Felipe Melo
- Monte Cristo
- Juventino
ty tak na powazne?
Ja juz nie moge. Chyba z pietnascie komunikatow juz bylo, poczekajmy na oficjalne potwierdzenie!
Spokojnie panowie. Z Diego było podobnie, też Gigli wcześniej się wypowiedział, że już prawie
i skonczyło się jak pamiętamy
Jedyne co mnie dziwi to zdacydowanie i szybkość działanią naszego zarządu
Pamiętamy ile to trwało z Diego. I cieszy fakt, ze potrafiliśmy wygrać wyścig o piłkarza z Bayernem czy Arsenalem ;

Jedyne co mnie dziwi to zdacydowanie i szybkość działanią naszego zarządu

Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 14:08 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Kamex22
- Juventino
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=6580
Panowie jezykoznawcy do dziela prosze
Niestety wada znania angielskiego jest czekanie na newsy juz pzetlumaczone 
Panowie jezykoznawcy do dziela prosze

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Się robi. Na szybko bo nie mam jakoś głowy zbytnio. Ogólnie Corvino mówi, że doszedł z nami do porozumienia w sprawie ceny za Melo, ale musimy się jeszcze dogadać z samym zawodnikiem.Kamex22 pisze:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=6580
Panowie jezykoznawcy do dziela proszeNiestety wada znania angielskiego jest czekanie na newsy juz pzetlumaczone
Ahaa, jest jeszcze o tym, że nie mamy nieograniczonego czasu i musimy się szybko dogadać z Brazylijczykiem oraz, że Arsenal cały czas się o niego stara i Corvino niczego nie wylucza jeśli negocjacje będą się przedłużać.
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 13:53 przez RICTOR, łącznie zmieniany 2 razy.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja tam nie wiem. Po prostu piszę co jest w tym newsie podanym przez Kamexa. Też mi się wydawało, że z Melo wszystko już uzgodnione. Będzie oficjalne potwierdzenie na stronie to będzie wszystko jasne 8)stahoo pisze:Z tego co pamiętam, to z samym zawodnikiem sie dogadaliśmy? 2,5 mln na sezon, ale herbu z koszulki nie dam sobie wyciąc...
- Kamex22
- Juventino
Jak na moje to juz Felipe polecial do studia tatuazu zrobic sobie przyrodzenie w bialo-czarne barwy, zeby ladnie sie na prezentacji komponowalo z koszulka
A tak serio to przeciez mowil ze jest zadowolony z zainteresowania ze chcialby przejsc. Podobno ot on odmowil Arsenalowi, zreszta watpie zeby nasi skapili na Melo skoro nawet na takie cos jak Dunczyk nie poskapili sianka 

- montero4
- Juventino
Byle nie miał numeru 88 i nikt nie miał podobnych.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- gryfel
- Juventino
eslk pisze:Jutro się dowiemy wszystkiego o numerach ; )
Teraz jeszcze tylko trzeba zgarnac Santacroce i sprzedac kilku niepotrzebnych piłkarzy i to Mercato mozna bedzie ocenic na 10/10.
Ta... gorzej jak Diego i Melo okażą się takimi niewypałami jak Thiago czy Poulsen, odpukac, ale wszystko się może zdarzyc... ja to Marceto będę oceniał po zakończeniu przyszłego sezonu.
- Vincitore
- Juventino
Diego i Melo to klasowi zawodnicy, warci przynajmniej dwa razy tyle idąc do Juventusu. Nie ma prawa żeby nie wypalili.gryfel pisze:eslk pisze:Jutro się dowiemy wszystkiego o numerach ; )
Teraz jeszcze tylko trzeba zgarnac Santacroce i sprzedac kilku niepotrzebnych piłkarzy i to Mercato mozna bedzie ocenic na 10/10.
Ta... gorzej jak Diego i Melo okażą się takimi niewypałami jak Thiago czy Poulsen, odpukac, ale wszystko się może zdarzyc... ja to Marceto będę oceniał po zakończeniu przyszłego sezonu.
Czuję że Melo jest już nasz, podręczą nas jeszcze 2-3 dni informacjami że to plotki itd. Jeżeli faktycznie olał Arsenal dla nas to bardzo mi zaimponował (pamiętam że pisałem że nie ma takiej opcji). Trzeba jeszcze wykrzesać zaskórniaki na Santacroce i Grosso i będzie rewelacyjnie.
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 14:25 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- eslk
- Juventino
Kazdy moze sie okazac niewypałem. Nedved przeciez przez pierwszy sezon po przejsciu do Juve takze nie zachwycał. Dopiero pozniej sie rozkrecił. Zmierzam do tego, ze transfery mozna oceniac od razu, z gory, po roku, po dwoch latach gry i po całej "karierze" zawodnika w danym klubie.
Nie ma w tym nic złego, ani dziwnego. Tak juz jest. Wiadomo, ze patrząc na gre Diego w Bundeslidze czy Pucharze Uefa, mozna miec wielkie nadzieje z Nim związane. Jak ocenilbys w tym momencie sprowadzenie do Juventusu Lorii z Romy? Tak samo jak Diego? Nie. No wlasnie
Nie ma w tym nic złego, ani dziwnego. Tak juz jest. Wiadomo, ze patrząc na gre Diego w Bundeslidze czy Pucharze Uefa, mozna miec wielkie nadzieje z Nim związane. Jak ocenilbys w tym momencie sprowadzenie do Juventusu Lorii z Romy? Tak samo jak Diego? Nie. No wlasnie

- Łukasz
- Juventino
Już nie z Romy. A - abstrahując od klasy sportowej - nowy klub powoduje, że ocena tym bardziej nie mogłaby być pozytywna.eslk pisze:Jak ocenilbys w tym momencie sprowadzenie do Juventusu Lorii z Romy? Tak samo jak Diego? Nie. No wlasnie
P.S. Porównania nie rozumiem.
- Escobar
- Juventino
Diego i Melo to świetne wybory. Juve w przyszłym sezonie powalczy o scudetto, a jak wzmocni obronę to i o Ligę Mistrzów. To będzie nasz sezon!
A sytuacja z Melo przypomina transfer Benzemy. Najpierw hiszpańska prasa poinformowała ze szczegółami o transferze i kontrakcie, a chwilę później Aulas to dementował. Wszystko się potwierdziło jeszcze tego samego dnia.
Felipe Melo dużo lepszy niż D’Agostino moim zdaniem.
A sytuacja z Melo przypomina transfer Benzemy. Najpierw hiszpańska prasa poinformowała ze szczegółami o transferze i kontrakcie, a chwilę później Aulas to dementował. Wszystko się potwierdziło jeszcze tego samego dnia.
Felipe Melo dużo lepszy niż D’Agostino moim zdaniem.
- Vincitore
- Juventino
To logiczne że każdy może nie wypalić, mimo wszystko jestem przekonany o klasie Diego i Melo i nie dopuszczam po prostu takiej ewentualności że nie wypalą
.
PS: To prawda że inter chciał/chce Melo :C ?

PS: To prawda że inter chciał/chce Melo :C ?
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 14:39 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.