Koledzy chcą, by Elber został

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 18:07

Wszystko wskazuje na to, że Giovane Elber, napastnik Bayernu Monachium, przeniesie się do wicemistrza Francji - AS Monaco. Brazylijski napastnik po przyjściu do Bawarczyków Roya Makaaya, stracił miejsce w podstawowym składzie.

Odejścia Elbera nie chcą jednak koledzy z zespołu.

"Giovane jest bardzo ważny zawodnikiem dla nas" - powiedział Jens Jeremies.

"On jest czołowym napastnikiem Europy. Ucieszyłoby nas, gdyby został. Mamy wielkie cele i dlatego potrzebuje dużej kadry. Giovane jest świetnym napastnikiem i wkrótce możemy go potrzebować" - dodał Thomas Linke.

Tą widomość znalazłem na portalu onet.pl

-------------------------------------------------------------------------------------

Nie rozumiem po co chca go sprzedać.On zrobił tak wiele dla Bayernu.Strzelił tak wiele waznych bramek. Gdyby nie on to Bayern był nie by tak mocny w poprzednich latach. Nie zdobył by tylu mistrzostw Niemiec i Ligi Mistrzow. Zostań w Bayernie :!: Oni śa chamscy i tyle :!: :evil: Nie mają serca :x

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 18:22

Nie rozumiem działaczy Bayernu to tak jakby Juve po przyjściu do klubu Marco Di Vaio sprzedało Del Piero. Niewobrażam sobie Juve bez Alexa-to chyba podobnie jak kibice mistrza Niemiec nie mogą sobie wyobrazić Bayernu bez Elbera.

RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 18:32

Alex pisze:Nie rozumiem działaczy Bayernu to tak jakby Juve po przyjściu do klubu Marco Di Vaio sprzedało Del Piero. Niewobrażam sobie Juve bez Alexa-to chyba podobnie jak kibice mistrza Niemiec nie mogą sobie wyobrazić Bayernu bez Elbera.
No moze bez przesady Maakay- Elber to troche inaczej niz Di Vaio - Del Piero . Holender jest przeciez rowniez jednym z czolowych strzelcow Europy ale ja takze uwazam iz dzialacze niemieckeigo klubu nie postepuje fair w stosunku do Giovane . Najlepiej niech przejdzie do Herty iw meczu z Bayernem nastrzela hat-trick to im pokaze jaki blad zrobili:)

FORZA JUVE
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 19:11

heh Elber właśnie strzelił gola w meczu z hamburgiem po tym jak 3 minuty temu wszedł na boisko:):). Może jednak zostanie :)

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 22:20

Ja też nie chce żeby Elber odszedł ale myśle też że nie zostanie w Bayernie do końca kariery, powien przejść, ale nie do takiego słabego klubu jakim jest Monako,Ja widział bym go np. w Barcelonie lub w Deportivo, właśnie za Makkaya i można by było powiedzieć że to jest zamiana Makkay w Bayernie a Elber w Deportiwo.Wydaje mi sie że to by było najlepsze rozwiązanie!!!!!

daj5stuff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 08:23

Ja bym zostawil Elbera gdybym byl dzialaczem Bayernu. To glupie sprzedawac tak dobrego napastnika. Zobaczymy jak Makay sie zaaklimatyzuje w Bundeslidze-moze sie nie znajdzie i co wtedy?? Znow bedzie musial grac Elber :D

Pedro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2003, 21:18

Elber zostanie w Bajernie jest z dobrym naoasnikiem :!: :!: mógłby przejśćdo Juve :D :D (marzenia) :!:

Nigdy nie trać wiary !!!
Niema sytuacji bez wyjścia !!!
fanka-juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 15:42

eee tam po co nam Elber on jest cieknki nie to co Alex czy David albo Di Vaio nie potrzeba nam wiecej napastnikow mamy dosc i to jakich !!! :P

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 15:48

Pedro pisze:Elber zostanie w Bajernie jest z dobrym naoasnikiem :!: :!: mógłby przejśćdo Juve :D :D (marzenia) :!:
Khem khem...czy ty sie zatrzymales w czasie?? :shock: A moze Cie zamrozili?? :wink: Przeciez Elbera juz dawno w bayernie nie ma...

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 15:49

maakay jest lepszym zawodnikiem od elbera , ale niemiecka liga nie jest dla tego holendra!!, jeszcze nic szczególnego nie pokazał w meczach, o wiele lepiej prezentował sie elber, ale to juz ich decyzja , zreszta troche dziwna :lol:

BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 17:22

Dziwne to... sprzedali jednego z twórców ich potęgi przez kilka sezonów... Gdyby nie Elber... to Bayern nie byłby tak dobry... i go sprzedali...

Cross

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 17:36

Elber sie skonczyl,. To juz nie ten sam gracz. ile ma lat ?? 30 czy 31 ?? tu nawet nie chodzi o wiek ale po prostu nie jest juz nawet w polowie taki jak kiedyś. A juve to on po cholere potrzebny ?? przeciez mamy kilku napastników niektorzy sie jeszcze nie pokazali wiec tym bardziej po co nam kolejny ?? Ale Moggi mimo tego ,że jest skąpy to nie jest głupi i na pewno Elber na Stadio Delle Alpi nie przybedzie. Oby

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2003, 01:15

A mi to wisi gdzie Elber gra...Nigdy nie lubiałem Bayernu więc nie będę płakał że się osłabia... :twisted:

ODPOWIEDZ