akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
J@siu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2009, 21:51

Ja już też dostałem, jeden poszedł już do kluczy, drugi może pójdzie do wisiora :D Dzięki za akcję, " Mi się podoba" :-D :-D

Obrazek
Czachor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 09:43

mojego jeszcze nie ma ale poszewkę dostałem też jeden dzień później niż wszyscy poczta w moim mieście to dno.

faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 14:08

dotarły juz do wszytskich breloki? oprócz czachora, bo napisał że jeszcze nie dostał.

Obrazek
dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 15:27

ja juz tez dostalem brelok, wielkie dzieki:) pewnie juz moglbys miec na allegro sporo pozytywow:)

Forza Juventus
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 18:36

dalej dużo osób nie napisało czy dostało brelok! :x

Obrazek
JuveLethal

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 19:12

Dostalem brelok i ... to nie jest brelok ktory jest ukazany na zdjeciu .... o co chodzi? Nie wiem, ale ten ktory trzymam w reku - bez rewelacji,

Nie wiem jak u innych ale u mnie na brzegach brelok jest poobijany...jakby spadl kilka razy na asfalt, sa takie kropki i przetarcia...jakby wybrakowane egzemplarze...

Cyfry sa inne, napis jakos inaczej...nie jest zle ale moze nam to faja68 wyjasni co? :roll:

faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 19:20

napisane było że na te zdjęciu jest to projekt! to miał być grawer, a poprzez grawerowanie nie uzyska sie takiego efektu,tak jak by był wybijany, odciskany (podobnie jak wytwarza sie monety) ja sam do chwili otrzymania breloków nie do końca wiedziałem jak będą wyglądały...

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 19:40

faja69 pisze:dalej dużo osób nie napisało czy dostało brelok! :x
z doświadczenia powiem Ci żebyś się nie przejmował - nie wszyscy napiszą

sam na początku odnotowywałem kto napisał ze dostał ale szybko skonczylem bo niektórym sie po prostu nie chce, inni nie mają czasu

jak ktoś nie dostanie to się odezwie - i wtedy będziesz składał reklamacje, ale u mnie sie to nie zdarzyło

Obrazek
ulin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 20:56

ja też otrzymałem

Ogromne dzięki za akcję.

Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 21:01

Otrzymałem, thx :)

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
cerb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 21:39

Ja też dostałem, i nie ma co ukrywać ze jestem rozczarowany nieco..
JuveLethal pisze:Dostalem brelok i ... to nie jest brelok ktory jest ukazany na zdjeciu .... o co chodzi?
Nie wiem jak u innych ale u mnie na brzegach brelok jest poobijany...jakby spadl kilka razy na asfalt, sa takie kropki i przetarcia...jakby wybrakowane egzemplarze...
1. więc u mnie sprawa wyglada prawie identycznie, jakies kropki na breloku,
2. mniejszy niz moglby sie wydawać - nie jest to jednak az taka wadą.
3. wykonanie herbu okreslam jako zle, sam napis z tylu breloka mnie osobiscie sie podoba ale herb powinien byc lepiej wykonany.
Po 4.
faja69 pisze:Każdy brelok jest w eleganckim opakowaniu (idealny na prezent) czy do kolekcji
bał bym sie go pokazać w tym czarnym kartonie komu kolwiek a co dopiero na prezent w tym dawać - mocno przesadzone:)

i po 5. max dałbym za to 5zł!! ale żę to pamiątka Juve to nie psiocze strasznie tylko nosze:D ale samo wykonanie na zdjeciach mocno przekolorowane - do faja69 nie mam pretensji bo przeciez on tak jak my tylko zdjecia widzial.. ktore nie oddaja realiów :/

Pozdr. wszystkich Juventinich

Weaver

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 22:05

Brelok otrzymalem, przyszedl bardzo szybko bo juz w piatek. Faktycznie nie jest to dokladnie to co sie spodziewalem, ale biorac wszystko pod uwage, jestem zadowolony. Szpan jest :>

Dzieki faja za akcje.

wlochaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 22:50

cerb pisze:Ja też dostałem, i nie ma co ukrywać ze jestem rozczarowany nieco..
JuveLethal pisze:Dostalem brelok i ... to nie jest brelok ktory jest ukazany na zdjeciu .... o co chodzi?
1. więc u mnie sprawa wyglada prawie identycznie, jakies kropki na breloku,
2. mniejszy niz moglby sie wydawać - nie jest to jednak az taka wadą.
3. wykonanie herbu okreslam jako zle, sam napis z tylu breloka mnie osobiscie sie podoba ale herb powinien byc lepiej wykonany.
Po 4.
faja69 pisze:Każdy brelok jest w eleganckim opakowaniu (idealny na prezent) czy do kolekcji
bał bym sie go pokazać w tym czarnym kartonie komu kolwiek a co dopiero na prezent w tym dawać - mocno przesadzone:)

i po 5. max dałbym za to 5zł!! ale żę to pamiątka Juve to nie psiocze strasznie tylko nosze:D ale samo wykonanie na zdjeciach mocno przekolorowane - do faja69 nie mam pretensji bo przeciez on tak jak my tylko zdjecia widzial.. ktore nie oddaja realiów :/

Pozdr. wszystkich Juventinich
1. odnosze sie akurat do Twojej wypowiedzi, bo jest ostatnia na ten temat
2. mam dwa breloki, ich ksztalt sie nieco rozni, chodzi mi o dół inaczej wyprofilowany, ale to akurat zaleta, bo nei mam dwoch identycznych;) i wad nie uswiadczylem...
3. mniejszy niz moglby sie wydawac? a mi sie wydaje taki sam, wymiary nie byly podane, wiec co sie komu wydaje to nie jest argument
4. brelok mi sie bardziej podoba niz na zdjeciu, bo zarys jest delikatny, a nie mocno wyeksponowany. kwestia estetyczna - o gustach sie nie dyskutuje.
5. za 5 zl, to mozesz sobie kupic piwo i to nie w kazdym barze, a co do ceny - jezeli zamowilibysmy z 10000 sztuk to pewnie cena byla by nizsza.
6. przyznaje, ze pudelka sa kiepskie.
7. NAJWAZNIEJSZE - jezeli ktos uwaza, ze zrobilby to lepiej, niech zrobi, chetnie zamowie. ale jezeli nie zrobil, nie wpadl na pomysl i nie zorganizowal, to niech teraz nie psioczy. Faja dzieki wielkie, ze Ci sie chcialo cos takiego robic. wiem, ile problemow jest, by to ogarnac i zorgazniowac, so respect!

Dsf

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2009, 23:02

Ja niestety nie otrzymalem jeszcze breloka :(

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2009, 09:13

Dsf pisze:Ja niestety nie otrzymalem jeszcze breloka :(
no ja tez nie :? :? :( :( mam nadzieje ze dzisiaj juz bedzie