AKCJA SZKŁO!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 13:41

Kieliszek to świetna sprawa, tylko wiadomo, mało miejsca na jakieś logo, jeśli byłby to kufel/pokal to byłoby to znacznie bardziej pokaźniejsze. Swoją droga trzeba poczekać na więcej konkretów.

belial

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 14:17

Co do szklanki do piwa jest to klasyczny wzor, z tego co pamietam nie widzialem innych ksztaltow - ale jak wspominalem oprowadzal mnie praktykant :) Szklanka na pewno ma pojemnosc 0,5l

Jezeli chodzi o decyzje co robimy - jezeli zbierze sie konkretna ilosc chetnych na konkretny przedmiot/wzor to nie ma problemu zrobic kilku wariantow. Czyli np. wybor przez grupe kieliszkow nr X nie blokuje mniej licznej grupie zwolennikow nr Y mozliwosci zamowienia tego co im sie podoba (oczywiscie nie mowimy tu o pojedynczych sztukach)

Co do zdjec - jasne, porobie jeszcze fotki pelnych naczyn (fanty dostalem od firmy w prezencie :))

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 14:25

Jesli bedzie mozliwosc zrobienia kufla to ja sie pisze... a pelnia szczescia by byly jeszcze te metalowe okucia :pray:

Obrazek
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 14:30

Również chciałbym kufel :) albo chociaż kubek zwykły ;)

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Dylan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 14:45

belial ta szklanka uniwersalna to posiada ucho? acha i co z LUFKAMI :D

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 15:07

Dylan pisze:belial ta szklanka uniwersalna to posiada ucho? acha i co z LUFKAMI :D
Nie rozumiem, po co te głupie pytanie o ucho.. gdyby było, to byś je chyba widział? Wyglądałoby to mniej więcej tak:
Obrazek
Może lepiej nie proś o te lufki i odstaw palenie..

belial

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 15:36

Niestety niczego do palenia juz nie robia :) tamta akcja z fajami wodnymi byla jednorazowa i robiona na zamowienie.

Co do wygladu kieliszka nr 3 - w rzeczywistosci wyglada on lepiej niz na zdjeciu (nastepna serie postaram sie lepiej wykonac). Szklo jest wyrazniej grubsze, na gorze jest wzmocniony rant - wydaje mi sie ze naprawde ciezko by go bylo wyszczerbic/zbic. Bede probowal prosic o probne wykonanie piaskowania na tych moich egzemplarzach, wiec propozycje wzorow sa mile widziane (na kolorowe raczej nie ma co liczyc, watpie zeby za darmo zrobili dla testow matryce), ewentualnie postaram sie zdobyc jakas szklanke z kolorowym logo z innego zamowienia.

Dylan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 16:17

gawron grzeczniej chłopaku, albo nie pisz do mnie więcej, bo mam wstręt do internetowych chamów. :ok:
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2009, 16:22 przez Dylan, łącznie zmieniany 1 raz.

Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 16:20

belial pisze:Co do wygladu kieliszka nr 3 - w rzeczywistosci wyglada on lepiej niz na zdjeciu (nastepna serie postaram sie lepiej wykonac). Szklo jest wyrazniej grubsze, na gorze jest wzmocniony rant - wydaje mi sie ze naprawde ciezko by go bylo wyszczerbic/zbic. Bede probowal prosic o probne wykonanie piaskowania na tych moich egzemplarzach, wiec propozycje wzorow sa mile widziane (na kolorowe raczej nie ma co liczyc, watpie zeby za darmo zrobili dla testow matryce), ewentualnie postaram sie zdobyc jakas szklanke z kolorowym logo z innego zamowienia.
Daj im na próbę logo Interu. Jak nie spartolą to się wezmą za prawdziwą sztukę. No i na tych interowych kieliszkach od razu zrobisz crash-test z podłogą, będziemy wiedzieć, czy się nie tłuką :D A ile przyjemności z tego będziesz miał...

ti porterò all'inferno con me.
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 18:27

Dylan pisze:gawron grzeczniej chłopaku, albo nie pisz do mnie więcej, bo mam wstręt do internetowych chamów. :ok:
Dobra, Dylanku.. Następnym razem będę już milszy dla Ciebie :* :oops:
Tylko zacznij chłopaku "patrzeć ze zrozumieniem".. :roll:

*edit:
sorry za offtop.

Domino10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 18:49

Ja biore cos bez wzgledu na ta co bedzie do kupienia 8) Ale z tych zdjec najbardziej mi sie podobaja szklanki do whisky :)

Dylan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 20:24

gawron ok, masz wybaczone, tylko żeby mi sie to wiecej razy nie powtórzyło.. :prochno:

Kultek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 20:27

Najlepiej moim zdaniem prezentuje się kufel oraz kieliszki :-D z grawerem loga Juve to bylaby masakra :)

FORZA JUVE !
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 23:53

Zdecydowanie najładniejsza jest ta szklaneczka do Whisky. Z wygrawerowanym logiem robiłaby wrażenie.

Jeśli kieliszki, to opcja nr3 i tylko 50-tki; bo w/na 30-tce się przecież wiele nie zmieści. :smile:

@Dylan - co Ty byś chciał na lufce grawerować? :think:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 23:59

tytus71 pisze:@Dylan - co Ty byś chciał na lufce grawerować? :think:
Giovinco z profilu może by wszedł.

ti porterò all'inferno con me.
ODPOWIEDZ