AKCJA SZKŁO!
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Co do szklanki do piwa jest to klasyczny wzor, z tego co pamietam nie widzialem innych ksztaltow - ale jak wspominalem oprowadzal mnie praktykant
Szklanka na pewno ma pojemnosc 0,5l
Jezeli chodzi o decyzje co robimy - jezeli zbierze sie konkretna ilosc chetnych na konkretny przedmiot/wzor to nie ma problemu zrobic kilku wariantow. Czyli np. wybor przez grupe kieliszkow nr X nie blokuje mniej licznej grupie zwolennikow nr Y mozliwosci zamowienia tego co im sie podoba (oczywiscie nie mowimy tu o pojedynczych sztukach)
Co do zdjec - jasne, porobie jeszcze fotki pelnych naczyn (fanty dostalem od firmy w prezencie
)

Jezeli chodzi o decyzje co robimy - jezeli zbierze sie konkretna ilosc chetnych na konkretny przedmiot/wzor to nie ma problemu zrobic kilku wariantow. Czyli np. wybor przez grupe kieliszkow nr X nie blokuje mniej licznej grupie zwolennikow nr Y mozliwosci zamowienia tego co im sie podoba (oczywiscie nie mowimy tu o pojedynczych sztukach)
Co do zdjec - jasne, porobie jeszcze fotki pelnych naczyn (fanty dostalem od firmy w prezencie

- gawron
- Juventino
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Niestety niczego do palenia juz nie robia
tamta akcja z fajami wodnymi byla jednorazowa i robiona na zamowienie.
Co do wygladu kieliszka nr 3 - w rzeczywistosci wyglada on lepiej niz na zdjeciu (nastepna serie postaram sie lepiej wykonac). Szklo jest wyrazniej grubsze, na gorze jest wzmocniony rant - wydaje mi sie ze naprawde ciezko by go bylo wyszczerbic/zbic. Bede probowal prosic o probne wykonanie piaskowania na tych moich egzemplarzach, wiec propozycje wzorow sa mile widziane (na kolorowe raczej nie ma co liczyc, watpie zeby za darmo zrobili dla testow matryce), ewentualnie postaram sie zdobyc jakas szklanke z kolorowym logo z innego zamowienia.

Co do wygladu kieliszka nr 3 - w rzeczywistosci wyglada on lepiej niz na zdjeciu (nastepna serie postaram sie lepiej wykonac). Szklo jest wyrazniej grubsze, na gorze jest wzmocniony rant - wydaje mi sie ze naprawde ciezko by go bylo wyszczerbic/zbic. Bede probowal prosic o probne wykonanie piaskowania na tych moich egzemplarzach, wiec propozycje wzorow sa mile widziane (na kolorowe raczej nie ma co liczyc, watpie zeby za darmo zrobili dla testow matryce), ewentualnie postaram sie zdobyc jakas szklanke z kolorowym logo z innego zamowienia.
- Bart_DB
- Juventino
Daj im na próbę logo Interu. Jak nie spartolą to się wezmą za prawdziwą sztukę. No i na tych interowych kieliszkach od razu zrobisz crash-test z podłogą, będziemy wiedzieć, czy się nie tłukąbelial pisze:Co do wygladu kieliszka nr 3 - w rzeczywistosci wyglada on lepiej niz na zdjeciu (nastepna serie postaram sie lepiej wykonac). Szklo jest wyrazniej grubsze, na gorze jest wzmocniony rant - wydaje mi sie ze naprawde ciezko by go bylo wyszczerbic/zbic. Bede probowal prosic o probne wykonanie piaskowania na tych moich egzemplarzach, wiec propozycje wzorow sa mile widziane (na kolorowe raczej nie ma co liczyc, watpie zeby za darmo zrobili dla testow matryce), ewentualnie postaram sie zdobyc jakas szklanke z kolorowym logo z innego zamowienia.

ti porterò all'inferno con me.
- gawron
- Juventino
Dobra, Dylanku.. Następnym razem będę już milszy dla Ciebie :* :oops:Dylan pisze:gawron grzeczniej chłopaku, albo nie pisz do mnie więcej, bo mam wstręt do internetowych chamów.
Tylko zacznij chłopaku "patrzeć ze zrozumieniem".. :roll:
*edit:
sorry za offtop.
- wojczech7
- Juventino
Zdecydowanie najładniejsza jest ta szklaneczka do Whisky. Z wygrawerowanym logiem robiłaby wrażenie.
Jeśli kieliszki, to opcja nr3 i tylko 50-tki; bo w/na 30-tce się przecież wiele nie zmieści.
@Dylan - co Ty byś chciał na lufce grawerować?
Jeśli kieliszki, to opcja nr3 i tylko 50-tki; bo w/na 30-tce się przecież wiele nie zmieści.
@Dylan - co Ty byś chciał na lufce grawerować?

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."