Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
PETRONAS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2009, 14:46

Jakbyś się skapnął to specjalnie napisałem te wyrazy w zdaniu ale cóż.

DIEGOOOOOOOOO!!!!!!!
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2009, 14:55

Yhy, spoko. W sumie nie ma nic w tym dziwnego, że "specjalnie napisałeś te wyrazy" by przedstawić nam swój ANALfabetyzm.

End of Topic; po polsku - Koniec Tematu.

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2009, 15:16

najlepiej stawiajcie nie tradycyjne oferty, tzn. stawiajcie czy dana drużyna strzeli bramkę w meczu, albo czy suma punktów w meczu siatkówki przekroczy 180pkt itp. takie zagrania bardzo często wchodzą, wiem to bo pracuje w totomix'ie i widzę co stawiając można wygrać. przy zwykłej grze wygra/przegra/remis itd jest ogólnie mały odsetek wygranych. lepiej tez postawić tą stówę na jedna bądź dwa spotkania(najlepiej tenis) i zarabiać tak po 50zl dziennie niż bawić się w kupony po 5zl czy 10zl, bo na takich frajerach buki zarabiają.

PS. Petronas ogarnij się z ta gramatyką, bo w oczy razi jak się czyta twoje wypowiedzi.

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2009, 16:03

CzarnyZkultury pisze:najlepiej stawiajcie nie tradycyjne oferty, tzn. stawiajcie czy dana drużyna strzeli bramkę w meczu, albo czy suma punktów w meczu siatkówki przekroczy 180pkt itp. takie zagrania bardzo często wchodzą, wiem to bo pracuje w totomix'ie i widzę co stawiając można wygrać. przy zwykłej grze wygra/przegra/remis itd jest ogólnie mały odsetek wygranych. lepiej tez postawić tą stówę na jedna bądź dwa spotkania(najlepiej tenis) i zarabiać tak po 50zl dziennie niż bawić się w kupony po 5zl czy 10zl, bo na takich frajerach buki zarabiają.

PS. Petronas ogarnij się z ta gramatyką, bo w oczy razi jak się czyta twoje wypowiedzi.

Dzięki za dobre rady :) Sprawa jest o tyle poważna, że ja chyba za bardzo dygam postawić 100 zł na zakład :/ Wiadomo, to się na pewno opłaca, a kto nie ryzykuje ten nie ma.

marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2009, 16:30

CzarnyZkultury pisze:.... lepiej tez postawić tą stówę na jedna bądź dwa spotkania(najlepiej tenis) i zarabiać tak po 50zl dziennie niż bawić się w kupony po 5zl czy 10zl, bo na takich frajerach buki zarabiają....
Zależy czy grasz dla relaksu czy tylko dla kasy... Jeśli dla pieniędzy to masz całkowitą rację :)

FORZA JUVE !!!
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2009, 17:42

Meczów, nie "meczy". Poprawcie ten błąd w temacie.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
PETRONAS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2009, 19:32

Specjalnie chciałem troche wiochy narobić panowie lepiej stawiac a nie pier...
Dziś kiepsko , niepewne mecze nic nie postawiłem ale na weekend coś trzeba zagrać.

DIEGOOOOOOOOO!!!!!!!
blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2009, 19:55

Dobra nie będe sie rozdrabniał nad tamtym tematem ... LE nie opłaca się dawać puki co bynajmniej. Jeżeli chodzi o to jak gram...Na wekend jak są ligi inwestuje powiedzmy z 80 zł w system z którego zawsze mam zwrot zakładu bo jest to przeważnie 4z7 a często gęsto zarabiam po 200 do 300zł. Najwięcej co mi sie pofarciło i wygrałem to kupiłem za to sobie telewizor siadło 1500zł na eliminacjach do MŚ bo generalnie wtedy jest najłatwiej wyjąć. Ktoś mówił o zakadach za stówke 2 czy 3 mecze ...dobra rzecz czasem puszcze ale ja jednak wole się pobawić troszke i zrobić sobie system, posiedzieć nad ofertą z stsu cały tydzień a na wekend kilka kuponów jest. Nie ma to jak potem obserwowanie wyników na livescore :) Gram bo lubie, dla przyjemności, dla kasy...w pracy mam gościa który grywa za malutkie stawki typu maks 5 zł ale koleś robi kupony na 15 meczy i jemu to wchodzi! Sam się dziwiłem ale jednak jest to możliwe lata praktyki i siadają kupony. Nie zawsze bo oczywiście to trzeba mieć cholerne szczęscie :/ Nigdy nie zapomne jak miałem 700zł i mi WKS przegrało z Marokiem ...mój błąd bo nie patrzylem jakie są składy :) Takich porażek można by więcej wyliczać. Ogółem jak ktoś chce grać to proponuje albo za 100 tudzież 50zł kilka meczy maks 4, lub systemik 4z7 w stsie na blok po 2 mecze rozpisywać :) śledzic tabele , brać pod uwage wyjazdy, liczbe strzelonych bramek i ogólną historie meczy między drużynami. Dla kogoś sie może wydać śmieszne co pisze no ale trudno zaczną się ligi to będe podawał co tam stawiam może będzie wchodzić :) pozdrawiam grających :lol:

