Felipe Melo

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 11:12

darek pisze: Może się okazać, że zębów nie myje i też z transferu nici.
Mam nadzieję, że testy przejdą dobrze i już niedługo stanie się oficjalnie zawodnikiem Juve.
To umyje :rotfl: Nie róbmy sobie żartów - gracz jest już nasz, jako że wczorajsze testy medyczne nie wykazały czagoś niepokojącego, poza tym sam piłkarz mówi już głośno o radości z przybycia do Juve, mimo że podpisy nie zostały jeszcze złożone. Takie podejście charakteryzuje tylko tych, którzy naprawdę są pewni swojej przyszłości i dzisiejsze podpisy są tylko formalnością. Mniej stresu :doh: :smile:

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 11:24

mrozzi pisze:
darek pisze: Może się okazać, że zębów nie myje i też z transferu nici.
Mam nadzieję, że testy przejdą dobrze i już niedługo stanie się oficjalnie zawodnikiem Juve.
To umyje :rotfl:
Nie ma się z czego śmiać, na podstawie uzębienia można ocenić stan zdrowia człowieka.

Melo to nie drewno typu Poulsen, ani przereklamowany gracz typu Almiron. O niego jestem spokojny.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2009, 11:40 przez Niasty, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 11:37

mariantsw1 pisze:Oglądałem już ten filmik 3 razy :P Trochę mnie martwi to, że transfer Melo się przeciąga. Oficjalny komunikat miał być wczoraj, a tu znów ustawiają nowe terminy, i piszą że oficjalne potwierdzenie nastąpi dziś lub w środę. Jak tak dalej pójdzie to oficjalne potwierdzenie będzie za 2-3 tygodnie ;/ albo w ogóle nie dojdzie do transferu.
Oto nasz promyk szczescia... Dawno nie widzialem nikogo az tak pesymistycznego jak Ty...

Link

Ponoc juz przeszedl badania pomyslnie i dzis ma podpisac :) z drugiej strony Tutto twierdzi ze jutro dopiero :)

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 11:38

Niasty pisze: Nie ma się z czego śmiać, na podstawie uzębienia można ocenić stan zdrowia człowieka.
To była ironia 8) Doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Ostatnio "zęby" były przeszkodą do pozyskania przez Milan Cissokho. Nie zmienia to jednak faktu, że o Melo jestem już w pełni spokojny.

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 12:45

Video z Melo w Turynie:

http://www.tuttosport.com/video/calcio/ ... e+a+Torino

Melo już po testach w Turynie.Wszystko w porządku,dziś ma podpisać kontrakt.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 13:25

http://www.acffiorentina.pl/?news=1705

Pojawił się już pierwszy wywiad z Melo jako piłkarzem Juventusu, choć potwierdzenia jeszcze nie ma :lol: Bardzo podobają mi się słowa wypowiedziane przez zawodnika - sprawia wrażenie godnego zaufania i niezwykle ambitnego. Sam piłkarz chce zagrać z numerem 88... Nie jestem zwolennikiem wysokich numerów dla graczy pierwszego składu, ale jeśli dzięki temu ma grać jeszcze lepiej... 8)

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 13:37

Czy numer Melo ma jakiś związek z Hitlerem ;)? Mam nadzieję że ktoś poprosi go o genezę tego numeru, bo to ciekawe.
Czyli testy już przeszedł brakuje podpisu głupiego świstka który jest formalnością.
CZEKAMY!

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 13:39

mrozzi pisze:http://www.acffiorentina.pl/?news=1705

Pojawił się już pierwszy wywiad z Melo jako piłkarzem Juventusu, choć potwierdzenia jeszcze nie ma :lol: Bardzo podobają mi się słowa wypowiedziane przez zawodnika - sprawia wrażenie godnego zaufania i niezwykle ambitnego. Sam piłkarz chce zagrać z numerem 88... Nie jestem zwolennikiem wysokich numerów dla graczy pierwszego składu, ale jeśli dzięki temu ma grać jeszcze lepiej... 8)
Świetny wywiad! Jestem pozytywnie zaskoczony postawą Brazylijczyka, ma naprawdę poukładane w głowie. Właściwie ciężko jest cokolwiek sensownego powiadzieć w takim wywiadzie, a jednak Melo się to udało. Będzie z niego duży pożytek.

Osobiście "marzy mi się", żeby wszyscy gracze Juve już się pożenili i mieli 3 dzieciaków, to może każdy z nich miałby tak poukładane... :think:
Pelson pisze:Czy numer Melo ma jakiś związek z Hitlerem ;)? Mam nadzieję że ktoś poprosi go o genezę tego numeru, bo to ciekawe.
Że niby "heil Hitler!"? Hehehe, w przypadku Melo z racji jego koloru skóry byłoby to wielce ryzykowne... :smile:

Pozdrawiam!
Marcinzakopane

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 13:45

Jaki model taktyczny najbardziej ci odpowiada; lepiej dla ciebie 4-2-3-2 czy 4-3-1-2?

:rotfl:

Obrazek
montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 13:49

Tylko nie 88. Jest tyle ciekawych, niższych numerów.... :roll:

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
mns

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 13:53

montero4 pisze:Tylko nie 88. Jest tyle ciekawych, niższych numerów.... :roll:
zeby to jeszcze bylo wazne z jakim nr bedzie biegal po boisku

niech podpisza to co trzeba i do treningow :D

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 13:54

Co was tak ten numer interesuje? Niech sobie chlopak sam wybierze, wazne zeby to on byl z niego zadowolony. A propos - faktycznie ciekawy wywiad. Da sie zauwazyc spokoj i dojrzalosc w wypowiedziach Melo. To bedzie dobry transfer. Obysmy po sezonie mieli trudnosci wyborem lepszego sposrod dwoch Brazylijczykow.

Make friends for life or make hardcore enemies!
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 13:55

nie ma to jak sie czepiac numeru na koszulce, litosci :pray:

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 13:56

http://www.solojuve.com/index.php?optio ... temid=1214

Tutaj potwierdza się to, co właściwie wcześniej było nam już znane. Ciekawostką jest za to fakt, że wstępne podpisanie kontraktu miało już ponoć miejsce w czwartek :shock: A my tu się stresować musieliśmy :lol:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 14:02

Pelson pisze:Czy numer Melo ma jakiś związek z Hitlerem ;)? Mam nadzieję że ktoś poprosi go o genezę tego numeru, bo to ciekawe.
Tutaj opisany jest przypadek Kaki i jego "18". Dla mnie to totalna głupota, aby jakikolwiek numer miał się tak kojarzyć.

To z jakim zagra Melo nie ma najmniejszego znaczenia... Chce 88 to taki pewnie dostanie. W wywiadzie rzeczywiście można odnaleźć wiele pozytywnych zdań. Przynajmniej nikomu nie wmawia nic na siłę ;]

Zablokowany