akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Dostalem brelok i ... to nie jest brelok ktory jest ukazany na zdjeciu .... o co chodzi? Nie wiem, ale ten ktory trzymam w reku - bez rewelacji,
Nie wiem jak u innych ale u mnie na brzegach brelok jest poobijany...jakby spadl kilka razy na asfalt, sa takie kropki i przetarcia...jakby wybrakowane egzemplarze...
Cyfry sa inne, napis jakos inaczej...nie jest zle ale moze nam to faja68 wyjasni co? :roll:
Nie wiem jak u innych ale u mnie na brzegach brelok jest poobijany...jakby spadl kilka razy na asfalt, sa takie kropki i przetarcia...jakby wybrakowane egzemplarze...
Cyfry sa inne, napis jakos inaczej...nie jest zle ale moze nam to faja68 wyjasni co? :roll:
- faja69
- Juventino
napisane było że na te zdjęciu jest to projekt! to miał być grawer, a poprzez grawerowanie nie uzyska sie takiego efektu,tak jak by był wybijany, odciskany (podobnie jak wytwarza sie monety) ja sam do chwili otrzymania breloków nie do końca wiedziałem jak będą wyglądały...

- tabo89
- Juventino
z doświadczenia powiem Ci żebyś się nie przejmował - nie wszyscy napisząfaja69 pisze:dalej dużo osób nie napisało czy dostało brelok! :x
sam na początku odnotowywałem kto napisał ze dostał ale szybko skonczylem bo niektórym sie po prostu nie chce, inni nie mają czasu
jak ktoś nie dostanie to się odezwie - i wtedy będziesz składał reklamacje, ale u mnie sie to nie zdarzyło
- deszczowy
- Juventino
- cerb
- Juventino
Ja też dostałem, i nie ma co ukrywać ze jestem rozczarowany nieco..
2. mniejszy niz moglby sie wydawać - nie jest to jednak az taka wadą.
3. wykonanie herbu okreslam jako zle, sam napis z tylu breloka mnie osobiscie sie podoba ale herb powinien byc lepiej wykonany.
Po 4.
i po 5. max dałbym za to 5zł!! ale żę to pamiątka Juve to nie psiocze strasznie tylko nosze:D ale samo wykonanie na zdjeciach mocno przekolorowane - do faja69 nie mam pretensji bo przeciez on tak jak my tylko zdjecia widzial.. ktore nie oddaja realiów
Pozdr. wszystkich Juventinich
1. więc u mnie sprawa wyglada prawie identycznie, jakies kropki na breloku,JuveLethal pisze:Dostalem brelok i ... to nie jest brelok ktory jest ukazany na zdjeciu .... o co chodzi?
3. wykonanie herbu okreslam jako zle, sam napis z tylu breloka mnie osobiscie sie podoba ale herb powinien byc lepiej wykonany.
Po 4.
bał bym sie go pokazać w tym czarnym kartonie komu kolwiek a co dopiero na prezent w tym dawać - mocno przesadzone:)faja69 pisze:Każdy brelok jest w eleganckim opakowaniu (idealny na prezent) czy do kolekcji
i po 5. max dałbym za to 5zł!! ale żę to pamiątka Juve to nie psiocze strasznie tylko nosze:D ale samo wykonanie na zdjeciach mocno przekolorowane - do faja69 nie mam pretensji bo przeciez on tak jak my tylko zdjecia widzial.. ktore nie oddaja realiów

- wlochaty
- Juventino
1. odnosze sie akurat do Twojej wypowiedzi, bo jest ostatnia na ten tematcerb pisze:Ja też dostałem, i nie ma co ukrywać ze jestem rozczarowany nieco..1. więc u mnie sprawa wyglada prawie identycznie, jakies kropki na breloku,JuveLethal pisze:Dostalem brelok i ... to nie jest brelok ktory jest ukazany na zdjeciu .... o co chodzi?
Po 4.bał bym sie go pokazać w tym czarnym kartonie komu kolwiek a co dopiero na prezent w tym dawać - mocno przesadzone:)faja69 pisze:Każdy brelok jest w eleganckim opakowaniu (idealny na prezent) czy do kolekcji
2. mam dwa breloki, ich ksztalt sie nieco rozni, chodzi mi o dół inaczej wyprofilowany, ale to akurat zaleta, bo nei mam dwoch identycznych;) i wad nie uswiadczylem...
3. mniejszy niz moglby sie wydawac? a mi sie wydaje taki sam, wymiary nie byly podane, wiec co sie komu wydaje to nie jest argument
4. brelok mi sie bardziej podoba niz na zdjeciu, bo zarys jest delikatny, a nie mocno wyeksponowany. kwestia estetyczna - o gustach sie nie dyskutuje.
5. za 5 zl, to mozesz sobie kupic piwo i to nie w kazdym barze, a co do ceny - jezeli zamowilibysmy z 10000 sztuk to pewnie cena byla by nizsza.
6. przyznaje, ze pudelka sa kiepskie.
7. NAJWAZNIEJSZE - jezeli ktos uwaza, ze zrobilby to lepiej, niech zrobi, chetnie zamowie. ale jezeli nie zrobil, nie wpadl na pomysl i nie zorganizowal, to niech teraz nie psioczy. Faja dzieki wielkie, ze Ci sie chcialo cos takiego robic. wiem, ile problemow jest, by to ogarnac i zorgazniowac, so respect!