AKCJA SZKŁO!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2009, 23:47

FalsoVero pisze:w obecnych czasach większość społeczeństwa mówi na zwykłą szklankę do piwa "pokal" ale to tak na marginesie ;).
W obecnych czasach większość społeczeństwa mówi, że Juve zdobyło 27 scudetti. Większość w obu przypadkach nie ma racji.

ti porterò all'inferno con me.
marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2009, 09:37

deszczowy pisze:Eeee tam, kielony. Szklanki do łiskacza to jest to!! Wyobraźcie sobie- wpada do was kumpel, a wy mu polewacie do eleganckich, kwadratowych szklaneczek z herbem Juve. To jest to! :wink:
Miałem napisać to samo. Na szklaneczki do whisky sie piszę od razu. I szklaneczki do drinków też chętnie wezmę.

Dario1897Juve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2009, 19:12

Piszę się na tą akcję. Niewazne co bedzie biore to. Ale najbardziej wolalbym kieliszki lub gruby kufel z metalową klapką :D takich kufli wzialbym z 6 :)

belial

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2009, 21:53

Update pierwszego posta - milosnikow whisky prosze o cierpliwosc... Jak pisalem ma zostac przedstawiony nowy model ktory bedzie dla nas osiagalny (no chyba ze chcemy nieciekawie wygladajace whiskacze w stylu "prosty walec" - uwazam iz sa ona co najmniej malo efektowne i nie zasluguja na wlewanie don klasycznego trunku ;]). W ofercie teraz rowniez pokal i nowe modele kieliszkow.

@Dario1897Juve: te cynowane okucia na kufle bylby dostepne dla nas tylko w cenach detalicznych, do tego dochodzi koszt samego kufla no i dodatkowy koszt transportu (okuciami zajmuje sie inna firma)... Mysle ze nie zbierzemy tylu osob chetnych aby uzyskac lepsza cene (badz co badz robia sie z tego spore koszta)

W dalszym ciagu czekam na jakies propozycje z waszej strony w kwestii wzorow :)

Obrazek

Osobiscie takie cos bym widzial na szklance do piwa/kuflu/pokalu. Na kieliszki, long drinki chyba jednak cos prostszego trzeba przygotowac. to jest oczywiscie propozycja do grawerowania.

PaulCone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2009, 20:37

Obrazek
To jest pokal :!: :?: :?: Bardziej jak kieliszek do wina... :/

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2009, 20:54

Osobiscie posiadam kufel z herbem JUVENTUSU, nie jest to jednak nic podobnego do grawerki, tylko dosyc spore jak na owa wymiary kufla jakby wglebienia. Nie potrafie znalezc teraz zdjec z aukcji z ktorej to pochodzilo, jednak jesli bedzie potrzeba to moge zrobic zdjecia. Nie chce chce oczywisie robic konkurencji, bo na co mi to, jednak mozna by pokazac, a noz spodoba sie czesci spoleczenstwa.

Procz tego jesli byloby zapotrzebowanie to moglbym sie zainteresowac piersiowka z grawerowanym herbem JUVE. Jako, ze mam znajomego w tej branzy i juz nie raz zamawialem piersiowke z danym napisem/wizerunkiem, mogloby to sie odbyc po promocyjnych cenach.

marp793

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2009, 21:44

ja jestem zainteresowany kieliszkami, fajnie by było też mieć kufel z grawerem ale jeśli nie da rady to może być i szklanka do whiskey

Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2009, 01:48

PaulCone pisze:To jest pokal :!: :?: :?: Bardziej jak kieliszek do wina... :/
Tak to jest pokal. Kieliszków do wina jak mniemam na oczy nie widziałeś.

ti porterò all'inferno con me.
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2009, 17:42

Wrzucam obiecane zdjecie kufla.

Obrazek

Biale elementy sa 'wyzlobione' w szkle.

faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2009, 18:28

oo ten to jest elegancki, w razie czego jest nawet miejsce na 3 gwiazdkę :P

Obrazek
belial

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2009, 18:44

Radek_88 pisze: Biale elementy sa 'wyzlobione' w szkle.
No to jest wlasnie grawerka piaskowaniem, i wlasnie o takim zdobieniu mowilem.

W dalszym ciagu oczekuje na przygotowanie oferty...
Na maila dostalem tylko pytanie, czy bylibysmy rowniez zainteresowani pokalem typowo ozdobnym (pojemnosc ponad 1litr - wiecej szczegolow nie podali).

Poki co bardzo prosze o wasze propozycje co do wzoru i technike zdobienei (kolor, grawerka).

Radek_88: znasz moze cene takiego kufla? bo pozniej mozna porownac cene i wbrac tam gdzie taniej (ewentualnie podstawic moje zrodlo pod sciana podajac cene konkurencji :))
PaulCone pisze: nie podoba mi się Neutral jakaś taka amatorska ta grawerka(piaskowanie)... i te gwiazdki tak jeszcze dziwnie po bokach Neutral w ogóle nie pasuje taki wzór do takiego kufla
Sama technika jest jaka jest - wiecej z grawerowania sie nie da wycisnac, tutaj wszystko musi byc zero-jedynkowe (obszar piaskowany albo nie), wiec nalezy wybrac taki wzor aby wygladal jak najkorzystniej przy tej technice. Ktos wspominal o pionowym napisie "Juventus" obroconym o 90stopni na kielonkach - osobiscie mi by takie cos pasowalo :)
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2009, 19:06 przez belial, łącznie zmieniany 1 raz.

PaulCone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2009, 18:58

Obrazek
nie podoba mi się :| jakaś taka amatorska ta grawerka(piaskowanie)... i te gwiazdki tak jeszcze dziwnie po bokach :| w ogóle nie pasuje taki wzór do takiego kufla

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2009, 19:19

belial pisze:Radek_88: znasz moze cene takiego kufla? bo pozniej mozna porownac cene i wbrac tam gdzie taniej (ewentualnie podstawic moje zrodlo pod sciana podajac cene konkurencji :))
W sumie dokladnie juz nie pamietam, ale placilismy z Lucasem chyba cos ok 15zl za kufel. Jednak bralismy tylko dwie czy trzy sztuki, wiec podejrzewam, ze przy wiekszych ilosciach cena na pewno bylaby nizsza.

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2009, 19:31

Radek_88 pisze:W sumie dokladnie juz nie pamietam, ale placilismy z Lucasem chyba cos ok 15zl za kufel. Jednak bralismy tylko dwie czy trzy sztuki, wiec podejrzewam, ze przy wiekszych ilosciach cena na pewno bylaby nizsza.
Cena jednego kufla wynosiła coś koło 20-22 złotych, a zamawialiśmy wtedy 6 sztuk albo i więcej, dlatego dostaliśmy zniżkę :wink:

Obrazek
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 lipca 2009, 21:18

Z tego co znalazlem to 20 PLN bylo...

ODPOWIEDZ