Felipe Melo
- Łukasz
- Juventino
Przede wszystkim inny. To nie cofnięty playmaker, tylko silny, twardo grający defensywny pomocnik z dobrą długą piłką.Escobar pisze: Felipe Melo dużo lepszy niż D’Agostino moim zdaniem.
- Lypsky
- Juventino
Kibice fioletowych już protestują, oby nie miało to wpływu na transfer. Wszystko zmierza w dobrym kierunku, zastanawia mnie tylko skąd mamy takie sumy? Ponad 20 mln na Diego, teraz to samo z Melo, a do wzmocnienia mamy jeszcze obronę.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Simi
- Qualità Juventino
Perez sie bawi w dobrego przyjaciela, i nam pożyczyłLypsky pisze:Kibice fioletowych już protestują, oby nie miało to wpływu na transfer. Wszystko zmierza w dobrym kierunku, zastanawia mnie tylko skąd mamy takie sumy? Ponad 20 mln na Diego, teraz to samo z Melo, a do wzmocnienia mamy jeszcze obronę.
A co do Melo, chcialbym ujrzeć jego gre juz u nas w drużynie, ciekaw jestem jak to będzie z Marchisio, bo bardzo bym chcial żeby on tez sporo grał i stał sie naszym filarem..

W każdym razie pomoc wygląda porządnie :
Diego
Melo - Sissoko - Camoranesi
Sądze że jeżeli Camora będą nękać kontuzje, to zapewne Ciro wystawi w jego miejsce Claudio.
Teraz tylko wydać pieniażki na Santacroce, oraz jakiegoś lewego obrońce i jest dobrze.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wszystko zaczyna się klarować... Już sam Corvino wyraził zdanie w kwestii porozumienia z Juve - co prawda nie ma jeszcze (ponoć) mowy o zakończeniu negocjacji, ale wszystko dopinane jest na ostatni guzik 8) Naprawdę rośniemy w siłę i póki co to my wzmacniamy się w największym stopniu we Włoszech... Cudownie :C Do interu ma jeszcze ponoć zawitać Deco i Carvalho, ale osobiście uważam, że obaj najlepszy etap kariery mają już raczej za sobą... Jeśli Melo rzeczywiście przeniesie się do Turynu - mamy najlepszą, najbardziej perpektywiczną pomoc we Włoszech
Nareszcie powinno pojawić się u nas nieco magii, czego już od dawna brakowało - trzech solidnych Brazylijczyków powinno być tego gwarantem... Czekamy na sambę :!: :lol:

- Escobar
- Juventino
Carvalho to "synek" Mourinho. Ponad połowę kariery spędził u niego. Z jednej strony to plus, że rozumie trenera. Z drugiej taki "synek" może popsuć atmosferę.Do interu ma jeszcze ponoć zawitać Deco i Carvalho, ale osobiście uważam, że obaj najlepszy etap kariery mają już raczej za sobą...
Póki co Juventus zdecydowanie najlepsze transfery w Serie A.
- eslk
- Juventino
To znaczy, moze niezbyt zgrabnie to ująłem, ale są transfery, które od razu zostają uznane za dobry ruch - jak z Diego. Większośc kibicow jest zachwycona (czy on sie sprawdzi, to juz inny temat).Łukasz pisze:Już nie z Romy. A - abstrahując od klasy sportowej - nowy klub powoduje, że ocena tym bardziej nie mogłaby być pozytywna.eslk pisze:Jak ocenilbys w tym momencie sprowadzenie do Juventusu Lorii z Romy? Tak samo jak Diego? Nie. No wlasnie
P.S. Porównania nie rozumiem.
Z drugiej strony, są transfery, które zawierają bardzo duże ryzyko tego, że okażą się niewypałem - tak byloby w przypadku, gdybysmy teraz zgarnęli Lorię z Romy (no tak, wiem, ze został wypozyczony do Torino). Ktoś byłby zadowolony z takiego ruchu Secco? Albo z zakupu Wawrzyniaka?
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 15:35 przez eslk, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuvePavel
- Juventino
Szczerze mówiąc te transfery juve w tym mercato niewygladaja za dobrze ,liczyłem na nieco aktywniejsze zakupy na rynku transferowym. Canny wogóle nie wliczam w wzmocnienie , Diego czas pokarze czy bedzie to znaczacy fundament tej druzyny a jesli chodzi o melo to studził bym zapedy tych wszystkich co uwazaja ze to mega grajek wiekszosc pewnie widziała 3 mecze w Pucharze konfederacji i uwazaja ze bedzie to olbrzymie wzmocnienie. Niezapominajmy ze w tym sezonie treze moze za duzo niepograc , nie mamy nedveda ,alex kto wie jak zagra , melberga nie ma zebina wciaz kontuzjowany grygera słabiutki ,mauro niewiem czy wytrzyma grajac tyle meczy potrzeba dobrego zmiennika,Marchionniego nie ma De Ceglie , Hasan Paulsen , Bardzo słabi
- ulin
- Juventino
Panu już podziękujemy...(sorka ale jak to przeczytałem to tylko takie słowa mi się nasunęły) niezwykle "obiektywna" ocena naszego zespołuJuvePavel pisze:Szczerze mówiąc te transfery juve w tym mercato niewygladaja za dobrze ,liczyłem na nieco aktywniejsze zakupy na rynku transferowym. Canny wogóle nie wliczam w wzmocnienie , Diego czas pokarze czy bedzie to znaczacy fundament tej druzyny a jesli chodzi o melo to studził bym zapedy tych wszystkich co uwazaja ze to mega grajek wiekszosc pewnie widziała 3 mecze w Pucharze konfederacji i uwazaja ze bedzie to olbrzymie wzmocnienie. Niezapominajmy ze w tym sezonie treze moze za duzo niepograc , nie mamy nedveda ,alex kto wie jak zagra , melberga nie ma zebina wciaz kontuzjowany grygera słabiutki ,mauro niewiem czy wytrzyma grajac tyle meczy potrzeba dobrego zmiennika,Marchionniego nie ma De Ceglie , Hasan Paulsen , Bardzo słabi

Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
wygrywa JUVENTUS
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
l'ufficializzazione di Felipe Melo potrebbe arrivare nel corso della presentazione delle nuove maglie...
SKY Sport 24
http://www.vecchiasignora.com/index.php ... pic=102378
Tak więc czekamy
SKY Sport 24
http://www.vecchiasignora.com/index.php ... pic=102378
Tak więc czekamy

- Lypsky
- Juventino
Jeśli liczyłeś na Kake, C. Ronaldo, Silve etc. to przykro mi.JuvePavel pisze:Szczerze mówiąc te transfery juve w tym mercato niewygladaja za dobrze ,liczyłem na nieco aktywniejsze zakupy na rynku transferowym.
Ty ile meczów w jego wykonaniu widziałeś, że studzisz zapędy? Melo>D'Agostino.JuvePavel pisze: jesli chodzi o melo to studził bym zapedy tych wszystkich co uwazaja ze to mega grajek wiekszosc pewnie widziała 3 mecze w Pucharze konfederacji i uwazaja ze bedzie to olbrzymie wzmocnienie.
Dlaczego? Co to ma za znaczenie? Mamy 4 świetnych napastników + Gio.JuvePavel pisze: Niezapominajmy ze w tym sezonie treze moze za duzo niepograc
Szkoda to mówić, ale Pavel nie wniósłby wiele do naszej gry.JuvePavel pisze: nie mamy nedveda
To ciekawe.JuvePavel pisze: zebina wciaz kontuzjowany
To źle?JuvePavel pisze:Marchionniego nie ma
Te Józio, nie każdy zna język makaronów. Tłumacz, choć nie, chyba sam zrozumiałemMati1990 pisze:l'ufficializzazione di Felipe Melo potrebbe arrivare nel corso della presentazione delle nuove maglie...

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- JuvePavel
- Juventino
Zgadzam sie gennialni napastnicy hehe Gdyby nie vincenzo to słabo by wygladały ostatnie mecze . a jesli chodzi o zebine to mam na mysli ze co sie wykuruje to znow uraz i nie przekonuje mnie on do gry w podstawie ale jak uwazacie jak ktos taki moze grac w juve to luz
- Asta#8
- Qualità Juventino
Potwierdzenie Melo w czasie prezentacji koszulek. Byłoby wspaniale.Lypsky pisze:Te Józio, nie każdy zna język makaronów. Tłumacz, choć nie, chyba sam zrozumiałemMati1990 pisze:l'ufficializzazione di Felipe Melo potrebbe arrivare nel corso della presentazione delle nuove maglie...Oficjalne potwierdzenie transferu podczas prezentacji strojów?

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To raczej "oficjalne ogłoszenie transferu Melo może mieć miejsce podczas prezentacji nowych koszulek" tak więc to nic pewnego i trzeba czekać mając na uwadze, że niekoniecznie coś się potwierdzi.
- Łukasz
- Juventino
To może nieistotny szczegół, ale raczej Melo będzie grał w centrum, a Sissoko z lewej.Simi pisze:Diego
Melo - Sissoko - Camoranesi
Spację stawia się po przecinku/kropce/innym znaku przestankowym, nie przed. Polecam zapoznanie się z zasadami ortografii i pisownią nazwisk naszych zawodników.JuvePavel pisze:Szczerze mówiąc te transfery juve w tym mercato niewygladaja za dobrze ,liczyłem na nieco aktywniejsze zakupy na rynku transferowym.