Felipe Melo

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 14:38

Escobar pisze: Felipe Melo dużo lepszy niż D’Agostino moim zdaniem.
Przede wszystkim inny. To nie cofnięty playmaker, tylko silny, twardo grający defensywny pomocnik z dobrą długą piłką.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 14:51

Kibice fioletowych już protestują, oby nie miało to wpływu na transfer. Wszystko zmierza w dobrym kierunku, zastanawia mnie tylko skąd mamy takie sumy? Ponad 20 mln na Diego, teraz to samo z Melo, a do wzmocnienia mamy jeszcze obronę.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Kostek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 14:56

To oczywiste , wiadomo ze nie zapłacimy za transfer 20 melonów z góry , tylko rozłożymy to na raty jak w przypadku Diego :)

Obrazek
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 14:58

Lypsky pisze:Kibice fioletowych już protestują, oby nie miało to wpływu na transfer. Wszystko zmierza w dobrym kierunku, zastanawia mnie tylko skąd mamy takie sumy? Ponad 20 mln na Diego, teraz to samo z Melo, a do wzmocnienia mamy jeszcze obronę.
Perez sie bawi w dobrego przyjaciela, i nam pożyczył :smile:

A co do Melo, chcialbym ujrzeć jego gre juz u nas w drużynie, ciekaw jestem jak to będzie z Marchisio, bo bardzo bym chcial żeby on tez sporo grał i stał sie naszym filarem.. :think:

W każdym razie pomoc wygląda porządnie :

Diego
Melo - Sissoko - Camoranesi

Sądze że jeżeli Camora będą nękać kontuzje, to zapewne Ciro wystawi w jego miejsce Claudio.

Teraz tylko wydać pieniażki na Santacroce, oraz jakiegoś lewego obrońce i jest dobrze.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 15:16

Wszystko zaczyna się klarować... Już sam Corvino wyraził zdanie w kwestii porozumienia z Juve - co prawda nie ma jeszcze (ponoć) mowy o zakończeniu negocjacji, ale wszystko dopinane jest na ostatni guzik 8) Naprawdę rośniemy w siłę i póki co to my wzmacniamy się w największym stopniu we Włoszech... Cudownie :C Do interu ma jeszcze ponoć zawitać Deco i Carvalho, ale osobiście uważam, że obaj najlepszy etap kariery mają już raczej za sobą... Jeśli Melo rzeczywiście przeniesie się do Turynu - mamy najlepszą, najbardziej perpektywiczną pomoc we Włoszech :whistle: Nareszcie powinno pojawić się u nas nieco magii, czego już od dawna brakowało - trzech solidnych Brazylijczyków powinno być tego gwarantem... Czekamy na sambę :!: :lol:

Escobar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 15:19

Do interu ma jeszcze ponoć zawitać Deco i Carvalho, ale osobiście uważam, że obaj najlepszy etap kariery mają już raczej za sobą...
Carvalho to "synek" Mourinho. Ponad połowę kariery spędził u niego. Z jednej strony to plus, że rozumie trenera. Z drugiej taki "synek" może popsuć atmosferę.

Póki co Juventus zdecydowanie najlepsze transfery w Serie A.

eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 15:33

Łukasz pisze:
eslk pisze:Jak ocenilbys w tym momencie sprowadzenie do Juventusu Lorii z Romy? Tak samo jak Diego? Nie. No wlasnie ;)
Już nie z Romy. A - abstrahując od klasy sportowej - nowy klub powoduje, że ocena tym bardziej nie mogłaby być pozytywna.

P.S. Porównania nie rozumiem.
To znaczy, moze niezbyt zgrabnie to ująłem, ale są transfery, które od razu zostają uznane za dobry ruch - jak z Diego. Większośc kibicow jest zachwycona (czy on sie sprawdzi, to juz inny temat).

Z drugiej strony, są transfery, które zawierają bardzo duże ryzyko tego, że okażą się niewypałem - tak byloby w przypadku, gdybysmy teraz zgarnęli Lorię z Romy (no tak, wiem, ze został wypozyczony do Torino). Ktoś byłby zadowolony z takiego ruchu Secco? Albo z zakupu Wawrzyniaka?
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 15:35 przez eslk, łącznie zmieniany 1 raz.

JuvePavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 15:48

Szczerze mówiąc te transfery juve w tym mercato niewygladaja za dobrze ,liczyłem na nieco aktywniejsze zakupy na rynku transferowym. Canny wogóle nie wliczam w wzmocnienie , Diego czas pokarze czy bedzie to znaczacy fundament tej druzyny a jesli chodzi o melo to studził bym zapedy tych wszystkich co uwazaja ze to mega grajek wiekszosc pewnie widziała 3 mecze w Pucharze konfederacji i uwazaja ze bedzie to olbrzymie wzmocnienie. Niezapominajmy ze w tym sezonie treze moze za duzo niepograc , nie mamy nedveda ,alex kto wie jak zagra , melberga nie ma zebina wciaz kontuzjowany grygera słabiutki ,mauro niewiem czy wytrzyma grajac tyle meczy potrzeba dobrego zmiennika,Marchionniego nie ma De Ceglie , Hasan Paulsen , Bardzo słabi

ulin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 15:51

JuvePavel pisze:Szczerze mówiąc te transfery juve w tym mercato niewygladaja za dobrze ,liczyłem na nieco aktywniejsze zakupy na rynku transferowym. Canny wogóle nie wliczam w wzmocnienie , Diego czas pokarze czy bedzie to znaczacy fundament tej druzyny a jesli chodzi o melo to studził bym zapedy tych wszystkich co uwazaja ze to mega grajek wiekszosc pewnie widziała 3 mecze w Pucharze konfederacji i uwazaja ze bedzie to olbrzymie wzmocnienie. Niezapominajmy ze w tym sezonie treze moze za duzo niepograc , nie mamy nedveda ,alex kto wie jak zagra , melberga nie ma zebina wciaz kontuzjowany grygera słabiutki ,mauro niewiem czy wytrzyma grajac tyle meczy potrzeba dobrego zmiennika,Marchionniego nie ma De Ceglie , Hasan Paulsen , Bardzo słabi
Panu już podziękujemy...(sorka ale jak to przeczytałem to tylko takie słowa mi się nasunęły) niezwykle "obiektywna" ocena naszego zespołu :/

Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 15:53

l'ufficializzazione di Felipe Melo potrebbe arrivare nel corso della presentazione delle nuove maglie...

SKY Sport 24

http://www.vecchiasignora.com/index.php ... pic=102378

Tak więc czekamy :pray:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 15:54

JuvePavel pisze:Szczerze mówiąc te transfery juve w tym mercato niewygladaja za dobrze ,liczyłem na nieco aktywniejsze zakupy na rynku transferowym.
Jeśli liczyłeś na Kake, C. Ronaldo, Silve etc. to przykro mi.
JuvePavel pisze: jesli chodzi o melo to studził bym zapedy tych wszystkich co uwazaja ze to mega grajek wiekszosc pewnie widziała 3 mecze w Pucharze konfederacji i uwazaja ze bedzie to olbrzymie wzmocnienie.
Ty ile meczów w jego wykonaniu widziałeś, że studzisz zapędy? Melo>D'Agostino.
JuvePavel pisze: Niezapominajmy ze w tym sezonie treze moze za duzo niepograc
Dlaczego? Co to ma za znaczenie? Mamy 4 świetnych napastników + Gio.
JuvePavel pisze: nie mamy nedveda
Szkoda to mówić, ale Pavel nie wniósłby wiele do naszej gry.
JuvePavel pisze: zebina wciaz kontuzjowany
To ciekawe.
JuvePavel pisze:Marchionniego nie ma
To źle?
Mati1990 pisze:l'ufficializzazione di Felipe Melo potrebbe arrivare nel corso della presentazione delle nuove maglie...
Te Józio, nie każdy zna język makaronów. Tłumacz, choć nie, chyba sam zrozumiałem :P Oficjalne potwierdzenie transferu podczas prezentacji strojów?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
JuvePavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 16:00

Zgadzam sie gennialni napastnicy hehe Gdyby nie vincenzo to słabo by wygladały ostatnie mecze . a jesli chodzi o zebine to mam na mysli ze co sie wykuruje to znow uraz i nie przekonuje mnie on do gry w podstawie ale jak uwazacie jak ktos taki moze grac w juve to luz

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 16:00

Lypsky pisze:
Mati1990 pisze:l'ufficializzazione di Felipe Melo potrebbe arrivare nel corso della presentazione delle nuove maglie...
Te Józio, nie każdy zna język makaronów. Tłumacz, choć nie, chyba sam zrozumiałem :P Oficjalne potwierdzenie transferu podczas prezentacji strojów?
Potwierdzenie Melo w czasie prezentacji koszulek. Byłoby wspaniale. ;)

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 16:03

To raczej "oficjalne ogłoszenie transferu Melo może mieć miejsce podczas prezentacji nowych koszulek" tak więc to nic pewnego i trzeba czekać mając na uwadze, że niekoniecznie coś się potwierdzi.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 17:18

Simi pisze:Diego
Melo - Sissoko - Camoranesi
To może nieistotny szczegół, ale raczej Melo będzie grał w centrum, a Sissoko z lewej.
JuvePavel pisze:Szczerze mówiąc te transfery juve w tym mercato niewygladaja za dobrze ,liczyłem na nieco aktywniejsze zakupy na rynku transferowym.
Spację stawia się po przecinku/kropce/innym znaku przestankowym, nie przed. Polecam zapoznanie się z zasadami ortografii i pisownią nazwisk naszych zawodników.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Zablokowany