Felipe Melo
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To umyje :rotfl: Nie róbmy sobie żartów - gracz jest już nasz, jako że wczorajsze testy medyczne nie wykazały czagoś niepokojącego, poza tym sam piłkarz mówi już głośno o radości z przybycia do Juve, mimo że podpisy nie zostały jeszcze złożone. Takie podejście charakteryzuje tylko tych, którzy naprawdę są pewni swojej przyszłości i dzisiejsze podpisy są tylko formalnością. Mniej stresu :doh:darek pisze: Może się okazać, że zębów nie myje i też z transferu nici.
Mam nadzieję, że testy przejdą dobrze i już niedługo stanie się oficjalnie zawodnikiem Juve.
- Niasty
- Juventino
Nie ma się z czego śmiać, na podstawie uzębienia można ocenić stan zdrowia człowieka.mrozzi pisze:To umyje :rotfl:darek pisze: Może się okazać, że zębów nie myje i też z transferu nici.
Mam nadzieję, że testy przejdą dobrze i już niedługo stanie się oficjalnie zawodnikiem Juve.
Melo to nie drewno typu Poulsen, ani przereklamowany gracz typu Almiron. O niego jestem spokojny.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2009, 11:40 przez Niasty, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamex22
- Juventino
Oto nasz promyk szczescia... Dawno nie widzialem nikogo az tak pesymistycznego jak Ty...mariantsw1 pisze:Oglądałem już ten filmik 3 razyTrochę mnie martwi to, że transfer Melo się przeciąga. Oficjalny komunikat miał być wczoraj, a tu znów ustawiają nowe terminy, i piszą że oficjalne potwierdzenie nastąpi dziś lub w środę. Jak tak dalej pójdzie to oficjalne potwierdzenie będzie za 2-3 tygodnie ;/ albo w ogóle nie dojdzie do transferu.
Link
Ponoc juz przeszedl badania pomyslnie i dzis ma podpisac

- mrozzi
- Juventino
To była ironia 8) Doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Ostatnio "zęby" były przeszkodą do pozyskania przez Milan Cissokho. Nie zmienia to jednak faktu, że o Melo jestem już w pełni spokojny.Niasty pisze: Nie ma się z czego śmiać, na podstawie uzębienia można ocenić stan zdrowia człowieka.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Video z Melo w Turynie:
http://www.tuttosport.com/video/calcio/ ... e+a+Torino
Melo już po testach w Turynie.Wszystko w porządku,dziś ma podpisać kontrakt.
http://www.tuttosport.com/video/calcio/ ... e+a+Torino
Melo już po testach w Turynie.Wszystko w porządku,dziś ma podpisać kontrakt.
- mrozzi
- Juventino
http://www.acffiorentina.pl/?news=1705
Pojawił się już pierwszy wywiad z Melo jako piłkarzem Juventusu, choć potwierdzenia jeszcze nie ma :lol: Bardzo podobają mi się słowa wypowiedziane przez zawodnika - sprawia wrażenie godnego zaufania i niezwykle ambitnego. Sam piłkarz chce zagrać z numerem 88... Nie jestem zwolennikiem wysokich numerów dla graczy pierwszego składu, ale jeśli dzięki temu ma grać jeszcze lepiej... 8)
Pojawił się już pierwszy wywiad z Melo jako piłkarzem Juventusu, choć potwierdzenia jeszcze nie ma :lol: Bardzo podobają mi się słowa wypowiedziane przez zawodnika - sprawia wrażenie godnego zaufania i niezwykle ambitnego. Sam piłkarz chce zagrać z numerem 88... Nie jestem zwolennikiem wysokich numerów dla graczy pierwszego składu, ale jeśli dzięki temu ma grać jeszcze lepiej... 8)
- Vincitore
- Juventino
Czy numer Melo ma jakiś związek z Hitlerem
? Mam nadzieję że ktoś poprosi go o genezę tego numeru, bo to ciekawe.
Czyli testy już przeszedł brakuje podpisu głupiego świstka który jest formalnością.
CZEKAMY!

Czyli testy już przeszedł brakuje podpisu głupiego świstka który jest formalnością.
CZEKAMY!
- Azrael
- Juventino
Świetny wywiad! Jestem pozytywnie zaskoczony postawą Brazylijczyka, ma naprawdę poukładane w głowie. Właściwie ciężko jest cokolwiek sensownego powiadzieć w takim wywiadzie, a jednak Melo się to udało. Będzie z niego duży pożytek.mrozzi pisze:http://www.acffiorentina.pl/?news=1705
Osobiście "marzy mi się", żeby wszyscy gracze Juve już się pożenili i mieli 3 dzieciaków, to może każdy z nich miałby tak poukładane...

Że niby "heil Hitler!"? Hehehe, w przypadku Melo z racji jego koloru skóry byłoby to wielce ryzykowne...Pelson pisze:Czy numer Melo ma jakiś związek z Hitlerem? Mam nadzieję że ktoś poprosi go o genezę tego numeru, bo to ciekawe.
Pozdrawiam!
- Marcinzakopane
- Juventino
Jaki model taktyczny najbardziej ci odpowiada; lepiej dla ciebie 4-2-3-2 czy 4-3-1-2?
:rotfl:
:rotfl:

- montero4
- Juventino
Tylko nie 88. Jest tyle ciekawych, niższych numerów.... :roll:
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Co was tak ten numer interesuje? Niech sobie chlopak sam wybierze, wazne zeby to on byl z niego zadowolony. A propos - faktycznie ciekawy wywiad. Da sie zauwazyc spokoj i dojrzalosc w wypowiedziach Melo. To bedzie dobry transfer. Obysmy po sezonie mieli trudnosci wyborem lepszego sposrod dwoch Brazylijczykow.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- mrozzi
- Juventino
http://www.solojuve.com/index.php?optio ... temid=1214
Tutaj potwierdza się to, co właściwie wcześniej było nam już znane. Ciekawostką jest za to fakt, że wstępne podpisanie kontraktu miało już ponoć miejsce w czwartek :shock: A my tu się stresować musieliśmy :lol:
Tutaj potwierdza się to, co właściwie wcześniej było nam już znane. Ciekawostką jest za to fakt, że wstępne podpisanie kontraktu miało już ponoć miejsce w czwartek :shock: A my tu się stresować musieliśmy :lol:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Tutaj opisany jest przypadek Kaki i jego "18". Dla mnie to totalna głupota, aby jakikolwiek numer miał się tak kojarzyć.Pelson pisze:Czy numer Melo ma jakiś związek z Hitlerem? Mam nadzieję że ktoś poprosi go o genezę tego numeru, bo to ciekawe.
To z jakim zagra Melo nie ma najmniejszego znaczenia... Chce 88 to taki pewnie dostanie. W wywiadzie rzeczywiście można odnaleźć wiele pozytywnych zdań. Przynajmniej nikomu nie wmawia nic na siłę ;]