Felipe Melo

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 13:30

ty tak na powazne?
Ja juz nie moge. Chyba z pietnascie komunikatow juz bylo, poczekajmy na oficjalne potwierdzenie!

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 13:44

Spokojnie panowie. Z Diego było podobnie, też Gigli wcześniej się wypowiedział, że już prawie ;) i skonczyło się jak pamiętamy :D
Jedyne co mnie dziwi to zdacydowanie i szybkość działanią naszego zarządu :P Pamiętamy ile to trwało z Diego. I cieszy fakt, ze potrafiliśmy wygrać wyścig o piłkarza z Bayernem czy Arsenalem ;
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 14:08 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 13:46

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=6580

Panowie jezykoznawcy do dziela prosze :P Niestety wada znania angielskiego jest czekanie na newsy juz pzetlumaczone :)

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 13:50

Kamex22 pisze:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=6580

Panowie jezykoznawcy do dziela prosze :P Niestety wada znania angielskiego jest czekanie na newsy juz pzetlumaczone :)
Się robi. Na szybko bo nie mam jakoś głowy zbytnio. Ogólnie Corvino mówi, że doszedł z nami do porozumienia w sprawie ceny za Melo, ale musimy się jeszcze dogadać z samym zawodnikiem.

Ahaa, jest jeszcze o tym, że nie mamy nieograniczonego czasu i musimy się szybko dogadać z Brazylijczykiem oraz, że Arsenal cały czas się o niego stara i Corvino niczego nie wylucza jeśli negocjacje będą się przedłużać.
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 13:53 przez RICTOR, łącznie zmieniany 2 razy.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 13:52

Z tego co pamiętam, to z samym zawodnikiem sie dogadaliśmy? 2,5 mln na sezon, ale herbu z koszulki nie dam sobie wyciąc...

Oficjalne potwierdzenie!! :pray:

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 13:55

stahoo pisze:Z tego co pamiętam, to z samym zawodnikiem sie dogadaliśmy? 2,5 mln na sezon, ale herbu z koszulki nie dam sobie wyciąc...
Ja tam nie wiem. Po prostu piszę co jest w tym newsie podanym przez Kamexa. Też mi się wydawało, że z Melo wszystko już uzgodnione. Będzie oficjalne potwierdzenie na stronie to będzie wszystko jasne 8)

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 14:03

Jak na moje to juz Felipe polecial do studia tatuazu zrobic sobie przyrodzenie w bialo-czarne barwy, zeby ladnie sie na prezentacji komponowalo z koszulka :) A tak serio to przeciez mowil ze jest zadowolony z zainteresowania ze chcialby przejsc. Podobno ot on odmowil Arsenalowi, zreszta watpie zeby nasi skapili na Melo skoro nawet na takie cos jak Dunczyk nie poskapili sianka :)

montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 14:10

Byle nie miał numeru 88 i nikt nie miał podobnych.

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 14:11

Jutro się dowiemy wszystkiego o numerach ; )

Teraz jeszcze tylko trzeba zgarnac Santacroce i sprzedac kilku niepotrzebnych piłkarzy i to Mercato mozna bedzie ocenic na 10/10.

gryfel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 14:17

eslk pisze:Jutro się dowiemy wszystkiego o numerach ; )

Teraz jeszcze tylko trzeba zgarnac Santacroce i sprzedac kilku niepotrzebnych piłkarzy i to Mercato mozna bedzie ocenic na 10/10.

Ta... gorzej jak Diego i Melo okażą się takimi niewypałami jak Thiago czy Poulsen, odpukac, ale wszystko się może zdarzyc... ja to Marceto będę oceniał po zakończeniu przyszłego sezonu.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 14:22

gryfel pisze:
eslk pisze:Jutro się dowiemy wszystkiego o numerach ; )

Ta... gorzej jak Diego i Melo okażą się takimi niewypałami jak Thiago czy Poulsen, odpukac, ale wszystko się może zdarzyc... ja to Marceto będę oceniał po zakończeniu przyszłego sezonu.
Diego i Melo to klasowi zawodnicy, warci przynajmniej dwa razy tyle idąc do Juventusu. Nie ma prawa żeby nie wypalili.
Czuję że Melo jest już nasz, podręczą nas jeszcze 2-3 dni informacjami że to plotki itd. Jeżeli faktycznie olał Arsenal dla nas to bardzo mi zaimponował (pamiętam że pisałem że nie ma takiej opcji). Trzeba jeszcze wykrzesać zaskórniaki na Santacroce i Grosso i będzie rewelacyjnie.
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 14:25 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.

eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 14:24

Kazdy moze sie okazac niewypałem. Nedved przeciez przez pierwszy sezon po przejsciu do Juve takze nie zachwycał. Dopiero pozniej sie rozkrecił. Zmierzam do tego, ze transfery mozna oceniac od razu, z gory, po roku, po dwoch latach gry i po całej "karierze" zawodnika w danym klubie.

Nie ma w tym nic złego, ani dziwnego. Tak juz jest. Wiadomo, ze patrząc na gre Diego w Bundeslidze czy Pucharze Uefa, mozna miec wielkie nadzieje z Nim związane. Jak ocenilbys w tym momencie sprowadzenie do Juventusu Lorii z Romy? Tak samo jak Diego? Nie. No wlasnie ;)

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 14:30

eslk pisze:Jak ocenilbys w tym momencie sprowadzenie do Juventusu Lorii z Romy? Tak samo jak Diego? Nie. No wlasnie ;)
Już nie z Romy. A - abstrahując od klasy sportowej - nowy klub powoduje, że ocena tym bardziej nie mogłaby być pozytywna.

P.S. Porównania nie rozumiem.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Escobar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 14:35

Diego i Melo to świetne wybory. Juve w przyszłym sezonie powalczy o scudetto, a jak wzmocni obronę to i o Ligę Mistrzów. To będzie nasz sezon!

A sytuacja z Melo przypomina transfer Benzemy. Najpierw hiszpańska prasa poinformowała ze szczegółami o transferze i kontrakcie, a chwilę później Aulas to dementował. Wszystko się potwierdziło jeszcze tego samego dnia.

Felipe Melo dużo lepszy niż D’Agostino moim zdaniem.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 14:38

To logiczne że każdy może nie wypalić, mimo wszystko jestem przekonany o klasie Diego i Melo i nie dopuszczam po prostu takiej ewentualności że nie wypalą ;).
PS: To prawda że inter chciał/chce Melo :C ?
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 14:39 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany