Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10
- CzarnyZkultury
- Juventino
najlepiej stawiajcie nie tradycyjne oferty, tzn. stawiajcie czy dana drużyna strzeli bramkę w meczu, albo czy suma punktów w meczu siatkówki przekroczy 180pkt itp. takie zagrania bardzo często wchodzą, wiem to bo pracuje w totomix'ie i widzę co stawiając można wygrać. przy zwykłej grze wygra/przegra/remis itd jest ogólnie mały odsetek wygranych. lepiej tez postawić tą stówę na jedna bądź dwa spotkania(najlepiej tenis) i zarabiać tak po 50zl dziennie niż bawić się w kupony po 5zl czy 10zl, bo na takich frajerach buki zarabiają.
PS. Petronas ogarnij się z ta gramatyką, bo w oczy razi jak się czyta twoje wypowiedzi.
PS. Petronas ogarnij się z ta gramatyką, bo w oczy razi jak się czyta twoje wypowiedzi.
- Majos
- Juventino
CzarnyZkultury pisze:najlepiej stawiajcie nie tradycyjne oferty, tzn. stawiajcie czy dana drużyna strzeli bramkę w meczu, albo czy suma punktów w meczu siatkówki przekroczy 180pkt itp. takie zagrania bardzo często wchodzą, wiem to bo pracuje w totomix'ie i widzę co stawiając można wygrać. przy zwykłej grze wygra/przegra/remis itd jest ogólnie mały odsetek wygranych. lepiej tez postawić tą stówę na jedna bądź dwa spotkania(najlepiej tenis) i zarabiać tak po 50zl dziennie niż bawić się w kupony po 5zl czy 10zl, bo na takich frajerach buki zarabiają.
Dzięki za dobre rady

- marek.siedlce
- Juventino
Zależy czy grasz dla relaksu czy tylko dla kasy... Jeśli dla pieniędzy to masz całkowitą racjęCzarnyZkultury pisze:.... lepiej tez postawić tą stówę na jedna bądź dwa spotkania(najlepiej tenis) i zarabiać tak po 50zl dziennie niż bawić się w kupony po 5zl czy 10zl, bo na takich frajerach buki zarabiają....

FORZA JUVE !!!
- Łukasz
- Juventino
Meczów, nie "meczy". Poprawcie ten błąd w temacie.
- blads
- Juventino
Dobra nie będe sie rozdrabniał nad tamtym tematem ... LE nie opłaca się dawać puki co bynajmniej. Jeżeli chodzi o to jak gram...Na wekend jak są ligi inwestuje powiedzmy z 80 zł w system z którego zawsze mam zwrot zakładu bo jest to przeważnie 4z7 a często gęsto zarabiam po 200 do 300zł. Najwięcej co mi sie pofarciło i wygrałem to kupiłem za to sobie telewizor siadło 1500zł na eliminacjach do MŚ bo generalnie wtedy jest najłatwiej wyjąć. Ktoś mówił o zakadach za stówke 2 czy 3 mecze ...dobra rzecz czasem puszcze ale ja jednak wole się pobawić troszke i zrobić sobie system, posiedzieć nad ofertą z stsu cały tydzień a na wekend kilka kuponów jest. Nie ma to jak potem obserwowanie wyników na livescore
Gram bo lubie, dla przyjemności, dla kasy...w pracy mam gościa który grywa za malutkie stawki typu maks 5 zł ale koleś robi kupony na 15 meczy i jemu to wchodzi! Sam się dziwiłem ale jednak jest to możliwe lata praktyki i siadają kupony. Nie zawsze bo oczywiście to trzeba mieć cholerne szczęscie
Nigdy nie zapomne jak miałem 700zł i mi WKS przegrało z Marokiem ...mój błąd bo nie patrzylem jakie są składy
Takich porażek można by więcej wyliczać. Ogółem jak ktoś chce grać to proponuje albo za 100 tudzież 50zł kilka meczy maks 4, lub systemik 4z7 w stsie na blok po 2 mecze rozpisywać
śledzic tabele , brać pod uwage wyjazdy, liczbe strzelonych bramek i ogólną historie meczy między drużynami. Dla kogoś sie może wydać śmieszne co pisze no ale trudno zaczną się ligi to będe podawał co tam stawiam może będzie wchodzić
pozdrawiam grających :lol:

