Nowy napastnik Perugii zidentyfikowana
- Alexxxxx
- Juventino
Mi się wydaje, zeto poprsotu cel marketingowy.Aby więcej zrabiać. Tak jak sie sprowadza japończyk.ów i koreańczykow. Bo kobieta może przyciągnąć nie tylko panow,kibicow, szfedow, ale i sponsorow. To jest poprostu moc pieniądza.Juveluck a w tej pozycji i na tej fotce jak ci sie podoba
:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Pozwolę ja sobie jeszcze ją ocenićAlexxxxx pisze:Mi się wydaje, zeto poprsotu cel marketingowy.Aby więcej zrabiać. Tak jak sie sprowadza japończyk.ów i koreańczykow. Bo kobieta może przyciągnąć nie tylko panow,kibicow, szfedow, ale i sponsorow. To jest poprostu moc pieniądza.Juveluck a w tej pozycji i na tej fotce jak ci sie podoba:

- juveluck
- Juventino
To zdecydowanie najlepsze zdjecie. Moze i by mi sie na nim spodobala jak by zaslonila twarz ta ksiazka :twisted: :twisted: . Jak juz mowilem dla mnie to ona jest poprostu brzydkaAlexxxxx pisze:Mi się wydaje, zeto poprsotu cel marketingowy.Aby więcej zrabiać. Tak jak sie sprowadza japończyk.ów i koreańczykow. Bo kobieta może przyciągnąć nie tylko panow,kibicow, szfedow, ale i sponsorow. To jest poprostu moc pieniądza.Juveluck a w tej pozycji i na tej fotce jak ci sie podoba:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Łukasz
- Juventino