Nowy napastnik Perugii zidentyfikowana

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 15:30

Mi się wydaje, zeto poprsotu cel marketingowy.Aby więcej zrabiać. Tak jak sie sprowadza japończyk.ów i koreańczykow. Bo kobieta może przyciągnąć nie tylko panow,kibicow, szfedow, ale i sponsorow. To jest poprostu moc pieniądza.Juveluck a w tej pozycji i na tej fotce jak ci sie podoba :D :

Obrazek

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 16:39

Alexxxxx pisze:Mi się wydaje, zeto poprsotu cel marketingowy.Aby więcej zrabiać. Tak jak sie sprowadza japończyk.ów i koreańczykow. Bo kobieta może przyciągnąć nie tylko panow,kibicow, szfedow, ale i sponsorow. To jest poprostu moc pieniądza.Juveluck a w tej pozycji i na tej fotce jak ci sie podoba :D :

Obrazek
Pozwolę ja sobie jeszcze ją ocenić :wink: Na tym sdjęciu no jeszcze nawet ujdzie... 8) ale na takim zbliżony to bez komentarza :wink:

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 16:41

tzn. że taka kobieta jest lepsza od niektórych facetów , którzy nie dostają sie do ligi włoskiej??? :oops:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 18:48

Alexxxxx pisze:Mi się wydaje, zeto poprsotu cel marketingowy.Aby więcej zrabiać. Tak jak sie sprowadza japończyk.ów i koreańczykow. Bo kobieta może przyciągnąć nie tylko panow,kibicow, szfedow, ale i sponsorow. To jest poprostu moc pieniądza.Juveluck a w tej pozycji i na tej fotce jak ci sie podoba :D :

Obrazek
To zdecydowanie najlepsze zdjecie. Moze i by mi sie na nim spodobala jak by zaslonila twarz ta ksiazka :twisted: :twisted: . Jak juz mowilem dla mnie to ona jest poprostu brzydka

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 22:30

szkoda że nie ma piłki nożnej w kiślu i w bikini to bym sie tym tak interesował że.................!!!

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 16:37

Proponuję atak Kadhafi - Ljungberg.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
ODPOWIEDZ