- PETRONAS
- Juventino
Sorry blads ale to nie temat o systemach bukmacherskich - każdy wie że żaden system nie zastąpi dobrych typów i analizy więc prosze nie pisz o kasie bo to akurat nie jest ważne, pierwsza zasada obstawiania : nie myśl o pieniądzach tylko o meczach , inaczej wszystko stracisz. To na dzis proponuje:
Juventus-Vicenza -1 1.25
Szerif Tiraspol-FC Inter Turku-1 1,80
FK Baku - FK Ekranas -1 1,70 (polecam)
Jak ktoś chce to mogę podać kilka solidnych stronek z opisami meczyków i statystykami.
Juventus-Vicenza -1 1.25
Szerif Tiraspol-FC Inter Turku-1 1,80
FK Baku - FK Ekranas -1 1,70 (polecam)
Jak ktoś chce to mogę podać kilka solidnych stronek z opisami meczyków i statystykami.
DIEGOOOOOOOOO!!!!!!!
- PETRONAS
- Juventino
Juventus-Vicenza -1 1.25 1:1 -------
Szerif Tiraspol-FC Inter Turku -1 1,80 1:0 :-D
FK Baku - FK Ekranas -1 1,70 (polecałem) 4:2 :-D
Weszło elegancko.
Na szczęscie nie stawiam towarzyskich spotkań ponieważ już dużo na nich straciłem a kurs 1.25 to straszna lipa,sparingi nic nie znaczą a poza tym nie było w składzie Diego. Szerif elegancko Inter Turku rozjechał a Fk Baku to pewniak był ... prawie, mają w składzie kilku brazylijczyków którzy potrafią grać szybko i skutecznie do 77 min 3:0. Ktoś tu pisał że kwalifikacje LM ciężko się obstawia ??Mam nadzieję że jakiś typer nawiąże ze mną współprace bo dyskutować o meczach mogę godzinami, czekam na konkretnych typerów...
Szerif Tiraspol-FC Inter Turku -1 1,80 1:0 :-D
FK Baku - FK Ekranas -1 1,70 (polecałem) 4:2 :-D
Weszło elegancko.
Na szczęscie nie stawiam towarzyskich spotkań ponieważ już dużo na nich straciłem a kurs 1.25 to straszna lipa,sparingi nic nie znaczą a poza tym nie było w składzie Diego. Szerif elegancko Inter Turku rozjechał a Fk Baku to pewniak był ... prawie, mają w składzie kilku brazylijczyków którzy potrafią grać szybko i skutecznie do 77 min 3:0. Ktoś tu pisał że kwalifikacje LM ciężko się obstawia ??Mam nadzieję że jakiś typer nawiąże ze mną współprace bo dyskutować o meczach mogę godzinami, czekam na konkretnych typerów...
DIEGOOOOOOOOO!!!!!!!
- Gherrick
- Juventino
Hmm. Ja bym polecił:
Levadia - Wisła 1x - 1.97
Aktobe - Hafnarfjoerdur 1 - 1.75
Bohemians - Red Bull Salzburg (jednak) 2 - 1.75
Maribor - WIT Georgia Tbilisi 1 - 1.75
stawka: 50 zł
zakładana wygrana: 475 zł 20 gr.
Zobaczymy
Zobaczymy

Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
- *Ki$iEL*
- Juventino
Gherrick pisze:Hmm. Ja bym polecił:
Zobaczymy
aż tak sceptycznie? : O
PS. Nie pokażą tego nigdzie nie?

- Gherrick
- Juventino
Tak. Graja u siebie, zobaczyli że Wisła jest słaba, zwęszą krew. Czarno to widzę*Ki$iEL* pisze:Gherrick pisze:Hmm. Ja bym polecił:
Zobaczymy
aż tak sceptycznie? : O
PS. Nie pokażą tego nigdzie nie?

Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
- PETRONAS
- Juventino
Wydaje mi się że mecz Wisły będzie bardzo nerwowy , padnie dużo bramek i wszystko się może zdarzyć ale jedno jest pewne : Levadia na pewno przyciśnie, strzelają dużo bramek, stosują wysoki pressing. Lecz Wisła ma asa w rękawie a właściwie trzech asów: Arkadiusz Głowacki, Łobodziński,Jop którzy nie grali tydzień temu. W tym meczu jeżeli miałbym typować to typuje wygraną Wisły po zaciętym boju, przeciwko Wiśle nie postawie bo to byłoby jak postawienie na Inter w meczu z Juve.
DIEGOOOOOOOOO!!!!!!!