AKCJA SZKŁO!
- Bart_DB
- Juventino
W obecnych czasach większość społeczeństwa mówi, że Juve zdobyło 27 scudetti. Większość w obu przypadkach nie ma racji.FalsoVero pisze:w obecnych czasach większość społeczeństwa mówi na zwykłą szklankę do piwa "pokal" ale to tak na marginesie.
ti porterò all'inferno con me.
- marek.siedlce
- Juventino
Miałem napisać to samo. Na szklaneczki do whisky sie piszę od razu. I szklaneczki do drinków też chętnie wezmę.deszczowy pisze:Eeee tam, kielony. Szklanki do łiskacza to jest to!! Wyobraźcie sobie- wpada do was kumpel, a wy mu polewacie do eleganckich, kwadratowych szklaneczek z herbem Juve. To jest to!
- Dario1897Juve
- Juventino
Piszę się na tą akcję. Niewazne co bedzie biore to. Ale najbardziej wolalbym kieliszki lub gruby kufel z metalową klapką
takich kufli wzialbym z 6 

- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Update pierwszego posta - milosnikow whisky prosze o cierpliwosc... Jak pisalem ma zostac przedstawiony nowy model ktory bedzie dla nas osiagalny (no chyba ze chcemy nieciekawie wygladajace whiskacze w stylu "prosty walec" - uwazam iz sa ona co najmniej malo efektowne i nie zasluguja na wlewanie don klasycznego trunku ;]). W ofercie teraz rowniez pokal i nowe modele kieliszkow.
@Dario1897Juve: te cynowane okucia na kufle bylby dostepne dla nas tylko w cenach detalicznych, do tego dochodzi koszt samego kufla no i dodatkowy koszt transportu (okuciami zajmuje sie inna firma)... Mysle ze nie zbierzemy tylu osob chetnych aby uzyskac lepsza cene (badz co badz robia sie z tego spore koszta)
W dalszym ciagu czekam na jakies propozycje z waszej strony w kwestii wzorow

Osobiscie takie cos bym widzial na szklance do piwa/kuflu/pokalu. Na kieliszki, long drinki chyba jednak cos prostszego trzeba przygotowac. to jest oczywiscie propozycja do grawerowania.
@Dario1897Juve: te cynowane okucia na kufle bylby dostepne dla nas tylko w cenach detalicznych, do tego dochodzi koszt samego kufla no i dodatkowy koszt transportu (okuciami zajmuje sie inna firma)... Mysle ze nie zbierzemy tylu osob chetnych aby uzyskac lepsza cene (badz co badz robia sie z tego spore koszta)
W dalszym ciagu czekam na jakies propozycje z waszej strony w kwestii wzorow

Osobiscie takie cos bym widzial na szklance do piwa/kuflu/pokalu. Na kieliszki, long drinki chyba jednak cos prostszego trzeba przygotowac. to jest oczywiscie propozycja do grawerowania.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Osobiscie posiadam kufel z herbem JUVENTUSU, nie jest to jednak nic podobnego do grawerki, tylko dosyc spore jak na owa wymiary kufla jakby wglebienia. Nie potrafie znalezc teraz zdjec z aukcji z ktorej to pochodzilo, jednak jesli bedzie potrzeba to moge zrobic zdjecia. Nie chce chce oczywisie robic konkurencji, bo na co mi to, jednak mozna by pokazac, a noz spodoba sie czesci spoleczenstwa.
Procz tego jesli byloby zapotrzebowanie to moglbym sie zainteresowac piersiowka z grawerowanym herbem JUVE. Jako, ze mam znajomego w tej branzy i juz nie raz zamawialem piersiowke z danym napisem/wizerunkiem, mogloby to sie odbyc po promocyjnych cenach.
Procz tego jesli byloby zapotrzebowanie to moglbym sie zainteresowac piersiowka z grawerowanym herbem JUVE. Jako, ze mam znajomego w tej branzy i juz nie raz zamawialem piersiowke z danym napisem/wizerunkiem, mogloby to sie odbyc po promocyjnych cenach.
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
No to jest wlasnie grawerka piaskowaniem, i wlasnie o takim zdobieniu mowilem.Radek_88 pisze: Biale elementy sa 'wyzlobione' w szkle.
W dalszym ciagu oczekuje na przygotowanie oferty... Na maila dostalem tylko pytanie, czy bylibysmy rowniez zainteresowani pokalem typowo ozdobnym (pojemnosc ponad 1litr - wiecej szczegolow nie podali).
Poki co bardzo prosze o wasze propozycje co do wzoru i technike zdobienei (kolor, grawerka).
Radek_88: znasz moze cene takiego kufla? bo pozniej mozna porownac cene i wbrac tam gdzie taniej (ewentualnie podstawic moje zrodlo pod sciana podajac cene konkurencji

Sama technika jest jaka jest - wiecej z grawerowania sie nie da wycisnac, tutaj wszystko musi byc zero-jedynkowe (obszar piaskowany albo nie), wiec nalezy wybrac taki wzor aby wygladal jak najkorzystniej przy tej technice. Ktos wspominal o pionowym napisie "Juventus" obroconym o 90stopni na kielonkach - osobiscie mi by takie cos pasowaloPaulCone pisze: nie podoba mi się Neutral jakaś taka amatorska ta grawerka(piaskowanie)... i te gwiazdki tak jeszcze dziwnie po bokach Neutral w ogóle nie pasuje taki wzór do takiego kufla

Ostatnio zmieniony 01 lipca 2009, 19:06 przez belial, łącznie zmieniany 1 raz.
- Radek_88
- Qualità Juventino
W sumie dokladnie juz nie pamietam, ale placilismy z Lucasem chyba cos ok 15zl za kufel. Jednak bralismy tylko dwie czy trzy sztuki, wiec podejrzewam, ze przy wiekszych ilosciach cena na pewno bylaby nizsza.belial pisze:Radek_88: znasz moze cene takiego kufla? bo pozniej mozna porownac cene i wbrac tam gdzie taniej (ewentualnie podstawic moje zrodlo pod sciana podajac cene konkurencji)
- -Lucas-
- Juventino
Cena jednego kufla wynosiła coś koło 20-22 złotych, a zamawialiśmy wtedy 6 sztuk albo i więcej, dlatego dostaliśmy zniżkęRadek_88 pisze:W sumie dokladnie juz nie pamietam, ale placilismy z Lucasem chyba cos ok 15zl za kufel. Jednak bralismy tylko dwie czy trzy sztuki, wiec podejrzewam, ze przy wiekszych ilosciach cena na pewno bylaby nizsza.