załamał. A wystarczyło zadeklarować, że Twój odbyt wiele potrafi...Kamex22 pisze:Nie było mnie od rana, co prawda żaden mod nie pofatygował się zakończyć ankietę, no ale widzę, że wygrał szczypekGratuluję udanego finiszu i końcowego zwycięstwa
Ja proszę o wycofanie mnie z najbliższej ankiety, gdyż za 10 dni wyjadę na miesiąc bez internetu, więc nie ma sensu nawet kandydować
---
Gratulacje szczypku.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Powiem tak. Wczoraj przed ukazaniem się posta użytkownika Pawełkonin (jemu poniekąd zawdzięczam sukces i specjalnie dla niego tego posta piszę jedną ręką, jestem mile zaskoczony, potrafię) miałem pisać gratulacje zwycięstwa w ankiecie dla Kamexa22. Naprawdę nie wierzyłem, że w kilka godzin uda się wyrównać i wygrać. Życie jest jednak niesamowicie nieprzewidywalne 
Kamex22 liczę, że po powrocie zgłosisz się do nowej ankiety.
Dziękuje wszystkim za głosy, zwłaszcza tym, którzy nie zasugerowali się tylko i wyłącznie ostatnimi odkryciami.
Jako, że jestem człowiekiem, który zawsze stara się szukać jakichś pozytywów... Heh, jeśli mój alfabet będzie do dupy, to przynajmniej nikt nie będzie się pytał czemu
Kamex22 liczę, że po powrocie zgłosisz się do nowej ankiety.
Dziękuje wszystkim za głosy, zwłaszcza tym, którzy nie zasugerowali się tylko i wyłącznie ostatnimi odkryciami.
Jako, że jestem człowiekiem, który zawsze stara się szukać jakichś pozytywów... Heh, jeśli mój alfabet będzie do dupy, to przynajmniej nikt nie będzie się pytał czemu

Napiszę "jak wygrać ankietę w 12 godzin".Pawełek pisze:Może w swym alfabecie napiszesz kilka rad dla osób, które także chciałyby być dupoczytaczem.
- Kamex22
- Juventino
wojczech7 pisze:Przyznaj się - jesteś zdruzgotany tą porażką, dlatego wyjeżdżasz, z dala od cywilizacji, od forum JP. Nie dziwię Ci się, sam bym się załamał. A wystarczyło zadeklarować, że Twój odbyt wiele potrafi...Kamex22 pisze:Nie było mnie od rana, co prawda żaden mod nie pofatygował się zakończyć ankietę, no ale widzę, że wygrał szczypekGratuluję udanego finiszu i końcowego zwycięstwa
Ja proszę o wycofanie mnie z najbliższej ankiety, gdyż za 10 dni wyjadę na miesiąc bez internetu, więc nie ma sensu nawet kandydować
No i co zrobiłeś

- January
- Juventino
To może nowa ankieta?
Wcześniej ktoś się już tam zgłaszał 

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Zgłaszał się kopniak.January pisze:Wcześniej ktoś się już tam zgłaszał
January,
MajosJuventino,
Bukol87,
Motor (kopniak).
Na dobrą sprawę, mija doba od zakończenia ankiety, a nie została ona zakończona.
- January
- Juventino
Sobota, ładna pogoda, pewnie wszyscy modzi opalają się teraz i nie ma kto zrobić nowej ankiety 

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wyniki ankiety:
1. szczypek - 32 głosy.
2. Kamex22 - 30 głosów.
3. January - 19 głosów.
4. MajosJuventino 10 głosów.
Do następnej ankiety przechodzą: January, MajosJuventino, Bukol87 i Motor (kopniak).
1. szczypek - 32 głosy.
2. Kamex22 - 30 głosów.
3. January - 19 głosów.
4. MajosJuventino 10 głosów.
Do następnej ankiety przechodzą: January, MajosJuventino, Bukol87 i Motor (kopniak).
- January
- Juventino
Ejwojczech7 pisze:W nowej ankiecie głos na Januarego, niech w końcu ma coś z życia...

Kampanię wyborczą czas zacząć

Mój najnowszy spot wyborczy

Chłopcy z Polski też nagrali coś dla mnie

- stahoo
- Juventino
January jedziesz po złoto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- pan Zambrotta
- Juventino
głos na Bukola87.
January wiecznie drugi 8)
- January
- Juventino
Ugodziłeś mnie prosto w serce :snooty:pan Zambrotta pisze:głos na Bukola87.
Poza tym ostatnio byłem trzeci