PETRONAS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 15:09

Sorry blads ale to nie temat o systemach bukmacherskich - każdy wie że żaden system nie zastąpi dobrych typów i analizy więc prosze nie pisz o kasie bo to akurat nie jest ważne, pierwsza zasada obstawiania : nie myśl o pieniądzach tylko o meczach , inaczej wszystko stracisz. To na dzis proponuje:

Juventus-Vicenza -1 1.25
Szerif Tiraspol-FC Inter Turku-1 1,80
FK Baku - FK Ekranas -1 1,70 (polecam)

Jak ktoś chce to mogę podać kilka solidnych stronek z opisami meczyków i statystykami.

DIEGOOOOOOOOO!!!!!!!
PETRONAS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 22:11

Juventus-Vicenza -1 1.25 1:1 -------
Szerif Tiraspol-FC Inter Turku -1 1,80 1:0 :-D
FK Baku - FK Ekranas -1 1,70 (polecałem) 4:2 :-D

Weszło elegancko.
Na szczęscie nie stawiam towarzyskich spotkań ponieważ już dużo na nich straciłem a kurs 1.25 to straszna lipa,sparingi nic nie znaczą a poza tym nie było w składzie Diego. Szerif elegancko Inter Turku rozjechał a Fk Baku to pewniak był ... prawie, mają w składzie kilku brazylijczyków którzy potrafią grać szybko i skutecznie do 77 min 3:0. Ktoś tu pisał że kwalifikacje LM ciężko się obstawia ??Mam nadzieję że jakiś typer nawiąże ze mną współprace bo dyskutować o meczach mogę godzinami, czekam na konkretnych typerów...

DIEGOOOOOOOOO!!!!!!!
Gherrick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 07:25

Hmm. Ja bym polecił:

Levadia - Wisła 1x - 1.97

Aktobe - Hafnarfjoerdur 1 - 1.75

Bohemians - Red Bull Salzburg (jednak) 2 - 1.75

Maribor - WIT Georgia Tbilisi 1 - 1.75

stawka: 50 zł
zakładana wygrana: 475 zł 20 gr.

Zobaczymy ;)

Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 07:59

Gherrick pisze:Hmm. Ja bym polecił:

Zobaczymy ;)

aż tak sceptycznie? : O

PS. Nie pokażą tego nigdzie nie? :/

Obrazek
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 09:57

No nie, transmisji ze spotkania Wisły nie będzie. Wierzę, natomiast, że ten typ nie wejdzie, z wiadomych względów.

Gherrick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 10:08

*Ki$iEL* pisze:
Gherrick pisze:Hmm. Ja bym polecił:

Zobaczymy ;)

aż tak sceptycznie? : O

PS. Nie pokażą tego nigdzie nie? :/
Tak. Graja u siebie, zobaczyli że Wisła jest słaba, zwęszą krew. Czarno to widzę :(

Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
PETRONAS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 10:53

Wydaje mi się że mecz Wisły będzie bardzo nerwowy , padnie dużo bramek i wszystko się może zdarzyć ale jedno jest pewne : Levadia na pewno przyciśnie, strzelają dużo bramek, stosują wysoki pressing. Lecz Wisła ma asa w rękawie a właściwie trzech asów: Arkadiusz Głowacki, Łobodziński,Jop którzy nie grali tydzień temu. W tym meczu jeżeli miałbym typować to typuje wygraną Wisły po zaciętym boju, przeciwko Wiśle nie postawie bo to byłoby jak postawienie na Inter w meczu z Juve.

DIEGOOOOOOOOO!!!!!!!
ODPOWIEDZ